Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywista sprawa że można z osobą towarzyszącą - nawet jest to wskazane :)

Jak już Mario pisał - nie ma pokoi - są tylko domki 6 osobowe ( chyba że ktoś sobie zapłaci za cały domek to luz :decayed: )

Jak wyglądają domki od środka masz pokazane na stronie River Parku

Domek jest na tyle uniwersalny i w miarę nowy że raczej na spanie nikt nie narzekał

Część sypialna to górna część domku - wchodzi na górę i masz jak gdyby 2 pokoiki (4łóżka na lewo i 2 łóżka na prawo).W dolnej części domku masz aneks kuchenny, łazienkę i pokój dzienny ( telewizor, stół, jakieś krzesła i rozkładaną kanapę ) i właśnie tę kanapę też często wykorzystywaliśmy jako część sypialna dzięki czemu jeżeli w domku były 3 pary to każda z nich miała możliwość mieć swój kąt.

Ja podziału na łóżka w samym domku nie robię - to już trzeba się dogadać między sobą jak będą domki przydzielone, kto gdzie śpi :wink4:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 10:07_________________________________________________

To niech Mirek się wypowie czy można sobie zarezerwować taki pokój dwuosobowy, jeśli tak to po konsultacji z moją może się dopiszę do imrezki :wink4:

:good:

Jeszcze nie ma Gregora na liscie... ale on mało tu zagląda a jak zaglądnie do bankowo sie dopisze... przynajmniej taką mam nadzieje... :gwizdanie: :cool1:

tak jak do Bukowiny :gwizdanie:

No wiem ale szkoda jakby nie jechał...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oczywista sprawa że można z osobą towarzyszącą - nawet jest to wskazane :)

Jak już Mario pisał - nie ma pokoi - są tylko domki 6 osobowe ( chyba że ktoś sobie zapłaci za cały domek to luz :decayed: )

Jak wyglądają domki od środka masz pokazane na stronie River Parku

Domek jest na tyle uniwersalny i w miarę nowy że raczej na spanie nikt nie narzekał

Część sypialna to górna część domku - wchodzi na górę i masz jak gdyby 2 pokoiki (4łóżka na lewo i 2 łóżka na prawo).W dolnej części domku masz aneks kuchenny, łazienkę i pokój dzienny ( telewizor, stół, jakieś krzesła i rozkładaną kanapę ) i właśnie tę kanapę też często wykorzystywaliśmy jako część sypialna dzięki czemu jeżeli w domku były 3 pary to każda z nich miała możliwość mieć swój kąt.

Ja podziału na łóżka w samym domku nie robię - to już trzeba się dogadać między sobą jak będą domki przydzielone, kto gdzie śpi :wink4:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 10:07_________________________________________________

To niech Mirek się wypowie czy można sobie zarezerwować taki pokój dwuosobowy, jeśli tak to po konsultacji z moją może się dopiszę do imrezki :wink4:

Dzięki za info. Pogadam z moją i się zobaczy :good:

Opublikowano

Tomaszstn ale widze że widzimy sie na mikołajkowym w Kato ... :gwizdanie: :good: :good: :good:

Opublikowano

Tomaszstn ale widze że widzimy sie na mikołajkowym w Kato ... :gwizdanie: :good: :good: :good:

Oczywiście, ja nie mam za dużo ale zawsze sie mogę podzielić z biedniejszymi :)

Opublikowano
  • Autor

A co z takimi osobami jak:

Guru

Czester

Egon

Diman

i inni

nie jedziecie do Zatoru :mysli:

Opublikowano

Ja niestety z racji innych "atrakcji" w czerwcu nie dam rady na cały weekend ale może wpadne na jakies %% na 1 dzien :kox:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Guru

Czester

Egon

Diman

i inni

PW :)

Opublikowano

Ja juz w domku... jedną nogą jestem Europejskim Spawaczem Tiga stali czarnej i nierdzewki... dzisiaj był egzamin teoretyczny jutro praktyczny i nic tylko czekac na certyfikaty i ... kolejny dobry wpis do CV ... :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Myślę że może bym się wybrał do Zatoru :wink4: trza będzie jakąś dziołche pochytać do czerwca :decayed:

Opublikowano

Myślę że może bym się wybrał do Zatoru :wink4: trza będzie jakąś dziołche pochytać do czerwca :decayed:

Tam dziołchy nie trza miec ale tego nigdy mało ... :gwizdanie:

Opublikowano

Tam dziołchy nie trza miec ale tego nigdy mało ... :gwizdanie:

moim zdaniem lepiej mieć jak nie mnieć jej ze sobą ale ma to jak zawsze dwie strony :>

Opublikowano

Tomek, lepiej jechać bez, bo taka która nas nie zna, źle na nas zareaguje i pewnie będzie Ci latała koło d*py :decayed:

Opublikowano

Guru

Czester

Egon

Diman

i inni

jak to nie jadę przecież już gdzieś pisałem że jedziemy z Kaśką :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek, lepiej jechać bez, bo taka która nas nie zna, źle na nas zareaguje i pewnie będzie Ci latała koło d*py :decayed:

tu się z Tobą zgadzam Pucol :naughty: albo teksty w stylu "nie chlej tyle" :gwizdanie: itp. itd. :decayed:

ale na ogólnopolski to już se jaką wezmę ze sobą :naughty:

Opublikowano

zawsze mozna poznac jakas miejscowa :gwizdanie:

Opublikowano

tu się z Tobą zgadzam Pucol :naughty: albo teksty w stylu "nie chlej tyle" :gwizdanie: itp. itd. :decayed:

jeżeli tak Wam laska powie, to znaczy, że słabo staraliście się w drodze szukania i doboru laski :gwizdanie:

W ogóle co to za tekst szukać laski, laski same się znajdują, trzeba tylko wybrać odpowiednią :kox::decayed:

Opublikowano

jeżeli tak Wam laska powie, to znaczy, że słabo staraliście się w drodze szukania i doboru laski :gwizdanie:

W ogóle co to za tekst szukać laski, laski same się znajdują, trzeba tylko wybrać odpowiednią :kox::decayed:

ejmen :wink4:
Opublikowano

Kto sie dzis pojawi ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.