Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: rankiem

Tomek nie rozchodzi się o auto tylko o kolor :tongue4:

Seves dziś dam Ci odpowiedź bo wczoraj siedziałem z bracikiem cały dzień w parku wodnym i na strzelnicy i nie dałem rady :embarrassed:

Opublikowano

Seves dziś dam Ci odpowiedź bo wczoraj siedziałem z bracikiem cały dzień w parku wodnym i na strzelnicy i nie dałem rady :embarrassed:

ok to jak coś to będę dzwonił do Ciebie bo jeszcze 2osoby pytały ale póki co cisza :wink:

Opublikowano
Coś tam, nie bangla z silnikiem ... :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

silnik chodzi jak perła to fakt- natomiast z tego co dowiedziałem się od AW to chyba ziomek rozjebał w nim skrzynie- synchro 2 biegu- nie wiem czy to zrobił. Prawda jest taka ze widze ze do auta nic nie zainwestował i chce je sprzedać z kilku tysięcznym zyskiem. Szczerze czuje sentyment do tego autka i gdybym teraz miał gotówke to bym ja spowrotem odkupił - niestety budowa domu pochłania moje finanse cały czas w dodatku miałem wypadek na moto dosc powazny i jestem na kilka miechów przykuty do łóżka ( wypadek nie z mojej winy). Pozdro dla wszystkich.....

Opublikowano

Guregoru będziesz dzisiaj?? Ja będę na setę i stane pod nauką jazdy :D Fajnie jak byś zabrał kombajn do sprawdzenia kabelka ;)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Guregoru będziesz dzisiaj?? Ja będę na setę i stane pod nauką jazdy :D Fajnie jak byś zabrał kombajn do sprawdzenia kabelka ;)

Będę ale po 18 jak nie o 19

Ps. Ja nie mam na kompie programu to ja Ci nie sprawdzę

Opublikowano
  • Autor

a mnie standardowo nie bedzie - będę się starał następnym razem - i tak będzie do końca października - później już będę na każdym cotygodniowym zlociku

Opublikowano

Mnie też nie będzie, postaram się na next weekend:kox:

Opublikowano

Nie tylko czerwone miałem :punish: ostatnie 3 tylko były :grin:

Opłaca się dzisiaj jechać? Czy zaś tylko we dwóch tam będziemy?

Opublikowano
Coś tam, nie bangla z silnikiem ... :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

silnik chodzi jak perła to fakt- natomiast z tego co dowiedziałem się od AW to chyba ziomek rozjebał w nim skrzynie- synchro 2 biegu- nie wiem czy to zrobił. Prawda jest taka ze widze ze do auta nic nie zainwestował i chce je sprzedać z kilku tysięcznym zyskiem. Szczerze czuje sentyment do tego autka i gdybym teraz miał gotówke to bym ja spowrotem odkupił - niestety budowa domu pochłania moje finanse cały czas w dodatku miałem wypadek na moto dosc powazny i jestem na kilka miechów przykuty do łóżka ( wypadek nie z mojej winy). Pozdro dla wszystkich.....

współczucia stary

---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

jedzie ktoś na kebaba do Gliwic? Czy dzisiaj będzie tylko Guru ?:decayed:

Opublikowano

Jestem, czekam:naughty:

Opublikowano

Guru jest na nagraniu, da mi znać kiedy będzie jechał, pewnie będziemy parę minut po 18.30 :wink:

---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

Artur, jedziesz do nas?

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

Jak coś to dzwoń do mnie bo już wyjeżdżam :decayed:

Opublikowano

Witka! Co tam Panowie w wielkim świecie? :)

Tak całkiem przypadkiem natrafiłem:

Oferta - Audi S4 - Witam, wystawiam na sprzedaż swoje Audi S4.Samochód w stanie bardzo dobrym a jeśli chodzi o s4 w polsce to w stanie idealnym w po

Esa Dogi-ego znów na sprzedaż :)

Opublikowano

No i po spociku :decayed:

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Gregor, żałuj że nie przyjechałeś, sam byś widział co w wielkim świecie :decayed:

Opublikowano

Dzięki za spota ....czerwony sos w kebabie :kox:

Opublikowano

Dzięki za przywitanie :D

Ja wiedziałem że tak będzie, wstyd mi za moje auto :P

Opublikowano

:shock3: Artur Ty już w domu?

No w sumie jakby popatrzeć na przesłaną fotkę to się nie dziwię:

IMAG0010_1.jpg

<br /><br />

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

Dzięki za przywitanie :D

Ja wiedziałem że tak będzie, wstyd mi za moje auto :P

Nie przejmuj się, każdy z nas tak zaczynał, trochę pojeździsz na spoty to furka się zmieni, tylko nie wiem czy portfel to wytrzyma :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

A Pucek sie dziwil ,ze nie chce wiekszych alu...to juz nie jedzie :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.