Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest doszliśmy więc do porozumienia... oblejemy to w Bukowinie....

Stawiasz

Pierwszy :decayed:

:good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario, nie lepiej było dać 50 zł i mieć te felgi idealnie wypiaskowane? bez roboty...

Opublikowano

Mario, nie lepiej było dać 50 zł i mieć te felgi idealnie wypiaskowane? bez roboty...

Ale gdzie??? a pomaluja od razu ???
Opublikowano

bo Mario jest rezaczem :polew: :polew:
Opublikowano

:doh1:

Nawet w SG to robią, nawet malują :)

Opublikowano

Ciekawe za ile :gwizdanie: :gwizdanie:

Z drugiej strony to tylko stalówki więc mozna sie pobawić i troche zaoszczedzic... chocby 200zł to juz za to jest Bukowina dla jednej osoby... :wink4::decayed:

Opublikowano

tam gdzie piaskowali mi springi biorą 90 zł za felge.... wiec robi się spora kwota...

Opublikowano

Z drugiej strony to tylko stalówki więc mozna sie pobawić i troche zaoszczedzic... chocby 200zł to juz za to jest Bukowina dla jednej osoby... :wink4::decayed:

Ty już synek nie pitol

leniu jeden

co ty chcesz oszczędzać jak nawet rybek nie masz

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

a tak wogóle to :hi: wszystkim

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

tam gdzie piaskowali mi springi biorą 90 zł za felge.... wiec robi się spora kwota...

Te Krolu

fajnie że zadzwoniłeś ;(

Opublikowano

Ty już synek nie pitol

leniu jeden

co ty chcesz oszczędzać jak nawet rybek nie masz

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

a tak wogóle to :hi: wszystkim

o k**wa kogo tu przywiało :shocked: :shocked: :shocked: zadzwonił bys kiedyś gamoniu.... [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 21:00_________________________________________________

Te Krolu

fajnie że zadzwoniłeś ;(

kiedy miałem dzwonić ? :blink:
Opublikowano

Piterra ściulu nie po to masz L4 zeby dupcyc fleki na forum.... :tongue4:

:polew:

Opublikowano

Piterra ściulu nie po to masz L4 zeby dupcyc fleki na forum.... :tongue4:

:polew:

ssij

Opublikowano

Ja za piaskowanie i malowanie proszkowe 4 stalówek dałem 250zł + nówki wentyle :gwizdanie: tyle że je wywiozłem do Tarnowskich Gór tam gdzie DOGI malował felgi do S4

Opublikowano

Miron-dzięki za spota i drogę powrotną :wink4: ....... tak wiem miałem zjechać w Maciejowie na A1 ale zapomniałem :tongue4:

Tak wogóle Panowie to prezes zdradził dziś Audi - widziany za kierownicą ..... nawet chciał zamienić b8 na coś z innej marki :tongue4:

Co do malowania felg to polecam Tarnowskie Góry- u mnie już rok do tego grafika naklejana i wyglądają nadal jak nowe :)

Opublikowano
  • Autor

Miron-dzięki za spota i drogę powrotną :wink4: ....... tak wiem miałem zjechać w Maciejowie na A1 ale zapomniałem :tongue4:

Tak wogóle Panowie to prezes zdradził dziś Audi - widziany za kierownicą ..... nawet chciał zamienić b8 na coś z innej marki :tongue4:

Co do malowania felg to polecam Tarnowskie Góry- u mnie już rok do tego grafika naklejana i wyglądają nadal jak nowe :)

dzięki Dogi za ściganko i złojenie wszystkim d*py :decayed:

Dokładnie to siedziałem i upalałem Golfa VI GTI

.............i przyznaję furka cacy pod każdym względem - ale bez przesady, nigdy bym B8 na golfa nie zamienił.

Właścicielowi coprawda powiedziałem że chętnie bym takiego kupił - ale nie mówiłem mu że zamiast corsy :decayed:

Ps. gdzie Ty chciałeś w maciejowie na A1 wjechać :mysli:

Opublikowano

.............i przyznaję furka cacy pod każdym względem - ale bez przesady, nigdy bym B8 na golfa nie zamienił.

Właścicielowi coprawda powiedziałem że chętnie bym takiego kupił - ale nie mówiłem mu że zamiast corsy :decayed:

a to tam nie ma wjazdu na A1?? zaraz za tym miejscem gdzie myśmy zjechali na chorzowską??

Opublikowano

Gdzie się dziś spotykamy????

Kto będzie???

W robocie... :kawa:

Opublikowano

a to tam nie ma wjazdu na A1?? zaraz za tym miejscem gdzie myśmy zjechali na chorzowską??

dokładnie tam jest zjazd bo otwarli już odcinek A1 do właśnie Maciejowa do DK 88 :wink4:

Opublikowano

Gdzie się dziś spotykamy????

Kto będzie???

W robocie... :kawa:

:bry:

Ale z Was ranne ptaszki :naughty:, myślałem że będę pierwszy a tu taka niespodzianka :shocked:. Ja jestem za tym aby zacząć wbijać się do forum bo pogoda fantastyczna ale oczywiście dostosuję się do większości :notworthy: chyba że siedzimy w KFC

Mirek wezmę dzisiaj pena ze zdjęciami więc dostaniesz swoje fotki.

Dobrze by było aby ktoś przyniósł lapka :notworthy: i to jeszcze z Vagiem :naughty: bo chciałem coś sprawdzić, będę wdzieczny :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.