Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Ślązaki i Knurowianie :decayed::hi:

Powiedzcie no mi czy jest sens jechać na giełdę do Gliwic ? Idzie tam kupić dobre auto, czy same oszusty i krętacze ?

Czasami da się kupić jakieś auto, ale od osoby prywatnej, a takich to nie za wiele tam jest. Auta klepane, ceny chore. Znudziła się B8 ? :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko Ślązaki i Knurowianie :decayed::hi:

Powiedzcie no mi czy jest sens jechać na giełdę do Gliwic ? Idzie tam kupić dobre auto, czy same oszusty i krętacze ?

nie ma sensu sam chłam byłem teraz w niedziele i nic konkretnego nie było :cool1:

Opublikowano

Dzięki Pany :notworthy: Lipka straszna dzisiaj auto kupić, na allegro też sami handlarze :thumbdown:

Opublikowano

:hi: w przerwie między tynkowaniem a szpachlowaniem :naughty: :naughty:

Krolu dojechała osłona ? bo do mnie piwa nie :mysli:

piwa wręczę osobiście :cool1:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

Mirek zderzak przyszedł. Jednak S4 bo ma chromowaną dokładkę :naughty: Ma kilka otarć od spodu, ale każdy lakiernik sobie z czymś takim poradzi, a grill hmn, jak się nie przyjrzysz to nie widać. Przyjeżdżasz czy wystawiać dalej ? :gwizdanie:

no to spoko - kiedy mam wpaść zobaczyć ?[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 22:46_________________________________________________Czester - zanim wpadnę napisz wprost ile za niego chcesz ?

Opublikowano

:hi: w przerwie między tynkowaniem a szpachlowaniem :naughty: :naughty:

Krolu dojechała osłona ? bo do mnie piwa nie :mysli:

piwa wręczę osobiście :cool1:

:cool1:

Mirek zderzak przyszedł. Jednak S4 bo ma chromowaną dokładkę :naughty: Ma kilka otarć od spodu, ale każdy lakiernik sobie z czymś takim poradzi, a grill hmn, jak się nie przyjrzysz to nie widać. Przyjeżdżasz czy wystawiać dalej ? :gwizdanie:

no to spoko - kiedy mam wpaść zobaczyć ?[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 22:46_________________________________________________Czester - zanim wpadnę napisz wprost ile za niego chcesz ?

Np jutro 17-18. Co do ceny, to przyjedziesz, obejrzysz i pewnie się dogadamy.

Opublikowano

Dzięki Pany :notworthy: Lipka straszna dzisiaj auto kupić, na allegro też sami handlarze :thumbdown:

nie przesadzaj 90% :decayed:

Opublikowano

nie przesadzaj 90% :decayed:

no fakt, poniosło mnie trochę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Czester - jutro jeżeli się nic nie zmieni to mam klienta na 16.00 do 18.30 a na 20.00 lecę do Katowic

więc jeżeli nic mi sie nie zmieni a Tobie przedział 18.30-19.00 będzie pasować to mogę wpaść :wink4:

Opublikowano

Czester - jutro jeżeli się nic nie zmieni to mam klienta na 16.00 do 18.30 a na 20.00 lecę do Katowic

więc jeżeli nic mi sie nie zmieni a Tobie przedział 18.30-19.00 będzie pasować to mogę wpaść :wink4:

Ok, ale tak bardziej ta 18:30 :)

Opublikowano
  • Autor

to zadzwonię wychodzać od klienta i się zgadamy - będzie Ci pasować podjadę a nie to innym razem :wink4:

Opublikowano

Ok :good:

Opublikowano

A jak już jesteśmy przy grillach z esy to do mojej furki też coś nowego wpadło :)

mg7499q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gdzie wyrywałeś Grilla CZester ???

Opublikowano

A jak już jesteśmy przy grillach z esy to do mojej furki też coś nowego wpadło :)

mg7499q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gdzie wyrywałeś Grilla CZester ???

Dąbrowa górnicza, nasz klubowy kolega :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

:hi:377288_314812901880911_161451963883673_1217808_983902478_n.jpg

fajny macie ten knurów :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam

Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 :good: Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0

Pozdrawiam

Goń się Leszczu

To nie kur..a dział sprzedam [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 12:37_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232371.new#new

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.