Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A powiedz mi czy przód z tyłem zgrał się?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A powiedz mi czy przód z tyłem zgrał się?

trudno powiedziec bo podloze w garazu mam nierowne i ale tak mniej wiecej jest ok ale jakos wysoko stroi mam nadzieje ze to tylko przez to ze prawa strona jest seria

Opublikowano

Pytałem się bo coś poczytałem o tych springach z H&R, wiesz może jaki masz max ciężar na przedniej osi?

Opublikowano
Pytałem się bo coś poczytałem o tych springach z H&R, wiesz może jaki masz max ciężar na przedniej osi?

wiesz co niewiem a co poczytales mam nadzieje ze siadzie tak samo jak u dawida w B7

Opublikowano

Te springi co wczoraj proponowałem Dimanowi:

H&R SPRĘŻYNY - AUDI A4 8E B6/B7 2000> (3213731937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W nich jest klasa wagowa ciut niżej więc jakby kupił to możecie się zamienić przednimi :wink:

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ----------

a jak skończysz zakładać to zobacz to:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-a4-automotive-272436/

Springi Diman weźmie od Ciebie :naughty:

Opublikowano

Dzień Doberek :hi:

no i 19-steczki leżą jak ulał, przymierzyłem jedną strone przód i tył, a jutro wrzucam już na stale... a więc 500km zrobione nie po darmo :wink:

springi by się przydały... wtedy będzie cacy :facepalm:

ale pojeżdże troche tak, a za jakiś czas może zdecyduje sie na zmiane :wink:

Potrzebuje tylko kupić 2 srebrne dekielki bez logo do nich 4B0 601 170 może ma ktoś z Was na zbyciu? Jak coś może być cały komplet z logo audi :wink:

ja też się pospieszyłem z zakupm 10mm, teraz brałbym właśnie 15 albo i ciutke większe, jak będziesz sprzedawał to daj znać ile chcesz :decayed:

Seba, gdyby co, za te dystanse i śruby chciałbym dostac tyle, ile dałem Pretorowi, czyli 130 zł, cena moim zdaniem ok, tym bardziej że mają większą srednice i nie ma ząbka między tarcza a felgą :wink: funkel nówki... nawet z bagażnika nie zdążyłem ich wyjąć :grin:

Opublikowano
  • Autor
:thumbup1:
Opublikowano
:hi:

Seba, ja Ci nie polecę boscha bo u mnie piszczą :wink:

Teraz dołożę i kupię ATE/ori aso bo cena ta sama a pewny towar

Mateusz, Ty mówisz o klockach, tak?

Ja mówiłem o tarczach, z tyłu nie muszą być jakieś mega, jasne że lepiej byłoby innej firmy (np. ebc, zimmermann) ale ewentualnie może być.

Klocki TRW, Textar, Ferodo :wink:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

spoko Maniek dam znac zobaczymy jak to wyjdzie jakos zaczynam miec watpliwosci i ze bedzieza wysoko jak dla mnie na H&R i wpadnie kiedys jednak gwint

Masz jakieś fotki? Jak Ci to siadło? Przód z tyłem równo?

Tomasz, mam założone tarcze i klocki, ogólnie nie jestem z nich zadowolony :wink:

Zmieniam na sprawdzone ATE.

Opublikowano
Zmieniam na sprawdzone ATE.

tez wziąłem ate do siębie i jest ok :wink:

Opublikowano
No właśnie bo tą SuperSlim oglądałem ale ona ma 12 GB. Też właśnie miałem się o to pytać

---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

A nie znasz kogoś kto chce opchnąć PS3 Slim?

Niestety nie...

Opublikowano
:hi: z wieczora wlasnie zalozylem springi wszystkie i mam mieszane uczucia dla mnie po prostu za wysoko :kwasny:
Opublikowano

To mosz dobre ;)

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
:hi: z wieczora wlasnie zalozylem springi wszystkie i mam mieszane uczucia dla mnie po prostu za wysoko :kwasny:

pierd*l to, ściągej je i sprzedej po kosztach :decayed:

Opublikowano

to pokaż foty może odkupie od ciebie te springi a ty sobie do gwinta dołożysz :wink:

Opublikowano

pierd*l to, ściągej je i sprzedej po kosztach :decayed:

Kolega haha:D

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ha koledzy :decayed: jutro wyjade gdzies na rowne i zobaczymy jak siedzi :facepalm:

Opublikowano
ha koledzy :decayed: jutro wyjade gdzies na rowne i zobaczymy jak siedzi :facepalm:

Widziałeś mojego wcześniejszego posta? Gwint FK :naughty:

Opublikowano

Jakie zainteresowanie springami...:decayed:

"Rezacze" :naughty:

Opublikowano

PS: Znając życie to ładnie jest :wink:

Opublikowano

Widziałeś mojego wcześniejszego posta? Gwint FK :naughty:

widzialem ale ten FK to to samo co TA Technix to walal bym dolozyc 200zl i kupic nowke :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.