Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym jeździł heblem dalej ,a rok -dwa przyciułał grosiwa i brał rs....półśrodki bezsensu...golf stravi szybko i dużo ...merc pikny...god.y zastanowienia.....ford...szybki ale za 2 lata będzie wart mniej niż ix 35 bez navi i xenonu :polew:

Opublikowano

Ale furmanka niesamowita.....i gdzie tu ford do takiego autka ?

---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ----------

Ide w kime wku..ilem sie

Opublikowano
Ale furmanka niesamowita.....i gdzie tu ford do takiego autka ?

---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ----------

Ide w kime wku..ilem sie

Artur, nie denerwuj się :pociesz: za 15 lat też sobie takie kupimy :naughty:

Opublikowano

Siemka,

Żebyście wiedzieli jak mi się nie chce jechać na targi :/

Może coś ciekawego będzie na kato dziś => autosalon Katowice.

P.S. Nadal nie rozumiem dlaczego szefo kazał się tam wystawiać :/ co ma do tego pol sl??

Opublikowano
:hi: z rańca!
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Mirek a pomyśl logicznie czy na dłuższą metę Ford albo VW da Ci taką samą frajdę jak Audi? Lepiej poczekać te 2-3 lata i kupić coś porządnego czyli jakąś S-kę czy RS-kę. Dokładnie tak jak Artur napisał bez sensu jest kupowanie "półśrodków" szczególnie, że ty, jak Cię znam po niedługim użytkowaniu będziesz narzekał, że brakuje Ci "tego" czy "tamtego" nie wspominając już o napędzie na 4 łapy. Nie powinno się przesiadać z takich marek jak Audi do takich marek jak Ford bo pewnie bardzo szybko odczujesz "spadek" na marce auta. Popatrz też na to, że Audi A/S6 C7 podoba Ci się bardziej niż inne to chyba lepiej dozbierać i kupić to co chcesz mieć a nie to na co aktualnie masz kasę :wink4:

Takie moje zdanie aczkolwiek wiadomo, że zrobisz jak uważasz :smiley:

Opublikowano
:hi: po baseniku :kox:
Opublikowano

VW golf VI R - mega świeże autko, małe przebiegi (10-30 tyś km) napęg 4x4, cena do 100 tyś zł - wady WV, moc nie powala, mam wrażenie że obecne B8 bardziej cieszy i lepiej wygląda

Jak już to chyba VW :D he.

Ty potrzebujesz konkretnej fury. W Focusie RS czułbyś się jak w fordzie, a na widok przejeżdżającego Audi kręciłaby ci się łezka i powstawałaby nuta niezadowolenia że siedzisz tylko w Fordzie, nie miałoby to znaczenia że to RS.

VW-R fajny, ale to tylko VW -samochód dla ludu.

Opublikowano
Opublikowano

Popieram wszystkich bo kto normalny przesiądzie się z wypasionego B8 które dość dobrze jedzie (za***iście dla zwykłego człowieka ale my mamy zbyt duże wymagania) na forda czy też VW i nie ważne czy to jakieś focusy RS czy golfy R, to nigdy nie dorówna audi :wink:

Jeżeli ja bym był na Twoim miejscu to poczekał bym 2 lata i kupuje coś mega marki Audi

Ps. Merc to też nie głupia opcja, ALE środek nie wszystkim przypadnie do gustu, nawalili guzików jak w samolocie :decayed:

Opublikowano

pierwsze tygodnie w focusie czy VW R byłyby na pewno za***iste, ale później brakowało by Ci OOOO :wink:

cały czas meczyła by Cie myśl, że masz coś fajnego ale nie tak jak Audi!! :wink:

Opublikowano

Popieram wszystkich...poczekaj pojeździsz jeszcze w tym golasem B8:decayed:...dozbieraj i kup coś jakieś audi a nie curva ford:facepalm: albo golfa:whistling:. A merc...tak szpetnej deski rozdzieczej już dawno nie widziałem:facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.