Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ATE bym nie brał....pokrzywilem tarczę...

---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

może klocek być ciut za twardy ale mimo wszystko jak cos to zwykle trw i wio

---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ----------

Do tego klocek miękki ..jakiś ferodo 2500 i będzie gut na jazdę codzienną

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jechałem kilkoma B5 na gwincie i w żadnym o komforcie nie było mowy.... :naughty: taka moja krótka opinia :wink:

Stasiu, Tomasz twierdzi ze mam miekki gwint, wiec moze tu by sie znalazlo :)

Ogolnie ,jak zalozylismy z Grzeskiem go i potem trasa do BT to do dzis jestem zadowolony, 1BE to nie jest (a ostatnio jechalem od Zibola i masakra, jak to sie kiwa), takze mozna znalezc jakies optimum.

Ja juz swojej nizej nie klade, bo po prostu nie wjade do garazu :decayed:

Opublikowano
http://images42.fotosik.pl/858/8ade68653d40fca2.jpg

szału na fotkach nie ma, ale na żywo wygląda dobrze, teraz czekam aż przyjdą dystanse :decayed:

Seba, tu masz na fotce, na tyle te moje dystanse? Wyglada elegancko :naughty:

Tak tak, te Twoje, wygląda na żywo elegancko :decayed: jak będziesz w PT to obadasz

Troche sie pośpieszyłem z ich kupnem i pójdą teraz na sell :whistling:

ja też się pospieszyłem z zakupm 10mm, teraz brałbym właśnie 15 albo i ciutke większe, jak będziesz sprzedawał to daj znać ile chcesz :decayed:

a tak wogóle to :hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ----------

A czego Ty nie zajechales :D ja teraz w niedlugim czasie bede robil tyl i wsadzam TRW, na tych 245 nic wiecej nie ma sensu :)

Opublikowano

A czego Ty nie zajechales :D ja teraz w niedlugim czasie bede robil tyl i wsadzam TRW, na tych 245 nic wiecej nie ma sensu :)

..hmm....

na razie jest testowany nowy zestaw...więc sie nie wypowiem..hehe...:decayed:

Opublikowano
Siema wieczorem :hi: w końcu założyłem zawias do tyłu :facepalm: mam fotke brudnego auta ale jakiś tam pogląd jest :decayed: za niedługo wrzuce, a co do komfortu przy gwincie w B5 to zapraszam na 5 minutową przejażdżkę, upewnicie się, że nie ma go za grosz :decayed:
ojj...tam...może dlatego to dla mnie nie robi większego znaczenia...bo od dzieciaka zapierdzielam na gwintach...ojciec w swojej 80 b3 miał gwinta...i do dzisiaj ma chopla na tym punkcie. Więc jak ma okazję jechać moim, to ma oczy takie jak ja kiedyś go prosiłem o auto:naughty:...i każde moje auto miało jak nie sportowe zawieszenie, to gwinta:decayed: ... Dodam że mój tata ma 58lat:grin:
Jechałem kilkoma B5 na gwincie i w żadnym o komforcie nie było mowy.... :naughty: taka moja krótka opinia :wink:

Ogolnie ,jak zalozylismy z Grzeskiem go i potem trasa do BT to do dzis jestem zadowolony, 1BE to nie jest (a ostatnio jechalem od Zibola i masakra, jak to sie kiwa), takze mozna znalezc jakies optimum.

tylko to Cię ogranicza...:whistling: ja bym już brał kilof, łopatę i hejaaa...:facepalm::grin:

:hi:

a odnośnie hamulcy z tyłu...to mam tarcze TRW i klocki ferodo premium:wink:

Opublikowano
Siema wieczorem :hi: w końcu założyłem zawias do tyłu :facepalm: mam fotke brudnego auta ale jakiś tam pogląd jest :decayed: za niedługo wrzuce, a co do komfortu przy gwincie w B5 to zapraszam na 5 minutową przejażdżkę, upewnicie się, że nie ma go za grosz :decayed:
ojj...tam...może dlatego to dla mnie nie robi większego znaczenia...bo od dzieciaka zapierdzielam na gwintach...ojciec w swojej 80 b3 miał gwinta...i do dzisiaj ma chopla na tym punkcie. Więc jak ma okazję jechać moim, to ma oczy takie jak ja kiedyś go prosiłem o auto:naughty:...i każde moje auto miało jak nie sportowe zawieszenie, to gwinta:decayed: ... Dodam że mój tata ma 58lat:grin:

nieźle, mój powiedział, że jeździ się tym teraz jak kiedyś wozem drabiniastym :grin:

dają radę? :decayed:

Pamięta ktoś może nick kolesia z forum albo jego stronke, który sprzedaje graty do A4 (RS/S itp)? miał tam jakieś zderzaki RS'a itp

Opublikowano

i może dlatego moje odczucia są inne niż tych co parę razy jechali na gwincie:grin: i mówią, że tym się nie da jeździć:decayed:

...a hamulce pewnie, że dają rady, bo co by więcej te 245 miały robić...??:facepalm::grin:

Opublikowano
i może dlatego moje odczucia są inne niż tych co parę razy jechali na gwincie:grin: i mówią, że tym się nie da jeździć:decayed:

...a hamulce pewnie, że dają rady, bo co by więcej te 245 miały robić...??:facepalm::grin:

No pewnie tak, ja po przesiadce ze zmęczonych amorów 1BA do gwinta myślałem że złamie kark :decayed:

co do hamulców do chodzi mi bardziej o pylenie klocków albo ew. piszczenie podczas hamowania :wink:

Opublikowano

nic nie piszczy a pylić też za bardzo nie pylą...hmm...może tak pylą ale o wiele mniej niż przednie, zresztą o wiele mniejsza siła jest na tył przekazywana:wink:

Opublikowano

tylko to Cię ogranicza...:whistling: ja bym już brał kilof, łopatę i hejaaa...:facepalm::grin:

Bedziemy sypac kamien zeby ten prog zalagodzic, ale juz przyciera sie oslona lekko na duzych progach zwalniajacych, nic wiecej nie trzeba :)

Opublikowano
:wink: spoko:decayed:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ----------

Mario PS3 Slim od PS3 SuperSlim różnią się tylko obudową czy np SuperSlim jest jeszcze okrojona w jakichś opcjach/możliwościach?

Opublikowano

Seba ten gość od gratów s4/rs4 to SID

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ----------

Mario PS3 Slim od PS3 SuperSlim różnią się tylko obudową czy np SuperSlim jest jeszcze okrojona w jakichś opcjach/możliwościach?

Jeden ciul chyba... pamietaj tylko zeby nie kupic konsoli z mniejszym dyskiem niz 80gb....to jest takie minimum...:wink:

Opublikowano

No właśnie bo tą SuperSlim oglądałem ale ona ma 12 GB. Też właśnie miałem się o to pytać

---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

A nie znasz kogoś kto chce opchnąć PS3 Slim?

Opublikowano
Seba ten gość od gratów s4/rs4 to SID

o, dzięki :hi:

Opublikowano
:hi: z wieczora

Maniek gratki felg w koncu jakis meski rozmar :decayed:

Springi założone? :naughty:

lewa strona :facepalm:

dzięki egon, ale pogratulujecie jak juz na aucie będą :naughty:

jakby sie okazało, że miejsce springów u ciebie zajmie gwint, to daj znać :naughty:

spoko Maniek dam znac zobaczymy jak to wyjdzie jakos zaczynam miec watpliwosci i ze bedzieza wysoko jak dla mnie na H&R i wpadnie kiedys jednak gwint

Opublikowano

Seba, ja Ci nie polecę boscha bo u mnie piszczą :wink:

Teraz dołożę i kupię ATE/ori aso bo cena ta sama a pewny towar

Mateusz, Ty mówisz o klockach, tak?

Ja mówiłem o tarczach, z tyłu nie muszą być jakieś mega, jasne że lepiej byłoby innej firmy (np. ebc, zimmermann) ale ewentualnie może być.

Klocki TRW, Textar, Ferodo :wink:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

spoko Maniek dam znac zobaczymy jak to wyjdzie jakos zaczynam miec watpliwosci i ze bedzieza wysoko jak dla mnie na H&R i wpadnie kiedys jednak gwint

Masz jakieś fotki? Jak Ci to siadło? Przód z tyłem równo?

Opublikowano

Seba, ja Ci nie polecę boscha bo u mnie piszczą :wink:

Teraz dołożę i kupię ATE/ori aso bo cena ta sama a pewny towar

Mateusz, Ty mówisz o klockach, tak?

Ja mówiłem o tarczach, z tyłu nie muszą być jakieś mega, jasne że lepiej byłoby innej firmy (np. ebc, zimmermann) ale ewentualnie może być.

Klocki TRW, Textar, Ferodo :wink:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

Masz jakieś fotki? Jak Ci to siadło? Przód z tyłem równo?

Nie niemam Tomek narazie zalozona lewa strona zaraz ide zakladac prawa i do tego jeszcze w garazu mam nierowno zobaczymy jutro :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.