Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8ade68653d40fca2.jpg

szału na fotkach nie ma, ale na żywo wygląda dobrze, teraz czekam aż przyjdą dystanse :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Diman, sprawdź jakie masz masy z przodu, te są niby do 1050kg na przedniej osi

---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

http://images42.fotosik.pl/858/8ade68653d40fca2.jpg

szału na fotkach nie ma, ale na żywo wygląda dobrze, teraz czekam aż przyjdą dystanse :decayed:

Na przód też coś musisz wrzucić ( w sensie jakiś dystans ) i będzie ok :wink:

Opublikowano
Diman, sprawdź jakie masz masy z przodu, te są niby do 1050kg na przedniej osi

---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

Na przód też coś musisz wrzucić ( w sensie jakiś dystans ) i będzie ok :wink:

W poniedziałek/wtorek przyniesie mi kurier :decayed:

Opublikowano

To w piątek będziesz się pokazać :naughty:

Opublikowano
To w piątek będziesz się pokazać :naughty:

no jasne :decayed: żeby tylko pogoda była, bo teraz nie miałem weny na mycie auta i tylko felgi popsikałem szprejem do mycia alusów :grin:

Opublikowano

dobra starczy tego spokojnej nocy życzę i dobranoc :hi:

Opublikowano
dobra starczy tego spokojnej nocy życzę i dobranoc :hi:

Prześpij się z tym :decayed:

:hi:

Opublikowano

Tomek, mała prośba, weź mi jeszcze raz podeślij jaki zestaw hebli brać na tył do ośki, bo skasowała mi się wiadomość od Ciebie, a nie chcę brać byle czego :wink:

Opublikowano

TARCZE KLOCKI HAMULCOWE TYŁ AUDI A4 BOSCH OŚ TYLNA (3196366186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ----------

Możesz pogadać z Tom77 on to ma w dobrej kasie i pewny towar. SebolA4 brał teraz od niego. Pamiętaj o łożyskach, najlepiej Swag :wink:

---------- Post dopisany at 00:57 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ----------

Możesz poszukać zimmermanna, ferodo, bosch na tył też nie najgorszy :wink:

Opublikowano
TARCZE KLOCKI HAMULCOWE TYŁ AUDI A4 BOSCH OŚ TYLNA (3196366186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ----------

Możesz pogadać z Tom77 on to ma w dobrej kasie i pewny towar. SebolA4 brał teraz od niego. Pamiętaj o łożyskach, najlepiej Swag :wink:

---------- Post dopisany at 00:57 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ----------

Możesz poszukać zimmermanna, ferodo, bosch na tył też nie najgorszy :wink:

:good::hi: Dzięki wielkie, zaraz sobie zapisze i po 10tym biorę :decayed:

Co do łożysk to nie zapomnę bo coraz bardziej napierdzielają :facepalm:

Opublikowano

Seba, tu masz na fotce, na tyle te moje dystanse? Wyglada elegancko :naughty:

Troche sie pośpieszyłem z ich kupnem i pójdą teraz na sell :whistling:

Opublikowano

Z rana :wink:

---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ----------

Diman, alternatywa dla używek:

Sportowe sprężyny obniżające Audi A4 B6 8E 35mm FK (3201461694) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

:hi::hi:

Kurde każdy modzi aż miło. żeby tak jeszcze mieć nie ograniczone zasoby na koncie. A w sierpniu moim marzeniem było zrobić rozrząd :P

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Ja pieprze ile spamu......po kropce powinniście dostać za ten zawias na ogolnym.....dział technicsny jest od tego ....:polew:

:hi: wszystkim

widzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować :decayed:

auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew::polew:

a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2

Kiedy mogę podjechać zobaczyć jak przepaliłeś lakier na B8 :decayed:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

Jak odmaluje auto...:grin:

Zart...:whistling:

:polew::polew::polew:

Żart....:whistling:

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

Wazne zeby tobie sie podobalo a glupie komentarze zlewaj...ale gratki za rozmiar...:naughty:

To już będzie Was trzech :bag:

---------- Post dopisany at 10:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ----------

Jechałem kilkoma B5 na gwincie i w żadnym o komforcie nie było mowy.... :naughty: taka moja krótka opinia :wink:

.....hmmm

Ja jechalem jedną b5 i jedną b7 ....zawieszenie taczki lepiej wybiera nierówności....:polew:

Opublikowano

Seba, ja Ci nie polecę boscha bo u mnie piszczą :wink:

Teraz dołożę i kupię ATE/ori aso bo cena ta sama a pewny towar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.