Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No i jak chłopy, lepi?? :naughty::naughty::naughty:

http://imageshack.us/a/img600/2984/191md.jpg

zrobilem zdjęcie pod kątem, żeby tylnej tarczy niebyło widać :facepalm::grin::grin::grin:

Hammer, wiem co napiszesz... "KOZA" heheh :grin:

Moim zdaniem ladnie a na zywo pewnie jeszcze lepiej. Sprawdzony wzor na b6...:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Elegancko, przybywaj w Piątek na spota to oblukam na żywo i zmotywuje się na następny rok na nowe koło :polew:

Opublikowano

zrobilem zdjęcie pod kątem, żeby tylnej tarczy niebyło widać :facepalm::grin::grin::grin:

ze 3-4cm niżej i kosa:naughty:
Opublikowano

Widzisz Maniek, teraz ta fura zacznie wyglądać :wink:

Opublikowano

no nareście ściągnął te zimówki...ale że dopiero 6-5-2013?!:facepalm:

:decayed::grin:

Opublikowano

Fajnie :banan:

Opublikowano

Dawid poszło PW :decayed:

Opublikowano

Dzięki za miłe słowo Pany :naughty: Mi też się podoba,tak jak mario zauważył, wzór nie jakiś nietypowy, ale sprawdzony i ładnie prezentujący sie na B6, no i różnicy niewiadomo jakiej w komforcie nie ma :wink: Co do obniżenia, póki co nie będe nic robił z zawiasem, springi zawsze można wsadzić jak coś :wink:

A jeśli chodzi o piątek, nie bedzie mnie na spocie, jutro z rana jade znowu do Niemiec na 1,5 tygodnia :facepalm:

Opublikowano
Dzięki za miłe słowo Pany :naughty: Mi też się podoba,tak jak mario zauważył, wzór nie jakiś nietypowy, ale sprawdzony i ładnie prezentujący sie na B6, no i różnicy niewiadomo jakiej w komforcie nie ma :wink: Co do obniżenia, póki co nie będe nic robił z zawiasem, springi zawsze można wsadzić jak coś :wink:

A jeśli chodzi o piątek, nie bedzie mnie na spocie, jutro z rana jade znowu do Niemiec na 1,5 tygodnia :facepalm:

to prawie bedziesz za 2 tygnie :P

Opublikowano

nie dołuj mnie :facepalm: Na pocieszenie, zaokrągliłem to sobie do 1,5 tygodnia (18.5 będe) :wink:

Opublikowano
Przyszły już dystanse, ma ktoś niepotrzebne, dłuższe śruby na sprzedaż? :decayed:

ja mam śruby pod dystans bodajże 17mm ale pewny nie jestem albo pod 15 ale to różnicy nie ma leży mi cały komplet ale to są chyba kule a nie stożek który chyba masz jak pasi to możemy się dogadać :naughty:

:hi:

Opublikowano

nie dołuj mnie :facepalm: Na pocieszenie, zaokrągliłem to sobie do 1,5 tygodnia (18.5 będe) :wink:

Czyli po spocie. Jak pech to pech ale wiem jak to jest być za kieratem 24/7

Opublikowano

Czyli po spocie. Jak pech to pech ale wiem jak to jest być za kieratem 24/7

pracowałeś w transporcie?

Opublikowano

Tak w bierze podróży. Śmigałem na busach 9 i osobówkami. Biuro podróży speed travel. Też jeździłem na podmianki z kolejarzami tam to były zmiany po 1,5-1,6kkm

Opublikowano
Tak w bierze podróży. Śmigałem na busach 9 i osobówkami. Biuro podróży speed travel. Też jeździłem na podmianki z kolejarzami tam to były zmiany po 1,5-1,6kkm

ja sobie nie wyobrażam, zeby z ludźmi jeździc... :kwasny: Mój licznik w 5 dni tygodnia bo weekendy z reguly mam wolne, przeskakuje o jakies 6tys. km, czasami po całym dniu za kólkiem, jadąc w nocy jeszcze, moge sobie zjechac i zawsze chociaż na głupie 15 minut zmrużyć oko, a jadąc z ludźmi, nie powiesz im, żeby wyszli se na chwile z auta bo jestes tak wykończony ze musisz chwilke się przespac, żeby dojechac do celu... jak dla mnie zbyt duża odpowiedzialność, nie wiem jak chłopaki z busików dają rade....

Opublikowano

ja sobie nie wyobrażam, zeby z ludźmi jeździc... :kwasny: Mój licznik w 5 dni tygodnia bo weekendy z reguly mam wolne, przeskakuje o jakies 6tys. km, czasami po całym dniu za kólkiem, jadąc w nocy jeszcze, moge sobie zjechac i zawsze chociaż na głupie 15 minut zmrużyć oko, a jadąc z ludźmi, nie powiesz im, żeby wyszli se na chwile z auta bo jestes tak wykończony ze musisz chwilke się przespac, żeby dojechac do celu... jak dla mnie zbyt duża odpowiedzialność, nie wiem jak chłopaki z busików dają rade....

Dwa razy mi się zdarzyło że niestety ale ekipa musiała iść na spacer a ja kimałem. Łapałem się też na tym że kładąc się w domu do łóżka zastanawiałem się gdzie mi znikły km i nie umiałem sobie przypomnieć trasy (ale to zapewne znasz). Wiesz jak jedziesz pod presją czasu (np. ktoś musi zdążyć na samolot) to jedziesz, a wracasz na pusto i można sobie pozwolić na drzemkę. W tedy też inaczej jakoś siły sobie rozplanować idzie. Najgorsze są przemądrzali pasażerowie którzy zjedli autostrady i sapią Ci na karku (szybciej szybciej) ale po jakimś czasie się człowiek uodparnia :wink:

Opublikowano

Dwa razy mi się zdarzyło że niestety ale ekipa musiała iść na spacer a ja kimałem. Łapałem się też na tym że kładąc się w domu do łóżka zastanawiałem się gdzie mi znikły km i nie umiałem sobie przypomnieć trasy (ale to zapewne znasz). Wiesz jak jedziesz pod presją czasu (np. ktoś musi zdążyć na samolot) to jedziesz, a wracasz na pusto i można sobie pozwolić na drzemkę. W tedy też inaczej jakoś siły sobie rozplanować idzie. Najgorsze są przemądrzali pasażerowie którzy zjedli autostrady i sapią Ci na karku (szybciej szybciej) ale po jakimś czasie się człowiek uodparnia :wink:

niestety, ale znam to bardzo dobrze... :facepalm: Wszystko jest dobrze, dopóki nic się nie stanie... mi juz zdarzyło sie 2 razy przysnąć ale na szcżescie byly to sekundy i nic sie nie wydarzyło :facepalm::facepalm::facepalm: Jakoś wychodzi mi juz bokiem ten transport, co innego jak masz tacho, 8h i koniec, pauza... Ale w ogóle ta ciągła rozłąka ze wszystkimi, znajomi, rodzina, auto :decayed: to mnie jakos dobija, wiec dlatego szukam czegoś na miejscu :wink: Jak do grudnia nic nie znajde, to biore tą fuche od Mirona na Boże Narodzenie o ile znów bedzie kogoś szukał :polew::polew::polew: Uciekam spać, pogadamy na żywo kiedys o przygodach za kółkiem :wink:

Opublikowano

niestety, ale znam to bardzo dobrze... :facepalm: Wszystko jest dobrze, dopóki nic się nie stanie... mi juz zdarzyło sie 2 razy przysnąć ale na szcżescie byly to sekundy i nic sie nie wydarzyło :facepalm::facepalm::facepalm: Jakoś wychodzi mi juz bokiem ten transport, co innego jak masz tacho, 8h i koniec, pauza... Ale w ogóle ta ciągła rozłąka ze wszystkimi, znajomi, rodzina, auto :decayed: to mnie jakos dobija, wiec dlatego szukam czegoś na miejscu :wink: Jak do grudnia nic nie znajde, to biore tą fuche od Mirona na Boże Narodzenie o ile znów bedzie kogoś szukał :polew::polew::polew: Uciekam spać, pogadamy na żywo kiedys o przygodach za kółkiem :wink:

No właśnie tacho. Ja go nie miałem i głównie krajówka. Szerokości przyczepności. A myślę że robota od Mirona będzie bardziej oblegana bo moja umowa o pracę kończy się 31 sierpnia i UE nie chce płacić więcej :doh:

Opublikowano
No właśnie tacho. Ja go nie miałem i głównie krajówka. Szerokości przyczepności. A myślę że robota od Mirona będzie bardziej oblegana bo moja umowa o pracę kończy się 31 sierpnia i UE nie chce płacić więcej :doh:

No to we dwóch w tej stajence staniemy :grin: zawsze to raźniej :grin:

nie dziękuje :wink:

Opublikowano

Siema osiolki z rana ... :D

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.