Tomi_81 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzieki pany za wczoraj. Zajechalem caly i szczesliwie o 7 juz sie 9lazowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Podziękowania za wczoraj dla żonkosia i organizatora :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dżordżik!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 łogień z d*py D Z I Ę K U J Ę ZA W S Z Y S T K O I W S Z Y S T K I M :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dawajcie hakieś foty w stylu kac vegas ... takie wspominkowe... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dawajcie hakieś foty w stylu kac vegas ... takie wspominkowe... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Na takich imprezach Panie to jest ogólny zakaz używania aparatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Pany było wpyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zdrowie... Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki wszystkim za kolejny odjechaną imprekę - tak to się mogę bawić co tydzień Ps. Pucek a za zatopienie naszego kajaka to jeszcze się rozliczymy Maniek - chciałbym żeby moje auto miało taką skuteczność hamowania jak Twój kajak na mecie Majki - Ty na drugi raza zabierz z 5 kpl. ubrań a nie 3 Co Ci dają 3 jak w 2 z nich w ciągu godziny się wykąpałeś w basenie Standardowy ubiór do restauracji 1. Buty 2. Skarpetki 3. Bielizna 4. Spodnie 5. Koszulka/t-shirt 6. Kurtka MAjki 1. Tak 2. Brak 3. Brak 4. Tak 5. Brak 6. Tak 7. Otarta skroń od drzewa - Tak Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 http://www.ebay.de/itm/Audi-A7-3-0-TDI-RS7-Umbau-S-Line-Luftfederung-HeadUp-21-Zoll-LED-BOSE-Leder-/321495235285?pt=Automobile&hash=item4ada9bfad5 to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 masakra - potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tylko żeby taki brzydki nie był to byłoby ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Maniek - chciałbym żeby moje auto miało taką skuteczność hamowania jak Twój kajak na mecie Poważnie chcieliśmy tam spłynąć w dół i jeszcze te wasze okrzyki "dawaj, dawaj... przeskoczycie to..." chłopie.miałem pełne gacie jak zobaczyłem kamienie za tym wodospadem... machanie na pełnej wiosłami w tył niestety już nic nie dało, więc nie pozostało nam nic innego jak hamowanie poprzez zanurzenie Swoją drogą dzięki za transport Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 teraz się już przekonałem do białego koloru w 100% http://allegro.pl/kola-do-miedzyrzedzi-waskie-new-holland-case-i4530177286.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dzięki imprezkę wracam do żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi