Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypoleruj dobrze i będzie git :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wypoleruj dobrze i będzie git :wink:

Też bd robił na wiosne polerke, nie ma bata, lustro musi być :decayed:

ale przed tym 2 din musi wpaść, dzisiaj przy dużej wilgotności ori radio zaczęło mi głupieć, tzn regulacja głośności, albo na zero albo na maxa :facepalm:

Opublikowano

Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu :wink:

Wiem wiem, czytałem troche o tym, ale wole zainwestować raz a porządnie, tym bardziej, że będę chciał troszku rozbudować audio :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Dobry!!:hi:

Opublikowano

Wiem wiem, czytałem troche o tym, ale wole zainwestować raz a porządnie, tym bardziej, że będę chciał troszku rozbudować audio :decayed:

To porządne wygłuszenie i profi robota i 50 tysi i będzie :kox:

Dzień dobry :decayed:

Opublikowano

Miałem na myśli nieco mniej kosztowną modyfikacje :grin: przód+tył zmienie i podepne pod magnata rave, no i jakiś monoblock + sub w bagaju, wzmaka i skrzynie już mam, teraz tylko radio, głośniki i drugi wzmacniacz, no i konsola 2din i wygłuszyć by trzeba było, czyli jakieś 12 lat pracy i będzie :polew:

Opublikowano

Seba ty se najpierw gwint wrzuć :decayed:

Opublikowano

Miałem na myśli nieco mniej kosztowną modyfikacje :grin: przód+tył zmienie i podepne pod magnata rave, no i jakiś monoblock + sub w bagaju, wzmaka i skrzynie już mam, teraz tylko radio, głośniki i drugi wzmacniacz, no i konsola 2din i wygłuszyć by trzeba było, czyli jakieś 12 lat pracy i będzie :polew:

He he spoko :wink:

A gwint możesz wsadzić, zagadaj z kolegą Puma, miał supersporty w dobrej cenie :decayed:

---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

A dzisiaj robimy jakiegoś spota ????? :naughty:

Opublikowano

No oczywiście :naughty:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

Mnie dzis nie ma ... ide spac... fedruje jak wściekły i tylko wracam na sen do domu... :D

Opublikowano

Byłem czekałem 18:00-18:45 stała jedna B5 osamotniona na placu myślałem że ktoś od nas. Niestety albo się minęliśmy albo nikt nie przybył :(

Opublikowano
Byłem czekałem 18:00-18:45 stała jedna B5 osamotniona na placu myślałem że ktoś od nas. Niestety albo się minęliśmy albo nikt nie przybył :(

:doh: Coś Ci się godziny pomyliły bo byliśmy z Guru od ok 18.20 i nikogo nie było :decayed:

Opublikowano

Dokładnie czekaliśmy a że nikogo nie było to poszliśmy na zakupy

Opublikowano

Ja byłem w robocie :kwasny: ale jutro wpadam! co do gwintu, to najpierw muszę się odbić od dna, ale na wiosne na bank będzie razem z kółkiem :decayed: na zime na 100% nic nie wpadnie, ew amorki na tył, bo teraz mam gorzej jak w starej skodzie felicii :facepalm::polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.