Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany a ja mam wyebane na Q następne będzie w napędzie dla prawdziwych mężczyzn, czyli tył :naughty:

Q fajnie idzie w deszczu i śnieg ale hamuje przy takiej pogodzie jak każdy inny napęd :)

Napęd tył też hamuje tak samo[emoji12]

:whistling:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany a ja mam wyebane na Q

Panie...luz...mamy wgląd do Twojego profilu :D

H4mm3R :oklasky: dobrze to podsumowałeś

ja bym dodał jeszcze że nie każdy jest taki wariot jak Arturoo i w autobusy wjeżdża,ewentualnie jak Turzol na barierce kończy.A mieli najlepszy napęd :facepalm: :grin:

człowiek prowadzi padlinę.....o tym trzeba pamiętać ;)....wyprowadzić z normalnego toru jazdy można każde auto ;)

Opublikowano

Ponboczku złoty... :facepalm: ...powiedzcie mi jedno... po chhhhh*j mu te Q ?! Niech kupi młode auto z lepszym wypasem i będzie cieszył "japę". Też bym tak zrobił. W b7 wyrezać Q, to pestka w stosunku do b5 (rezania w ch** i gra nie warta świeczki). A tak będzie miał wypas, a jak będzie miał kaprys, to i se te Q wyreza. A nie będzie turlał dropsa w golasie, siedział na plackach z szybami korbotronikami i "chorusem" (nawet nie wiem czy to jeszcze w tych latach istniało) na pokładzie i mogę tak wymieniać, że łohoho...

...ale będzie miał Q, ludzie..."jo was prosza" :blink:

:decayed:

:hi:

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano

Ja w robocie... Właśnie mnie obudzili do awarii i śniło mi się że Miron miał B8 cabrio.... :-S

Naciapane z Z2

Opublikowano

Ja w robocie... Właśnie mnie obudzili do awarii i śniło mi się że Miron miał B8 cabrio.... :-S

Naciapane z Z2

Kupi sobie takie na starość żeby się odmlodzic:)

Tak w ogóle to cześć w tym nowym dniu po pracy, ciesze się że zawitało tu towarzystwo ktore trzeźwo i dobrze myśli, myślę że Tomek tego nie sp***doli i kupi sobie fajne autko :) a teraz spać

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Naciapane z Z2

To juz powoli z zamilowania do klubu przechodzi w obsesje.... :) :) :) :) :)....Miron, ty tam lepiej uwazaj :)

Opublikowano
Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ponboczku złoty... :facepalm: ...powiedzcie mi jedno... po chhhhh*j mu te Q ?! Niech kupi młode auto z lepszym wypasem i będzie cieszył "japę". Też bym tak zrobił. W b7 wyrezać Q, to pestka w stosunku do b5 (rezania w ch** i gra nie warta świeczki). A tak będzie miał wypas, a jak będzie miał kaprys, to i se te Q wyreza. A nie będzie turlał dropsa w golasie, siedział na plackach z szybami korbotronikami i "chorusem" (nawet nie wiem czy to jeszcze w tych latach istniało) na pokładzie i mogę tak wymieniać, że łohoho...

...ale będzie miał Q, ludzie..."jo was prosza" :blink:

:decayed:

jestem tego samego zdania

Naciapane z Z2

a ty sie kładź spać spowrotem i nie wstawaj do póki ci się nie przyśni RS7

Opublikowano

dorezac Q, to chyba nie jest aż tak proste.... ( może się mylę)

Ale znam co najmniej dwa przypadki dorezanego Q i była kupa :whistling:

PS. Niech Tomek kupi co będzie chciał, przecież ma 18 lat :)

Opublikowano

Tez mi sie wydaje ze dorezane q to nie jest tak jak ma być. Prościej dorezac wypas.

Sie produkujecie od 3 dni a zainteresowany nawet nie zaglada[emoji14]

Jeszcze zaskoczy wszystkich i kupi fabie w sedanie z lpg [emoji23]

Opublikowano

jest i moje wsparcie :D

Opublikowano

Witajcie Panowie mam do Was wielką prośbę;)

Czy kojarzy ktoś uzytkownika OLOVSKI z Zabrza kupiłem od niego autko i chciałbym się jak najwięcej o aucie dowiedziec, o jego historii modach itp. Niestety wyszukiwarka na forum niewiele pomaga ponieważ ogranicza mi wyszukiwania tylko od maja 2015 :kwasny:

Edytowane przez Mordeliuss

Opublikowano

też bym wolał dorezać rns'a niż q

jak już mowa o bezpieczeństwie

a w okolicy nie znam żadnego b6/7 z dorzuconym q ...a takie to ponoć proste ;)....Nie piję H4mm3R do CIebie nie ;) ..........ale wrzuciłeś w padlinę wiadro grosza ,a tego akurat nie ....hmmm...:D

Opublikowano

...no z ciekawości poczytałem o tym rezanym Q...rychtyk, aż takie proste to nie jest (tu zwracam honor ;) ale jest wykonalne).

A tak jak Stasiu pisze, Tomek kupi to co będzie uważał.

Ja na temat tego zakupu kapituluję, bo: Racja jest jak d*pa, każdy ma swoją :P

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano

Witajcie Panowie mam do Was wielką prośbę;)

Czy kojarzy ktoś uzytkownika OLOVSKI z Zabrza kupiłem od niego autko i chciałbym się jak najwięcej o aucie dowiedziec, o jego historii modach itp. Niestety wyszukiwarka na forum niewiele pomaga ponieważ ogranicza mi wyszukiwania tylko od maja 2015 :kwasny:

Zapodaj link do auta bo użytkownika nie kojarze
Opublikowano

też nie znam ....

Opublikowano

Bry :hi:

Ale rozkmina z tym Quattro czy RNSem, rocznikiem :)

Opublikowano

:bry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.