Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak zajechać na pierwszą, lepszą stacje kontroli chcąć pierwszy raz w życiu zrobić legalny przegląd i zostać odprawionym z kwitkiem :grin::grin::grin: Ale na szczęście nie wszyscy diagności są tak upierdliwi i w końcu się udało :whistling:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie ma to jak zajechać na pierwszą, lepszą stacje kontroli chcąć pierwszy raz w życiu zrobić legalny przegląd i zostać odprawionym z kwitkiem :grin::grin::grin: Ale na szczęście nie wszyscy diagności są tak upierdliwi i w końcu się udało :whistling:

A za co Tobie mogli wziąć dowód? :grin:

Ps. Turbo powiedziało papa :facepalm:

Opublikowano

Mówiłem, że padnie :whistling:

Opublikowano

a bo se wymyślił, że ponoć jakichś spryskiwaczy do lamp brakuje pod zaślepkami w zderzaku no i samopoziomu :whistling: Powiedział mi na jednej ze stacji w Knurowie, że mieli ponoć ostatnio wizyte z gliwickiej drogowki, i powiedzieli im, że jak nie przestaną podbijać xenon-ów to im tą stacje zamkną :decayed:

Opublikowano

Tak to jest jak ma sie xenon pisany przes ks ... :D

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Tak to jest jak ma sie xenon pisany przes ks ... :D

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Ty sie tam lepi niy odzywej, przez to wszystko czuja dzisiej lekki niesmak do Knurowian :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Tzn. Nie padło do końca, wirnik ma lekki luz ale zerwała się klapka przy WG i turbo nie ładuje :decayed:

Czuję się znowu jak w ADRku :grin:

Opublikowano

No ale ostatnio mówiłeś, że w ADR-ku się fajnie jeździło to widzisz chciałeś i masz :grin:

Opublikowano

Czujesz moj bol

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

Obry Bobry:hi::decayed:

Opublikowano

Tzn. Nie padło do końca, wirnik ma lekki luz ale zerwała się klapka przy WG i turbo nie ładuje :decayed:

Czuję się znowu jak w ADRku :grin:

Zrob atrakcje w zatorze i Utop te złoma w tej rzece obok :decayed:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Pucek nie ma co przebierać w środkach pakuj to:

971645_503154326405134_336557238_n.jpg

:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

P.S. Pucek A6 się dalej ciągnie :facepalm: "Piotrek zrób coś z tym " :wallbash::wallbash:

Opublikowano

Tomku, jeszcze raz wielkie dzięki za przebadanie auta i za diagnoze, że "pacjent zdrowy" :wink: Mam u Ciebie dług, który szybko postaram się uregulować :wink:

:notworthy:

Opublikowano

Przestań, może będzie okazja wypić po kielonku to postawisz :grin:

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

i będziemy kwita :wink:

Opublikowano
Przestań, może będzie okazja wypić po kielonku to postawisz :grin:

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

i będziemy kwita :wink:

:thumbup1::wink:

Opublikowano

Pucek nie ma co przebierać w środkach pakuj to:

https://lh6.googleusercontent.com/-EnnSaKT10-8/UbX3ofVnWXI/AAAAAAAABBk/BuuGl2qZB-E/s495/971645_503154326405134_336557238_n.jpg

:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

P.S. Pucek A6 się dalej ciągnie :facepalm: "Piotrek zrób coś z tym " :wallbash::wallbash:

A mowiłem do kogo jechać :whistling:

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

Tomku, jeszcze raz wielkie dzięki za przebadanie auta i za diagnoze, że "pacjent zdrowy" :wink: Mam u Ciebie dług, który szybko postaram się uregulować :wink:

:notworthy:

A co fajnego Tomek robił :decayed:?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.