Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artur przystopuj z alkoholem z czech bo wzrok po nim siada :grin:

:hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może coś w piątek chlapniemy? :decayed:

Opublikowano

Ja bede na spocie

Naciapane z Z2

Opublikowano
  • Autor

ja w sobotę rano jadę do katowic więc muszę być na chodzie

a z drugiej strony w pracy do 17.00 więc mogę wrócić do knurowa i się z kimś zabrać na zlota to zawsze można coś do kebaba wydoić - ale na impreze cało nocną sie nie pisze

Opublikowano

a z drugiej strony w pracy do 17.00 więc mogę wrócić do knurowa i się z kimś zabrać na zlota to zawsze można coś do kebaba wydoić - ale na impreze cało nocną sie nie pisze

Git, ja nie mówię żeby się nayebać :decayed:

Opublikowano

Git, ja nie mówię żeby się nayebać :decayed:

No coś tam by szło :)... Cała noc nie... do 3 max :D... Jak się ta knajpa na rynku nazywała? :grin:
Opublikowano
  • Autor

tam już nie idę - bo i tak mnie nie wpuszczą :decayed:

Opublikowano

tam już nie idę - bo i tak mnie nie wpuszczą :decayed:

luz ....tym razem ja spróbuję załatwić wejście :D

Edytowane przez Arturoo

Opublikowano

Dziś troche emocji... Kiedyś pisałem.o insigni biturbo... Po tym.jak miałem.paska z dsg na trasie gliwice lublin i spowrotem... A więc dziś udało mi sie tym pojeździć... Czyli Insignia mająca pare miesięcy gdyż auto nowe w naszej flocie... Z silnikiem biturbo i pakiecie OPC.... Z brązową skórą... I co ciekawe automat cZyli jakieś porównanie do paska z dsg mam.... I powiem krótko... Isnignia mnie rozpieściła..ludzie w tej chwili marka chyab nie jest ważna.... I biech się pukną w głowe ci co piszą że np. Nie kupią nigdy opla skody kia czy hyundaia... Insignia też w cenie 150 tyś zł tak jak pasek....no sorry ale ten pasat to bieda przy insigni w tej samej cenie... A sama jazda... Poezja... Lecisz 190 kmh nagle tir... 90 kmh... Ogien znowu do 190 lekko cicho i przejmnie jak z procy.... To już w vectrze OPC było szybciej ale.mniej komfortowo i głośno bo taką też mieliśmy...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Chyba dalej jesteś pod wpływem tych słabo wykonanych oplowskich emocji bo piszesz tak, że nic nie da sie z tego poczytać :-D

Opublikowano

Dziś troche emocji... Kiedyś pisałem.o insigni biturbo... Po tym.jak miałem.paska z dsg na trasie gliwice lublin i spowrotem... A więc dziś udało mi sie tym pojeździć... Czyli Insignia mająca pare miesięcy gdyż auto nowe w naszej flocie... Z silnikiem biturbo i pakiecie OPC.... Z brązową skórą... I co ciekawe automat cZyli jakieś porównanie do paska z dsg mam.... I powiem krótko... Isnignia mnie rozpieściła..ludzie w tej chwili marka chyab nie jest ważna.... I biech się pukną w głowe ci co piszą że np. Nie kupią nigdy opla skody kia czy hyundaia... Insignia też w cenie 150 tyś zł tak jak pasek....no sorry ale ten pasat to bieda przy insigni w tej samej cenie...

Naciapane z Z2

Wg mnie pasek jest po prostu bez charakteru- brakuje mu zadziornosci w designie, dlatego to na pewno na plus tym bardziej ze w pakiecie opc insignia wypada bardzo korzystnie.

naciepane z tapatalka

Opublikowano

Chyba dalej jesteś pod wpływem tych słabo wykonanych oplowskich emocji bo piszesz tak, że nic nie da sie z tego poczytać :-D

Emocje były masz racje... Co do oplowskich to widze że dalej uprzedzony jesteś i tylko audi sie liczy... Każdy ma swoje zdanie więc bądz dalej zapatrzony w stare audi a opel niech będzie kupą w twoich oczach... Rozumiem że jeździłeś takim i wiesz co piszesz a nie że kolejny raz szukasz zaczepki... Bo tak to się przywitać nie potrafisz nawet a tak to od razu atakujesz.... Walić hejterów i dopisz mnie do listy osób którzy mają wyrobione zdanie na twój temat bo ta lista już jest ponoć długa...

Pozdrawia właściciel Opla rocznik 2015 z plastkikowym środkiem... ;-)

Sorry ale wkur... mnie tym postem bo normalnie to się nawet nie przywitasz a jak ktoś coś napisze to tylko krytykujesz... Zalatujesz forum A6....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Emocje były masz racje... Co do oplowskich to widze że dalej uprzedzony jesteś i tylko audi sie liczy... Każdy ma swoje zdanie więc bądz dalej zapatrzony w stare audi a opel niech będzie kupą w twoich oczach... Rozumiem że jeździłeś takim i wiesz co piszesz a nie że kolejny raz szukasz zaczepki... Bo tak to się przywitać nie potrafisz nawet a tak to od razu atakujesz.... Walić hejterów i dopisz mnie do listy osób którzy mają wyrobione zdanie na twój temat bo ta lista już jest ponoć długa...

Pozdrawia właściciel Opla ;-)

Naciapane z Z2

Chlopaczku jezdze roznymi autami w swoim zawodowym zyciu takze poglad mam :-)

Bede wiec zapatrzony w swoje stare audi, bo niestety stare nissany na lpg mnie nie wzruszaja ;-)

A i jebie mnie kto ma jakie zdanie, nie siedze i nie zyje forum bo zwyczajnie szkoda mi czasu na pierdolenie, tak tylko poczytam czasem jak spuszczasz sie na temat aut nieosiagalnych ;-)

Pozdrawiam serdecznie :-)

Opublikowano

Tym postem pokazałes jaki jestes na bieżąco i czym ty to nie jeździsz więc proponuje zostać na forum A6 i tam się wypowiadać.. Nie tacy już tutaj byli i forum o nich dawno zapomniało...

Skoro auta nowe za 150 tyś które w używce zaraz będą kosztować ok 50 tyś są dla ciebie nieosiągalne to szkoda mi cie chłopaku...

Co do braku czasu na forum... kolejny tani wykręt... Masz.smartfona zainstaluj tapatalka i będziesz zawsze online... I nawet wtedy gdy nie będziesz miał czasu.... Żałosne...

Papa

Naciapane z Z2

A teraz bardziej uniwersalnie bez ślepego zadufania w marke to nasza astra 4 jutro odwiedza serwis po 14 tyś km i 6 miesiącach od odebrania... Prawa strona spryskiwacza na szybe słabo leje... Coś się chyba przytkało... Zobaczymy jak ASO na gwarancji podejdzie do tematu... Pierdoły...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

fight :banan:

Opublikowano

Jaki fight wymiana zdań... Od tego jest forum...;-) nie twierdze że opel to jest the best... Ale niech mi kolo nie pisze.że insignia 4x4 biturbo jest h*jowa jak nigdy nawet w takiej l nie siedział.... Sorry ale ja staram sie być obiektywny... I jestem... Przyznaje że astra po 6 miechach idzie.na serwis z powodu spryskiwacza i nie chwale ślepo opla... Nissan w tym czasie zrobił to samo km bezawaryjnie i bez wkładu nie licząc lpg za 1.80 zł ale mam pisze jeździłem i też miałem leona w tdi i też wiem czym się to je.... pisze czego doznałem to samo z paskiem i insignia a tu kolo wyskakuje krytykuje a.sie.nawet przywitać nie potrafi.. Nie wspominając już o tym że nawet na swoich spotach żorskich się nie pojawia... Nie cierpie hejtingu w sieci i bede walczył z pozerami... AMEN

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Dla mnie akurat jest opel gownianie zrobiony :-) skoro porownujesz to porownaj do passata r36 albo cos tego typu a nie dojebana insignie do serii passata :-D

Nie uwazam, zebym musial sie witac zeby cos napisac ;-)

Nie pojawiam sie na spotach bo nie mam na to czasu, a po co mam poerdolic jak wiekszosc przez caly tydzien ze bede a pozniej na Gliwickie czy Katowickie nie przyjezdzac ;-)

Opublikowano

Może coś w piątek chlapniemy? :decayed:

:hi: Jestem też za :naughty:

Opublikowano

Ziomuś... Jak byś czytał forum z zrozumieniem to byś wiedział dlaczego porównuje paska 2.0 tdi dsg do Opla insigni biturbo opc line... A więc tłumacze tym mniej kapującym... Porównuje te auta gdyż budżet na firmie mamy 150 tyś i ani złotówki więcej... Więc skoro w cenie 150 tyś zł moge mieć biednego paska ale za to w dsg lub insignie wypas biturbo opc line to chyba porównuje.... Czy dalej nie.kumasz.... W tej cenie mamy tez skody super b ale.o nich nawet nie pisze bo w tej cenie nie.ma.o czym pisać....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.