Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :decayed:

Ale mnie gardło napierdala :wallbash:

Pomarańcza...jak było w pomarańczy, klub jak klub, FAJNY, ale nie taki super hiper, po prostu bardzo fajny, muzyka jak dla mnie za bardzo znana, hity z vivy i eska tv, ogólnie w sam raz klimat na łatwe wyrwanie d*py, których nie brakowało, było 60-70% lasek, z czego 40% w średnim wieku 16-19 :decayed:

No cóż, pewnie jeszcze tam kiedyś zabawimy, bo jest na co popatrzeć :naughty:

Miron, gdybyś Ty wszedł na salę R'n'B to byś oszalał :kox: :kox: :kox:

Dzięki za dobre towarzystwo, nawet cichy Tolek ma coś za uszami :naughty: wczoraj już nie był taki cichy :>

DZIĘKI

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć :decayed:

Ale mnie gardło nawala :wallbash:

Pomarańcza...jak było w pomarańczy, klub jak klub, FAJNY, ale nie taki super hiper, po prostu bardzo fajny, muzyka jak dla mnie za bardzo znana, hity z vivy i eska tv, ogólnie w sam raz klimat na łatwe wyrwanie d*py, których nie brakowało, było 60-70% lasek, z czego 40% w średnim wieku 16-19 :decayed:

No cóż, pewnie jeszcze tam kiedyś zabawimy, bo jest na co popatrzeć :naughty:

Miron, gdybyś Ty wszedł na salę R'n'B to byś oszalał :kox: :kox: :kox:

Dzięki za dobre towarzystwo, nawet cichy Tolek ma coś za uszami :naughty: wczoraj już nie był taki cichy :>

DZIĘKI

A gdzie podsumowanie????

Wyrwałeś coś czy znów lipa....??? Żadna cie do kibla nie zaprosiła???? :decayed: :decayed:

Opublikowano

:hi:

Widzę że dyska się udała :kox:

Miron dzięki jeszcze raz za podwózkę :notworthy:

Mario za odwózkę :notworthy:

Opublikowano

:hi:

Widzę że dyska się udała :kox:

Miron dzięki jeszcze raz za podwózkę :notworthy:

Mario za odwózkę :notworthy:

:drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siema...

Geju dostałes juz ten ręcznik klubowy????

Ja dostałem i troche się zawiodlem....myslałem że bedzie z bialymi lub czerwonymi wstawkami a nie all black... :gwizdanie:

Opublikowano

Siema...

Ja dostałem i troche się zawiodlem....myslałem że bedzie z bialymi lub czerwonymi wstawkami a nie all black... :gwizdanie:

Dlatego ja go nie zamawiałem bo nie ma kolorów na logu :gwizdanie:

Opublikowano

Siema...

Dlatego ja go nie zamawiałem bo nie ma kolorów na logu :gwizdanie:

no widzisz a ja zamówiłem bo myslałem że będzie kolorowy.. ale co tam trudno...

Opublikowano

Siema! :banan2:

Opublikowano

Cześć Dziadku :decayed:

Opublikowano

ty kozak czy ty nie przesadzasz forum przy gościu :decayed:

Opublikowano

:ssij:

:decayed:

Opublikowano

:ssij:

:decayed:

:gwizdanie:

P.S. wpadasz :naughty:

Opublikowano

Dziadki przynajmniej mają branie :naughty::banan::polew:

Spadam na bro

Opublikowano

Dziadki przynajmniej mają branie :naughty:

Spadam na bro

tu masz kolego rację wpadaj do mnie na browar gdzie tam po wsi się będziesz włóczył :decayed: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 20:58_________________________________________________a miałem pytać Grzesiu co to za koleżanka się wczoraj nawinęła przy barze dobra była wziąłeś chociaż nr tel. :kox: :kox: :cool1:

Opublikowano

Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd.

P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać.

Opublikowano

Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd.

P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać.

ja też się przejadę grilla mam w bagażniku więc go zabiorę węgiel i rozpałkę też mam wiec zabiorę wyjeżdżam razem z Mironem o 10

Opublikowano

ja też się przejadę grilla mam w bagażniku więc go zabiorę węgiel i rozpałkę też mam wiec zabiorę wyjeżdżam razem z Mironem o 10

teź bym pojechała le nie mogę moja włąśie ma gorączkę 40 st :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

A jestescie juz konkretnie umówieni na tą 10????? Może by zapodac jakies konkretne info na forum.... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

A jestescie juz konkretnie umówieni na tą 10????? Może by zapodac jakies konkretne info na forum.... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

tak dzwonił do mnie Mirek o 19.45 dokładnie i się ugadywaliśmy jak chcesz to wpadnij do mnie oni zaraz o mnie będą to się konkretnie dogadasz :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.