diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Oki ja się upierać przy kierowaniu nie będę A I od razu mówię, że muszę poczekać na zmianę opieki nad szkrabem i dopiero od 18,30 będę dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Oki ja się upierać przy kierowaniu nie będę A I od razu mówię, że muszę poczekać na zmianę opieki nad szkrabem i dopiero od 18,30 będę dostępnyJa ide do kościoła na 18.00 ale mysle ze do 19.00 farorz sie wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Luz jak coś to ja pojadę non problemo a teraz spadam po małego do przedszkola do później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No niestety kebab zamkniety bo wlasnie przejezdzalem... to ja chyba tez sie pisze do biura ale bez zadnych hipotek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jedziemy do biura na coś mocniejszego w końcu świąteczny spot to trzeba to uczcić Coś tam przytoczę i drivera poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Diman, Majkel - to Wy późno chcecie jechać - MAniek Ty dotrzesz do Gliwic to będzie najwcześniej 19.30 albo 20.00 jak coś to dzwońcie bo kurde teraz nie wiem co zrobić a mogę juz nie być przy kompie Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Liter finki starczy ? To wezme pod pache i przyjde do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak śnieg nie spadnie i ogarne swoje sprawy to będę :-) z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja chłodzę 0,5 białej żubrówki. W razie co do sklepu nie ma daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi się udało zmielić przekładnie w kombajnie więc czekam na telefon co z jutrem, a auto najwyżej zostawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No i git ja tylko zmianę do wiktora ogarnę i daje na Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No właśnie, ja będę troche później, myślę ze na 19.30 sie wyrobię i będę pod forum. Pucek, daj znać czy punktualnie sie zjawisz czy też później, jak tak to coś sie wymyśli z twoim autem [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No właśnie, ja będę troche później, myślę ze na 19.30 sie wyrobię i będę pod forum. Pucek, daj znać czy punktualnie sie zjawisz czy też później, jak tak to coś sie wymyśli z twoim autem [emoji6] Ja najpierw jadę na Knurków, tam zabieram tych 30+ a potem na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No właśnie, ja będę troche później, myślę ze na 19.30 sie wyrobię i będę pod forum. Pucek, daj znać czy punktualnie sie zjawisz czy też później, jak tak to coś sie wymyśli z twoim autem [emoji6] Ja najpierw jadę na Knurków, tam zabieram tych 30+ a potem na spota Ja ci dam 30+ młodzi duchem jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Dobry Ja niestety dziś odpadam a szkoda bo widzę że się znów grubo szykuje Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval242 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzę ekipa dziś bd to może ja w końcu poznam kogoś oprócz 2 osób Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Koval242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Widzę ekipa dziś bd to może ja w końcu poznam kogoś oprócz 2 osób Dziś śmiało ale bez flachy nie wpadaj ... Haha Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja już byłem ...dzięki Grześki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi