Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można :a4fan::cool1:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema wita Was juz chyba były klubowicz no chyba że mozna być klubowiczem bez audi :(

Uwierz mi że można, prawda Tomaszu??

---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Siema wita Was juz chyba były klubowicz no chyba że mozna być klubowiczem bez audi :(

Ludzie się liczą :naughty::wink:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

Ludzie się liczą :naughty::wink:

:wink:

Opublikowano

Otóż to :wink:

siemano :hi:

Artur i jak heble? :wink: PW :wink:

Opublikowano

nie zakładałem...bałem się o opony ,czy ich nie dojadę...przy pałowaniu hebli :decayed:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

Elo! :hi:

Opublikowano
Łezka w oku Egona na nasz widok... BEZCENNA!!! Warto było cisnąć te ponad 5ookm by ją zobaczyć!!! :naughty:

Ja jako, no powiedzmy organizator :decayed: tego wszystkiego, chciałem podziekować za hojność Panowie,ani jedna osoba, do której sie zwrociłem nie odmówiła, bez Was by tej całej akcji i prezentu nie było :notworthy:

mam nadzieje, że ta tradycja na stałe zagości w naszej ekipie, bo miło wiedzieć, że nie jest sie tylko nickiem na forum, a dobrym kumplem dla innych!!! :wink:

Fotki niy momy, było nos trzech... Polko z Dydem trzymali banner a ja z prezentem podbiłem... nie było komu zrobić zdjęcia :decayed:

:hi:musze przyznac ze to prawda zaskoczony bylem na maxa az sie lezka zakrecila dzieki dla wszystkich co sie zlozyli robot sie przyda w koncu wrócilem do zywych jestem juz na nowym mieszkaniu i mam w koncu neta:decayed::decayed: niestety jutro niedam wpadnac bo jedziemy na wesele do kuzyna i od Pauliny

Opublikowano

...spoko:wink:

Opublikowano

nie zakładałem...bałem się o opony ,czy ich nie dojadę...przy pałowaniu hebli :decayed:

No przy tm zestawie 235 szerokości opony to minimum :polew::polew:

Opublikowano

yyy...mówicie o wyrzuceniu kotwicy "za burtę" ?!:decayed:

Opublikowano

...spoko:wink:

masara jest przeprowadzka i zalatwianie wszystkiego:facepalm:

Opublikowano

teraz Ci się zacznie ...:wink::decayed::facepalm:

Opublikowano

:hi:musze przyznac ze to prawda zaskoczony bylem na maxa az sie lezka zakrecila dzieki dla wszystkich co sie zlozyli robot sie przyda w koncu wrócilem do zywych jestem juz na nowym mieszkaniu i mam w koncu neta:decayed::decayed: niestety jutro niedam wpadnac bo jedziemy na wesele do kuzyna i od Pauliny

Siemanko :hi:

Fajnie że udało nam się Ciebie zaskoczyć, myślę że pomysł był super, szkoda tylko że wypadło to w takim czasie że parę osób nie mogło pojechać, uwierz że więcej się pisało na wyjazd :wink:

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

masara jest przeprowadzka i zalatwianie wszystkiego:facepalm:

Ogarniesz wszystko, to widzimy się za tydzień :naughty:

Opublikowano

Taka sytuacja że wpadły nowe amory na tył dziś (tak dałem radę Grzesiu). W sumie auto się podniosło o ok 10mm - 5 mm wyżej niż przód. zrobiłem pomiar przed wymianą i tył równo leżał na zoli. W trakcie zakładania drugiej strony zauważyłem że w tej pierwszej brakowało mocowania springa na tej dolnej gumie (takiej blachy) przez co spring leżał na gumię (która notabene była już w beznadziejnym stanie) i stukało o talerzyk na amorze. Dobrze że miałem stare 1BA i zabrałem go ze starego zestaw jednak ta guma jest scharatana i z całego zestaw wybrałem najlepszą po której optycznie już było widać że i tak jest cieńsza niż ta druga. Ciekawe co za ćwok to składał wcześniej :facepalm:

Mam też pytanie bo jak składałem jeden amor to dopasowałem idealnie springa w gumy (te wypusty) i zapewne leży dość dobrze. Z drugiej strony musiałem trochę nim pokręcić przy wkładaniu i zapewne nie leży już tak idealnie. Czy to się samo dopasuje czy jutro to popuścić i dopasować??

P.S. Grzesiu jak będziesz dysponował czasem to ogarniemy ten przód? Jednak we dwóch to całkiem inna robota. W sumie gdyby nie to że na początku robiłem sam a dopiero po godzinie przyszedł bracik całość była poskładana w 1,5h tak zajęło mi to 2,5 ale musiałem dwa razy rozbierać tą feralną stronę :facepalm:

Kto będzie jutro??

Egon witaj wśród żywych :D Żałuje że nie dałem rady dojechać :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.