Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Zna się ktoś na pralkach?

Jestem na etapie kupna, pralka powinna spełniać poniższe kryteria:

- ładowana od frontu

- głębokość do 45cm

- 6kg załadunku

- prędkość wirowania min 1200obr/min

- w miarę rozsądne zużycie prądu/wody

Zastanawiam się nad firmami:

- Samsung, niezłe parametry, przyzwoita cena, ciekawy design, funkcja Eco Bubble - ktoś miał z tą funkcją do czynienia? działa to ?

- LG - z uwagi na cichy silnik indukcyjny

- Gorenje - nie jest robiona w Chinach, niezłe parametry

jakieś podpowiedzi ? :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam pelen automat tzn ... daje mojej ciuchy i ona pierze ... :D:D:D polecam ta funkcje bo serio daje rady ... :D

Opublikowano
:hi: Zna się ktoś na pralkach?

Jestem na etapie kupna, pralka powinna spełniać poniższe kryteria:

- ładowana od frontu

- głębokość do 45cm

- 6kg załadunku

- prędkość wirowania min 1200obr/min

- w miarę rozsądne zużycie prądu/wody

Zastanawiam się nad firmami:

- Samsung, niezłe parametry, przyzwoita cena, ciekawy design, funkcja Eco Bubble - ktoś miał z tą funkcją do czynienia? działa to ?

- LG - z uwagi na cichy silnik indukcyjny

- Gorenje - nie jest robiona w Chinach, niezłe parametry

jakieś podpowiedzi ? :wink:

Ja mam samsunga, na początku cicha, teraz troszkę głośniejsza ale od 2 lat daje radę, tylko że ja mam na chyba 7kg czy 9kg i 60 głębokość. Powiem szczerze że byłem sceptycznie nastawiony na funkcje srebra ale muszę powiedzieć że to cholerstwo działa :whistling: Nie wiem jak te nowe ale to co mi się jeszcze nie podoba to to że słabo wysuwa się szuflada na proszek tzn. za mało :wink: Reszta bez zastrzeżeń

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

PS. Polecam Miele :naughty:

Opublikowano

Miele to raczej 1500 euro :decayed:

Opublikowano

Więc co byś nie kupił to będzie to samo :wink:

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Miałem kiedyś whirlpoola i byłem mega zadowolony, indesit mega szajs, to samo ardo, teraz chyba już nie ma, miałem też zachwalanego kiedyś Aristona ale też lipa, zerknij tu:

Rzetelny ranking producentów pralek! Tysiące głosów.

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Ja bym spróbował LG ale idź do sklepu i porównaj, może znajdziesz jakieś mankamenty w danym modelu i wybierzesz inny :decayed:

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

Ja bym spróbował LG ale idź do sklepu i porównaj, może znajdziesz jakieś mankamenty w danym modelu i wybierzesz inny :decayed:

Opublikowano

Ja mam LG od niecałego roku. Ten z tych nowych z silnikiem zabudowanym "Direct Drive". 10 lat gwarancji przemawia ale nie daj się zwieść jest to tylko na zespół napędowy. Reszta 2 lata. Spisuje się odpukać dobrze. Leci 3-4 prania w tygniu. Niby jest program że można prać dzieci ale jeszcze nie testował z powodu ich braku :polew::polew::polew:. Reszta gites.

Jak byś się zdecydował na LG to lepiej dobrze patrzeć po parametrach. Ja sam szukałem dość długo bo zmiana jednej literki w oznaczeniu modelowym robiła dużą różnicę w parametrach. Jak będę w doma to podam Ci oznacznie (czyli za jaiś tydzień)

Opublikowano
Ja mam LG od niecałego roku. Ten z tych nowych z silnikiem zabudowanym "Direct Drive". 10 lat gwarancji przemawia ale nie daj się zwieść jest to tylko na zespół napędowy. Reszta 2 lata. Spisuje się odpukać dobrze. Leci 3-4 prania w tygniu. Niby jest program że można prać dzieci ale jeszcze nie testował z powodu ich braku :polew::polew::polew:. Reszta gites.

Jak byś się zdecydował na LG to lepiej dobrze patrzeć po parametrach. Ja sam szukałem dość długo bo zmiana jednej literki w oznaczeniu modelowym robiła dużą różnicę w parametrach. Jak będę w doma to podam Ci oznacznie (czyli za jaiś tydzień)

jest jakoś super cicha ta pralka ?

Opublikowano

No jest zdecydowanie cichsza od standardowej. Trochę ją przy wirowaniu słychać. Jak chcesz to podjedź w przyszły tydzień zrobić pranie. Po wczasach będzie dużo :grin::grin:

A tak serio to zapraszam zobaczysz co i jak sobie, na wystawie czy te co stoją i piorą w sklepie nie oddają wszystkiego. Nasz kosztował 1299 z tego co pamiętam ale są i modele za 4,5 kzł

Opublikowano

Pytanko

Czy znacie właściciela b6 czarnej sline zew avant tylni zderzak z wydechem z 1.8t + pzednie logo OOOO pomalowane na czarno

parkującej pod NGK w gliwicach ? ReJ SGL 2..........

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Pytanko

Czy znacie właściciela b6 czarnej sline zew avant tylni zderzak z wydechem z 1.8t + pzednie logo OOOO pomalowane na czarno

parkującej pod NGK w gliwicach ? ReJ SGL 2..........

A co chcesz mu zaj....ć :decayed:

Opublikowano

Niee :) pracujemy w tej samej firmie a chciałbym dopytać paru szczegółów odnośnie a4 :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

doooobry :hi:

Opublikowano
Niee :) pracujemy w tej samej firmie a chciałbym dopytać paru szczegółów odnośnie a4 :)

Grzesiek to napisz mu kartke albo przyczaj się przy jego aucie :decayed:

siema :hi:

Opublikowano

Seba on ma na późniejszą zmianę, jak miałbym czekać to bym potem z gliwic nie wyjechał

teraz to jest tragedia, ósemki zamknęli, portowa zamknięta, Jana śliwki też większość ze strefy popiernicza na łąbędy potem na toszecką itd.

korki o 14 są niesamowite, są skróty ale po dzirach co jest nie na mój gwint, sam widziałeś .....

Opublikowano
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.