tomaszstn Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ty, za nauke robienia logow bede zmuszony pobrac prowizje spox
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 sie nie ciesz tylko gadaj jak tam pazdioch?
tomaszstn Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Daniel, autko sprawdzone przez Gregora, trochę dopieszczone i posprawdzane , opinia guru od 1.8T napawa optymizmem więc teraz tylko na program
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Daniel, autko sprawdzone przez Gregora, trochę dopieszczone i posprawdzane , opinia guru od 1.8T napawa optymizmem więc teraz tylko na program wiec to zrob jak ktos w koncu sie tego podejmie a nie serie chcesz mierzyc... Guru jak guru , ale ktore grupy zlogować toście sie brandzlowali 2 tygodnie.
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Elo z rana... taką pogode chce na zator ...
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 To co miski kto leci dziś za Zory oprócz mnie i Pucka może Mirona ??? Egon?? Tomaszstn?? Guru??
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Może się pojawię na nowym felunku powiedz mi jedno...od chachula fele?? Ano tak żem myślał...bo chciał Twój numer, nie chciałem mu zbytnio dawać, ale coś mnie natchnęło:evil2:
czester Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 To co miski kto leci dziś za Zory oprócz mnie i Pucka może Mirona ??? Egon?? Tomaszstn?? Guru?? Ja też wpadnę. Guru i Tomek mam coś dla was, więc chyba też wpadniecie ?
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 No i elegancko zawpowiada się dobrze... no i felunek hammera też robi robote ...
egon47 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak wytrzeźwieje to moze tez sie pojawie
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak wytrzeźwieje to moze tez sie pojawie Tak jak pisałem... jakby co to możesz pojechac zemną... ja jade sma z Olką ...
SebolA4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Siemano. Panowie, będzie Ktoś z Was w przyszłym tygodniu jechał w okolicy Szpitalnej 8 w Knurowie? Potrzebuję kupić jedną rzecz.
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Siemano. Panowie, będzie Ktoś z Was w przyszłym tygodniu jechał w okolicy Szpitalnej 8 w Knurowie? Potrzebuję kupić jedną rzecz. Blisko mieszkam... Co potrzeba dywaniki? Moge ci odebrac jak chcesz
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Siemano. Panowie, będzie Ktoś z Was w przyszłym tygodniu jechał w okolicy Szpitalnej 8 w Knurowie? Potrzebuję kupić jedną rzecz. Siemanko, ja będę tam w piątek ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- Mario to jest tam gdzie śruby kupowałeś tak?
Rekomendowane odpowiedzi