Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo lajtowy, ma dobre plany, nie musiałem mu wbijać do głowy 18'' i gwintu :naughty:

no plany ma ambitne zobaczymy co z tego wyjdzie życzę mu jak najlepiej i powodzenia :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Dzieki Bulik za Oliwe :naughty: Jak jutro bedziecie jechac na emke dajcie znac na kom bo powinienem byc na slasku kolo 20 wiec moze bym wpadl
Opublikowano

Witam Was. Właśnie się przesiadam z Vectry B na A4 i z Vectra Klub Polska na A4 Klub :) Chociaż VKP nie odpuszczam, ale i tu zamierzam sie wciś :D

Opublikowano
:hi: Gliwice
Opublikowano

:hi: w piękną niedziele :kox:[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 09:34_________________________________________________

Witam Was. Właśnie się przesiadam z Vectry B na A4 i z Vectra Klub Polska na A4 Klub :) Chociaż VKP nie odpuszczam, ale i tu zamierzam sie wciś :D

:hi:

spoko no to witaj i u nas, wpadaj również na spoty do Gliwic jak i do Katowic to się również poznamy osobiście i tu i tu jest wporzo ekipa

Opublikowano
:hi: morgen
Opublikowano
Opublikowano

:hi: w piękną niedziele :kox:[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 09:34_________________________________________________

spoko no to witaj i u nas, wpadaj również na spoty do Gliwic jak i do Katowic to się również poznamy osobiście i tu i tu jest wporzo ekipa

:decayed:

Opublikowano

:decayed:

:gwizdanie: :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

Cześć

Wybrałem się rano na giełdę, no i porażka, Mario, przepłaciłeś :polew:

Aaa i coś dla Mirona, była nawet ładna b8, wklejam foto oferty

Zdj_cie0221.jpg

Jednym słowem, za 15 tyś zł na GIEŁDZIE można było bardzo wybierać w autach typu golf4, astra II, ibiza, leon itd. aaa i wszystko w TDI :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

Cześć

Zdj_cie0221.jpg

Jednym słowem, za 15 tyś zł na GIEŁDZIE można było bardzo wybierać w autach typu golf4, astra II, ibiza, leon itd. aaa i wszystko w TDI :naughty:

Co Ty gadasz po pierwsze nie przepłaciłem bo mam rocznik 2005 a one tak chodzą, po drugie stan mojego leona znacznie odbiega od trupów z giełdy za 12 tyś z przebiegami po minimum 250 tyś i z turbinami na wykończeniu... też bylismy na gieldzie ostatnio i naprawde w autach do 30 tyś nie było co wybierac... a na trupy za 12 tyś nawet nie patrzyliśmy... Ja tam jestem zadowolony z zakupu bo mam autko uszanowane w środku i dobrze prezentujace sie na ulicy... może w tym tygodniu albo przyszłym Miron da rade czarnucha wcisnać na program do compotów i będzie bombon. Na przyszły sezon fele i gwint i nie ma się czego wstydzić... :)

Opublikowano

Cześć

Zdj_cie0221.jpg

Co Ty gadasz po pierwsze nie przepłaciłem bo mam rocznik 2005 a one tak chodzą, po drugie stan mojego leona znacznie odbiega od trupów z giełdy za 12 tyś z przebiegami po minimum 250 tyś i z turbinami na wykończeniu... też bylismy na gieldzie ostatnio i naprawde w autach do 30 tyś nie było co wybierac... a na trupy za 12 tyś nawet nie patrzyliśmy... Ja tam jestem zadowolony z zakupu bo mam autko uszanowane w środku i dobrze prezentujace sie na ulicy... może w tym tygodniu albo przyszłym Miron da rade czarnucha wcisnać na program do compotów i będzie bombon. Na przyszły sezon fele i gwint i nie ma się czego wstydzić... :)

nie spinaj się tak furka naprawdę fajna :naughty:

Opublikowano

Mario, nie znasz się na żartach? :polew:

Specjalnie tak napisałem, bo jak oglądałem te trupy z giełdy to śmiać mi się chciało :)

Opublikowano

Cześć

Zdj_cie0221.jpg

jebnij mu :evil: :evil:

Opublikowano

u mnie deszcz poszedł bokiem

u mnie też :tongue4:

a u mnie po całości idzie, muszę wyjechać autem z garażu to mi umyje takie wielkie krople lecą :shocked:

U mnie taka burza wczoraj przeszła, że podwórko pływało, pies z budą też :polew: Miałem jechać autem do Kato i musiałem wyjść w chaty w gumowcach, bo inaczej nie dało rady :decayed: Pucek akurat do mnie dzwonił to słyszał jak je**ły pioruny :kox:

Opublikowano

Witam ;)

U mnie tez mega burza była wczoraj...

W tym tygodniu odwiedzę chyba Gliwice jak dobrze pójdzie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.