Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Kupiłeś te śruby dłuższe??

Opublikowano

Kupiłeś te śruby dłuższe??

Taa, byłem pare tydni temu, ale przed robotą i się spieszyłem i wyleciało mi z głowy, żeby się zapytać o te śruby dla Ciebie, Ty chciałeś ori wymiary śrub zabezpieczających, tak? ja też będę kupował zabezpieczenia to Ci wezmę :wink:

Opublikowano

Diman...rzeźbiarzu...:kox::kox::kox:

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Opublikowano

A8 D2 LIFT 4D0953513P 4D0 953 513 P TEMP. PRZELA. (3305577670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wziąłem ten tempomat w końcu, bo się za to zabierałem parę miechów, a do pracy w jedną strone mam ponad 50km autostrady :decayed:

Opublikowano
Siemanko :hi:

Swap pompy ogarnięty :kox::banan::good::good::good: dumny jestem zdziabkę z siebie :naughty:

oczywiście nie obyło się bez problemów zaraz dzisiaj rano kółko na wale źle mi się osadziło (robota samemu w garażu bez pomocnika :facepalm:) nowe szybko załatwione, trochę strat finansowych ale trudno tutaj WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA STANLEYA ZA OGARNIĘCIE CZĘŚCI W ASO :notworthy::notworthy::notworthy: support techniczny :naughty:

na koniec wszystko poskładane no to czas wyjeżdżać z garażu bach klapę zamknąłem patrze a trzeba wyregulować zderzak sięgam do auta otwieram klapę a tu ku mojemu zdziwieniu linka z klapy nie założona :facepalm: co teraz :eusathink:telefon do Gregora tutaj też podziękowania :wink: ale nie miał za bardzo czasu więc telefon do Majka i tu się zaczęła akcja opanowania procedury zerwanej linki i awaryjnego otwierania klapy w B7 jak ktoś potrzebuje takowej to się polecamy :kox: po jakiejś godzinie grzebania procedura opanowana :naughty: tutaj również WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA MAJKELA ZA POMOC CAŁEJ OPERACJI :kox::kox::notworthy::notworthy::notworthy:

i na koniec jak ktoś potrzebuje takiego swapa to możecie go do DIMAN GARAGE :kox: wysłać myślę, że do opanowania w jeden dzionek teraz już z częściami oczywiście skompletowanymi

Prawdziwy fachman :thumbup1:

---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ----------

Opublikowano

Nie ma to jak zajechać na pierwszą, lepszą stacje kontroli chcąć pierwszy raz w życiu zrobić legalny przegląd i zostać odprawionym z kwitkiem :grin::grin::grin: Ale na szczęście nie wszyscy diagności są tak upierdliwi i w końcu się udało :whistling:

A za co Tobie mogli wziąć dowód? :grin:

Ps. Turbo powiedziało papa :facepalm:

Pucek nie ma co przebierać w środkach pakuj to:

https://lh6.googleusercontent.com/-EnnSaKT10-8/UbX3ofVnWXI/AAAAAAAABBk/BuuGl2qZB-E/s495/971645_503154326405134_336557238_n.jpg

:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

P.S. Pucek A6 się dalej ciągnie :facepalm: "Piotrek zrób coś z tym " :wallbash::wallbash:

Ps. Jedź do fachowca albo daruj sobie ten temat:wink:

Ps.2 Turbo całe, auto znowu jeździ tak jak powinno, niestety w ASO audi Rybnik pracują tak tępi ludzie że sprzedali mi DVke do 1.4 turbo zamiast tej którą powinienem mieć, tutaj muszę przyznać rację Guregoru, dalej jest różnica i warto montować z końcówką 710N bo ta jest z TT 225KM, a serwis twierdził że już nie ma różnicy :facepalm:

Dzięki Stasiu za namiar na regeneracje turbin :decayed:

Opublikowano

Macie kogoś rzetelnego, kto sprawdziłby turbawke? bo mam tą z AWX'a i ma ona luzy, jak dla mnie dość duże (poprzeczne, które niby mogą być), dlatego wolałbym się poradzić eksperta niż pakować później w remont silnika :wink:

Opublikowano

Macie kogoś rzetelnego, kto sprawdziłby turbawke? bo mam tą z AWX'a i ma ona luzy, jak dla mnie dość duże (poprzeczne, które niby mogą być), dlatego wolałbym się poradzić eksperta niż pakować później w remont silnika :wink:

Delikatny poprzeczny może być, ale nie może być wzdłużny :wink:

Opublikowano

Siemano Rezacze:hi:

Opublikowano

A widzisz, dzięki że mi wyłączyłeś w telefonie ten szajs, teraz bateria mi trzyma tydzień czasu :kox:

Opublikowano

A widzisz, dzięki że mi wyłączyłeś w telefonie ten szajs, teraz bateria mi trzyma tydzień czasu :kox:

A co dokladnie wylaczyl ?

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ----------

Leci ktos do kato dzisiaj z gliwickich ?

Opublikowano

Widzę ten Twój pysk w tym wozie :decayed:

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

A co dokladnie wylaczyl ?

---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ----------

Leci ktos do kato dzisiaj z gliwickich ?

Transmisję danych, nie mam telefonu na androidzie i nie miałem włączonych żadnych aplikacji a tu bateria 2 dni i koniec, teraz przy tym samym użytkowaniu ciągnie tydzień :decayed:

Opublikowano

Pucek, o jakim modelu telefonu mowisz, co masz w tej chwili? Ja myśle nad Lumią 820, tylko tam bateria trzyma max 2 dni przy minimalnym użytkowaniu :facepalm: Kumpel ma tą 920 i mówi, że można ją w pół dnia rozładować i dziennie ją podpina pod ladowarke :kwasny: Ale nie wiem, jakie tam aplikacje ma powłączane... :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.