Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to dawaj - może udało ci się zrobic coś fajnego :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Za duzo roboty na tą godzine:decayed:

Opublikowano
mi by sie jakoś czarne felgi nie widziały u Ciebie Mario, ale to tylko moje skromne zdanie :wink:

Pany nie dzwońcie nigdy nocą po %%%% do Siemiana, mój wczorajszy telefon do niego zakończył się kupnem RNS-a

:facepalm::banan::facepalm::banan::facepalm::banan::facepalm::banan::facepalm::banan:

:grin: no to ładnie dałeś w palnik:grin: a swoją drogą dobra decyzja:wink:

Opublikowano

Jeśli mowa o weselu to kilka z mojego cos mam jak bede mial wiecej zdjec to wstawie:wink:jb5.JPG0d3l.jpgvqwo.jpg

Opublikowano

:smiley: jednak jest dowód, że byliśmy "tam":decayed:

---------- Post dopisany 23-09-2013 at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany 22-09-2013 at 22:12 ----------

:hi:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Opublikowano
:hi: dobry...
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Pucek co do tych felg to chyba cie posłucham i dzięki dimanowi odnowie i odmaluje te co mam i zostane przy tych 18.

Opublikowano

Teraz to już pół auta do malowania. Jeszcze ktoś przytomnie spierd***:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

WP_000428.jpg

Opublikowano
Pucek co do tych felg to chyba cie posłucham i dzięki dimanowi odnowie i odmaluje te co mam i zostane przy tych 18.

Dobry ruch, jak chcesz coś zmienić to walnij sobie jakiś VT na jakiś ciemniejszy srebrny lub taki jaki szedł w oryginale :wink:

Opublikowano
Teraz to już pół auta do malowania. Jeszcze ktoś przytomnie spierd***:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

https://lh5.googleusercontent.com/-GH-OIJjQDXE/UkBjYW24bPI/AAAAAAAABZ4/piONv-9skOg/w732-h549-no/WP_000428.jpg

To maluj i zakładaj od razu poliftowy :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

tak zrób :thumbup1:

Opublikowano

https://lh5.googleusercontent.com/-GH-OIJjQDXE/UkBjYW24bPI/AAAAAAAABZ4/piONv-9skOg/w732-h549-no/WP_000428.jpg

a masz go kompletny??

Opublikowano

Bardzo madry wybór:wink:

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ----------

popieram albo esowy zakladaj stary zostaw i przy sprzedazy zaloz ori ja tak zrobilem i kase odzyskasz zawsze

Opublikowano

nie dysponuje wolnym 1500zł :P

Opublikowano
nie dysponuje wolnym 1500zł :P

ale niestety za polifta tez sobie zycza niestety kompletny kolo tys;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.