Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario zapraszam na Wilsona do sklepu co jutro otwarty xd siedzę w nim do 14 :) Więc łącze się w bólu z tymi co jutro pracują

Edytowane przez jklgleiwitz

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema...parkowałem po powrocoe auto....baba podjechała małą toyotką...jak nie zapięła na wstecznym w auto za sobą to aż zadzwoniło ....pstryknąłem fote ,a ta jakby nigdy nic pojechała...jutro właściciel tej b5'tki dostanie ode mnie info z rejestracją...niech dowali jej policja jeszcze za odjechanie z miejsca zdarzenia.

Opublikowano

Siema...parkowałem po powrocoe auto....baba podjechała małą toyotką...jak nie zapięła na wstecznym w auto za sobą to aż zadzwoniło ....pstryknąłem fote ,a ta jakby nigdy nic pojechała...jutro właściciel tej b5'tki dostanie ode mnie info z rejestracją...niech dowali jej policja jeszcze za odjechanie z miejsca zdarzenia.

Arturoo :thumbup1:

Mario zapraszam na Wilsona do sklepu co jutro otwarty xd siedzę w nim do 14 :) Więc łącze się w bólu z tymi co jutro pracują

Kolego a co to za sklep na Wilsona ...??

Opublikowano

Żaba xd

Opublikowano

Żaba xd

Aaa przy straży no tak jest :)

Opublikowano

Jest jest kładę się bo jutro musze ten "biznes" otworzyć xd

Tępić patologie
Opublikowano

ku...a to takie proste zostawi kartke z fonem...zadzwon uderzyem Ci w auto....to nie- lepiej spier...ic :facepalm:

Opublikowano

ku...a to takie proste zostawi kartke z fonem...zadzwon uderzyem Ci w auto....to nie- lepiej spier...ic :facepalm:

Przestań Ty jesteś zdziwiony ;) Tu jest Polska :D

Opublikowano

Przestań Ty jesteś zdziwiony ;) Tu jest Polska :D

A może nikt nie widział i spokój będzie. Tak jak Tomi napisał to jest Polska, gdzie nawet przy obowiązkowym OC jeżdżą ludzie bez niego. To co tu się dziwić.

Opublikowano

dramat :doh:

jak ma by dobrze w kraju jak jeden drugiego w ..uja laduje przy tak prozaicznych rzeczach jak stluczka parkingowa ....ehhh

Opublikowano

Dlatego też myślę czy nie zainwestować w wideo rejestrator, bo tak jak mówię mojej dziewczynie jakbym chciał na odszkodowaniach zarobić na nowe auto to pół roku daj mi. W tym tygodniu 2 by mi sponsorowalo malowanie przodu:) Tylko szkoda auta mi było by :)

Edytowane przez jklgleiwitz

Opublikowano

Arturoo [emoji106]1:

Kolego a co to za sklep na Wilsona ...??

Siema siema.

Kapnołem się że to ty.

Ja też już w robocie.[emoji12]

Opublikowano

:hi: Ja też w robocie, ale przy tej pogodzie nie żałuję ;)

Artur, to prawda, ale to wywodzi się z polskiej mentalności...za granicą najgorszy dla polaka jest inny polak, a co dopiero w kraju... Choć co do tego przykladu...sam jakiś czas temu mialem przygodę na parkingu, babka nie zaciągnęła ręcznego..ale grzecznie karteczka z numerem telefonu i wszystko dogadane na spokojnie, da się tylko trzeba chcieć...ale dobrze zrobiłeś, może następnym razem nie zdupi z miejsca.... ;)

Opublikowano

Hello

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Tylko szkoda ze kombi :kwasny:

Dobry :hi:

PS: Ja też w pracy, nawet cały weekend :decayed:

Opublikowano

Auto chyba z floty skoro taki przebieg w 3 lata ...

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.