Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spam nadrobiony,

to widze chlopaki ze wczoraj co najmiej 3rozne imprezy wypalily :rolleyes:

szkoda ze nie dalo rady jednak jakos "do kupy" :no:

Niby forum jest ale zawsze bawi sie tylko "ELYTA" ... bo sie umawiaja przez smsy zamiast na forum... Jedynie ekipa z rybnika była otwrta na forum :good: :good: :good: Ja tam sobote miałem relaksacyjną po ostatniej nocce w tym tygodniu.... :gwizdanie:

nie pitol, nie raz miałeś być to zawsze coś, ale to chyba przez fakt że zaliczyłeś 2 spoty, grill na którym rzygałeś i zator, tam też zabalowałeś :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spam nadrobiony,

Niby forum jest ale zawsze bawi sie tylko "ELYTA" ... bo sie umawiaja przez smsy zamiast na forum... Jedynie ekipa z rybnika była otwrta na forum :good: :good: :good: Ja tam sobote miałem relaksacyjną po ostatniej nocce w tym tygodniu.... :gwizdanie:

nie pitol, nie raz miałeś być to zawsze coś, ale to chyba przez fakt że zaliczyłeś 2 spoty, grill na którym rzygałeś i zator, tam też zabalowałeś :polew:

Nie Pucol nie chodzi mi omnie bo ja tam nie jestem 100% klubowiczem tylko przypinanym.... to były ogólne spostrzeżenia i moja prywatna opinia... :gwizdanie:

P.S. Balowałem jak kazdy i to akurat chyba dobrze... :decayed:

Opublikowano

bardzo dobrze :decayed::polew:

a każdy dobrze wie, że na blokach to nie jest impreza, po prostu nie ma miejsca! :rolleyes:

Opublikowano

a każdy dobrze wie, że na blokach to nie jest impreza, po prostu nie ma miejsca! :rolleyes:

Spoko spoko fakt faktem ostatnio jestem zarobiony czasowo i mało siedze na forum także moge sie mylić a moze info było na forum o wypadzie do gwara... tylko mi umkneło gdzies w ogólnym spamowaniu... :decayed:

Opublikowano

Spoko spoko fakt faktem ostatnio jestem zarobiony czasowo i mało siedze na forum także moge sie mylić a moze info było na forum o wypadzie do gwara... tylko mi umkneło gdzies w ogólnym spamowaniu... :decayed:

Nie wiem czy było bo jak dla mnie to był spontan jak zawsze zresztą

Opublikowano

:hi: rankiem

Fajna pogoda za oknem :kox::naughty:

Opublikowano

:hi:

Tak pogoda idealna na twoje opony :gwizdanie:

Opublikowano

Tak pogoda idealna na twoje opony :gwizdanie:

Dziś wieczorkiem jadę zmienić :decayed:

Opublikowano

duuużo śniegu :naughty:

Opublikowano

Z Driftowego rana... :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: z rana

Mario w 100% się z tobą zgadzam, jak jest jakaś impreza to tylko nieliczne osoby o tym wiedzą :thumbdown:

Guru gdzie jedziesz wymienić opony, bo ja pół Gliwic zjeździłem i kolejki masakryczne :confused4: a przy letnich oponach to nawet quattro nie pomaga, bo mnie dzisiaj już prawie wypychali :polew:

Opublikowano

spam nadrobiony,

a sponiewierałeś się?

:naughty:

Pucek uwierzysz czy nie ale nic a nic :wink4:

nic sie nie sponiewieralem bo nic nie pilem heh kierowca bo bylem z moja :gwizdanie:

Majki, a my po lekku :naughty:

Trza było jednak wpaść, dzwoniłem do Gregora,

my tez po lekku :polew: aż spawałem :confused4:

:decayed: :decayed:

no impreza nam się mega udała - szkoda że reszta jednak do Gwara nie wpadła

Majki - kupuj :naughty:

http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-a4-8e0-i1340675458.html[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 16:51_________________________________________________Majki nie wiem jak to możliwe ale mi totalnie nic nie było - nawet wychodząc z gwara czułem się jakbym nic nie pił.

Możemy tak imprezować co tydzień :good:

w końcu kredyty są dla ludzi

Ja tez nie byłem az tak wstawiony ale 1 kielich mi źle wszedł a jeszcze szybciej wyszedł :polew:

Po gwarku jeszcze były hot-dogi i dopiero spac.

Dzieki za podrzucenie Ewy do domu.

A co do tych foteli to jade je w tygodniu zobaczyc na żywo bo nie podobają mi sie cos te zagniecione boki i chyba są troche przybrudzone

Majki nie wiem jakie masz wnetrze.. ale widzialem na zywo takie same fotele i mi polaczenie tego czarnego z szarym sie nie podoba :no: lepiej cale czarne, alkantara albo skora+material jak dla mnie :wink4:

Opublikowano

Mario w 100% się z tobą zgadzam, jak jest jakaś impreza to tylko nieliczne osoby o tym wiedzą :thumbdown:

A ja się w 100% z wami nie zgodzę, bo jak sa imprezy ogólnodostępne np. wypad na spiż itp. to nigdy nikogo nie ma... a pewnie jakbyście dostali smsa to byście i tak nie wpadli :gwizdanie: :gwizdanie: koniec tematu :cool1:
Opublikowano

spam nadrobiony,

a sponiewierałeś się?

:naughty:

Pucek uwierzysz czy nie ale nic a nic :wink4:

nic sie nie sponiewieralem bo nic nie pilem heh kierowca bo bylem z moja :gwizdanie:

Majki, a my po lekku :naughty:

Trza było jednak wpaść, dzwoniłem do Gregora,

my tez po lekku :polew: aż spawałem :confused4:

:decayed: :decayed:

no impreza nam się mega udała - szkoda że reszta jednak do Gwara nie wpadła

Majki - kupuj :naughty:

http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-a4-8e0-i1340675458.html[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 16:51_________________________________________________Majki nie wiem jak to możliwe ale mi totalnie nic nie było - nawet wychodząc z gwara czułem się jakbym nic nie pił.

Możemy tak imprezować co tydzień :good:

w końcu kredyty są dla ludzi

Ja tez nie byłem az tak wstawiony ale 1 kielich mi źle wszedł a jeszcze szybciej wyszedł :polew:

Po gwarku jeszcze były hot-dogi i dopiero spac.

Dzieki za podrzucenie Ewy do domu.

A co do tych foteli to jade je w tygodniu zobaczyc na żywo bo nie podobają mi sie cos te zagniecione boki i chyba są troche przybrudzone

Majki nie wiem jakie masz wnetrze.. ale widzialem na zywo takie same fotele i mi polaczenie tego czarnego z szarym sie nie podoba :no: lepiej cale czarne, alkantara albo skora+material jak dla mnie :wink4:

Własnie seves mam takie jasno szare wnetrze i nie chciałem alcantry bo mam małe dziecko a widziałem juz jak to wyglada jak ktos nie dba o takie fotele. Moze jutro podjade zobaczyc te z aukcji bo w sumie na takie polowałem tylko jest jedno ale B7 mi sie juz znudziło i nie wiem czy jest sens pakowac kase w auto...

Opublikowano

:hi: z wieczora

Pierwsze ślizganko na śniegu zaliczone :decayed:

Guru gdzie jedziesz wymienić opony, bo ja pół Gliwic zjeździłem i kolejki masakryczne :confused4: a przy letnich oponach to nawet quattro nie pomaga, bo mnie dzisiaj już prawie wypychali :polew:

Ja wymieniałem na Pszczyńskiej ale już w sobotę zadzwoniłem i umówiłem się na "wizytę" :)

Opublikowano

Własnie seves mam takie jasno szare wnetrze i nie chciałem alcantry bo mam małe dziecko a widziałem juz jak to wyglada jak ktos nie dba o takie fotele. Moze jutro podjade zobaczyc te z aukcji bo w sumie na takie polowałem tylko jest jedno ale B7 mi sie juz znudziło i nie wiem czy jest sens pakowac kase w auto...

aaaa no chyba ze tak :good:

u Czakiego widzialem tez takie.. ale nie wiem czy czasem juz nie sprzedal..

hmm znudzilo Ci sie? :mysli: to co? b8? :gwizdanie:

:kox: :kox: :kox:

czy dezercja? :cool1:

:decayed:

Opublikowano

ja ci curwa dam na blokach to nie jest impreza jeszcze bedziesz chcial przyjechac :bicz3: :baseball:

no i dobry :hi: po przejazdzace niezla masakra 400 km w 15 godzin :chytry::wallbash:

Opublikowano

aaaa no chyba ze tak :good:

u Czakiego widzialem tez takie.. ale nie wiem czy czasem juz nie sprzedal..

hmm znudzilo Ci sie? :mysli: to co? b8? :gwizdanie:

:kox: :kox: :kox:

czy dezercja? :cool1:

:decayed:

Raczej B8 nie no chyba że podwyżka bedzie :gwizdanie: prędzej bedzie dezercja mam dwa typy ze stajni VW tylko na ten jeden mam dalej za mało kasy :kwasny: a ten drugi jest juz troche oklepany

Opublikowano

Diman, luzik :decayed:

od dzisiaj nie piję :wink4:

Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót :rolleyes::good: aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była :polew:

Opublikowano

Raczej B8 nie no chyba że podwyżka bedzie :gwizdanie: prędzej bedzie dezercja mam dwa typy ze stajni VW tylko na ten jeden mam dalej za mało kasy :kwasny: a ten drugi jest juz troche oklepany

to rozumiem ze passat b6 :naughty: ten oklepany

a passat cc ten za drogi :naughty:

mialem passata b6 ale 1.9 105 i nie dalem rady sie z nim zzyc :rolleyes:

no i taki jednak troche za duzy na mnie :no:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:53_________________________________________________

Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót :rolleyes::good: aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była :polew:

Pucek nie zrozumialem tego :mysli:

impreza byla dobra :decayed: nawet lepiej tylko ja nawet nie dotykalem kieliszka zeby mojej wstyd nie bylo :polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.