Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolor z palety Guru :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kość słoniowa? :decayed:

Coś w ten deseń :decayed: niektóre merce były tak malowane. Wymysl nie mój a poprzedniego właściciela felg :decayed: mi odpowiadają

---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

kolor z palety Guru :decayed:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Coś w ten deseń :decayed:niektóre merce były tak malowane. Wymysl nie mój a poprzedniego właściciela felg :decayed: mi odpowiadają

Wszystkie taxi w Niemcowni :decayed:

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

Coś w ten deseń :decayed:niektóre merce były tak malowane. Wymysl nie mój a poprzedniego właściciela felg :decayed: mi odpowiadają

Wszystkie taxi w Niemcowni :decayed:

tyż :decayed::decayed::decayed: i tak jest mega lepiej niż na tamtych szpetnych 15" :wink:

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

przynajmniej będą rzucać się w oczy kolorem :grin::grin::grin:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
  • Autor

No Pucek jak Cię znam to nam gały wyjdą

Ps. A moje Rotory jednak jada i będą jutro

Ale przy Puckowych pewnie stanąć nie mogą

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

Ale jak Wam będa chłopaki felgi wystawały albo będziecie mieć naciąg jak w VW golf albo opel calibra to Was wyśmieję na maxa :decayed:

Opublikowano

Buenos dias Panowie ze Słonecznej Barcelony :hi:

W tej chwili mam 19 stopni a w nocy jak jechałem, jakieś 300 km stąd dowaliło lekko śniegiem tak na 10cm...a w Niemczech oblodzenia na południu ogłaszali, wiync żykejcie dobrze co i w Bukowinie nie sypnie, bo wtedy na Śląsku nie będzie ani jednej A4 zdolnej jechać na zlot :whistling:

Opublikowano

Majkel moja w domu zostaje ,a jest jeszcze na zimie ;)

Opublikowano

No to jakby tak nie daj Boże sypło śniegiem, to jutro byś już musiał zacząć zwozić śląskich do BT :decayed:

...ino czy te 2.5 to strzymie... :eusathink:

:decayed:

Opublikowano

Ale jak Wam będa chłopaki felgi wystawały albo będziecie mieć naciąg jak w VW golf albo opel calibra to Was wyśmieję na maxa :decayed:

Spoko dam oponę 225 na felgę 8J :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

I to jest to o czym sie nie dyskutuje ... czyli gusta bo w b8 na dobrej glebie mocny naciąg i rant felgi wystający poza nadkole to mega widok ... tylko jako drugie auto ale wygląda to mega i wcale nie śmierdzi starym gulf3m ... :D

Opublikowano

I to jest to o czym sie nie dyskutuje ... czyli gusta bo w b8 na dobrej glebie mocny naciąg i rant felgi wystający poza nadkole to mega widok ... tylko jako drugie auto ale wygląda to mega i wcale nie śmierdzi starym gulf3m ... :D

Miron to już stary jest i się nie zna, przecież mu już dwa razy z dopy huba wycinali :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Widzę że tu jak zawsze ostre śmiechy :decayed:

Opublikowano

No to jakby tak nie daj Boże sypło śniegiem, to jutro byś już musiał zacząć zwozić śląskich do BT :decayed:

...ino czy te 2.5 to strzymie... :eusathink:

:decayed:

Tego nie wiem....:mysli: ...hmmmm..:wink:

Opublikowano
Koła na aucie :naughty: na żywo wygląda lepiej :decayed: koloru się nie czepiać :baseball: mi pasuje a o gustach się nie dyskutuje :wink:

http://s22.postimg.org/hkqg2vcod/IMAG0622.jpg

Teraz to możesz gluta zabrać na bukowinę przynajmniej zabierzesz jego kolor fury ze sobą na felgach :decayed:

Opublikowano

Ja tam czekam na Pucka foto, myślę że będzie :kox: mam nadzieję że się nie zawiodę :naughty:

Siemka :hi:

Opublikowano
  • Autor

możesz się nie doczekać:decayed:

Opublikowano

Nie no chyba aż tak długo nie będzie trzymał nas w napięciu :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.