Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no ładna tylko jakaś taka surowa

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Po lekarzu, a teraz na budowę:facepalm:

Zabiorę klucze, najwyżej wpadnę wcześniej :wink:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

piękny dzień dzisiej - i pomyśleć że mamy listopad

PEwnie przez cały wekend taka pogoda się nie utrzyma

Opublikowano

Mi to i tak wsio ryba wychodze do roboty to jeszcze ciemno wracam to juz ciemno. Najlepsza pogode to przesiedze w biurze albo warsztacie. :/

Opublikowano

dokladnie a ja juz od tygodnia na zimowym setupie:facepalm: wiec dzis bede na szalonych 15" :grin: mi tez chodzi po glowie zmiana felgi na lato ale chce najpierw gwint walnac i mysle ze moje BBS tez bedzie jakos wygladac :decayed: i ja mam na tyle 9,5" / 19 na lato:wink:

---------- Post dopisany at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ----------

wystarczylo by mi jak by popdobnie wygladala moja na przyszly sezon

rb84.jpg31x9.jpg

Opublikowano
:hi: ja się dokulam na spota :decayed:
Opublikowano
  • Autor

jednak esowe listwy boczne robią robotę

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Osiek już wraca z KR - neony zamontowane :kox:

Opublikowano
egon czyje to auto?

Od chomiczesq ale widze ze znalazles

Opublikowano

Skończyliśmy, podobno A1 w stronę SG stoi, jakiś dupny wypadek, muszę jechać starą drogą - nie dokulam się na 17:30:facepalm:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Osiek już wraca z KR - neony zamontowane :kox:

Na wiosne chce gwint listwy esowe i lotke z S-line i do tego dokładki w kolor i jakos bedzie wygladac :kox:

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

Najlepsze ze gosc kupil z allegro te podróby listw esowych za 300zł kpl z ABS i wykonanie fajne wiec tez sie mysle na nie skusze:decayed:

Opublikowano
egon czyje to auto?

Od chomiczesq ale widze ze znalazles

Ano :wink:

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

Najlepsze ze gosc kupil z allegro te podróby listw esowych za 300zł kpl z ABS i wykonanie fajne wiec tez sie mysle na nie skusze:decayed:

Widać na foto że są pofalowane, też kiedyś kupiłem ten badziew i od razu go zwróciłem :thumbdown:

Opublikowano

bry:hi:

ja dzisiaj się nie wyrobie:kwasny:

Opublikowano

dokladnie a ja juz od tygodnia na zimowym setupie:facepalm: wiec dzis bede na szalonych 15" :grin: mi tez chodzi po glowie zmiana felgi na lato ale chce najpierw gwint walnac i mysle ze moje BBS tez bedzie jakos wygladac :decayed: i ja mam na tyle 9,5" / 19 na lato:wink:

---------- Post dopisany at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ----------

http://img132.imageshack.us/img132/9717/rb84.jpghttp://img822.imageshack.us/img822/4405/31x9.jpg

ładna :kox: i szczerze powiem, że też mi rotiformy chodzą po głowie... (Hammer nie wkurzaj się :decayed:)

u mnie zależy wszystko od tego, czy znajde 1 szt felgi do siebie, jedna ma w tej chwili w 3 miejscach spaw i nie wiem jak długo to wytrzyma, a nie mam zamiaru jeździć z duszą na ramieniu... :kwasny:

Egon... a nie myślałeś, żeby kiere na zime zmienić? :decayed:

tak się składa, że moja trójramienna pikowana będzie za niedługo do wzięcia :decayed:

Opublikowano

No i niestety nie dojechałem dopiero się ogarnąłem po robocie Pucek jak coś to mam jutro wolne możemy ogarnąć tą postojówkę na garażu :wink:

Opublikowano

dzięki Pany za spota :hi:

Opublikowano

http://img132.imageshack.us/img132/9717/rb84.jpghttp://img822.imageshack.us/img822/4405/31x9.jpg

ładna :kox: i szczerze powiem, że też mi rotiformy chodzą po głowie... (Hammer nie wkurzaj się :decayed:)

u mnie zależy wszystko od tego, czy znajde 1 szt felgi do siebie, jedna ma w tej chwili w 3 miejscach spaw i nie wiem jak długo to wytrzyma, a nie mam zamiaru jeździć z duszą na ramieniu... :kwasny:

Egon... a nie myślałeś, żeby kiere na zime zmienić? :decayed:

tak się składa, że moja trójramienna pikowana będzie za niedługo do wzięcia :decayed:

Ile :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.