Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem narodu

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ahoy Germania welcom

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

....Mam jeszcze 1 podejście związane z samochodami ale jakbym powiedział,to stanę się wrogiem was 2 i całej wielkiej pozostałej masy ludzi:decayed:

Dajesz :naughty:

Może się okazać , że ma ktoś podobne zdanie ;)
Opublikowano

Ty na pewno nie.Masz odmienne zdanie:)

Opublikowano
2 godziny temu, Arturoo napisał:

Hammerek ;) Ty sie tak nie gotuj ;).

Niby za co i po co :)

Opublikowano
Ja jednak sam wolę mieć wpływ na całokształt jazdy[emoji4].Więc nowe auta są dla ciebie:wink:.Coraz więcej w nich wynalazków,żeby kierowca robił jak najmniej.:banan:

Że niby w automacie nie masz wpływu?
Jak to mówią "gówno wiesz , gówno widziałeś"

Opublikowano

A masz jak robi za ciebie?

Opublikowano
A masz jak robi za ciebie?

[emoji33]
No raczej , radzę przejechać się automatem najlepiej z manetkami przy kierownicy
Już nie wspomnę że za nim ty pomyślisz o zmianie biegów to on już zrobi w taki tempie że nie zdążysz nawet pierdnąć
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

A ty pomyślisz jak się zmienia w manualu jak ci się ten twój automat zesra i w takim samym tempie przedronuje twoją kieszeń.;).Sam masz manuala a bronisz tego automatu jak lew:).Bez urazy bo zaraz się znowu nieprzyjemnie zrobi.Na razie nikt mnie do tego wynalazku nie przekona choćby nie wiem jaka wygoda i ekspresowo zmieniał:wink:

Edytowane przez mirek31071977

Opublikowano
A ty pomyślisz jak się zmienia w manualu jak ci się ten twój automat zesra i w takim samym tempie przedronuje twoją kieszeń.[emoji6].Widzę,że szybko zapomniałeś o manualu[emoji4].Bez urazy bo zaraz się znowu nieprzyjemnie zrobi.Na razie nikt mnie do tego wynalazku nie przekona choćby nie wiem jaka wygoda i ekspresowo zmieniał:wink:

Poczekamy zobaczymy [emoji6]
Mam manuala [emoji6] ale do tej pory żałuję że nie posiadam dsg
Opublikowano

No tak, jak się bierze TDI,dłubie na większą moc a potem kręci po mieście to tak to się kończy.:).Pozdro i do zaś:hi:

Opublikowano

Ale możesz mieć rację,że pożyjemy zobaczymy.Za naście lat jak będzie mnie stać.Wezmę B9 2,0 T 252 i co?:).Nic.Będę prawdopodobnie jedynym w kraju,który zrobi tam przekładkę na manual i opisze na forum:decayed:

Opublikowano

Siemka

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hi

Ty na pewno nie.Masz odmienne zdanie[emoji4]

Dajesz .. ja lubię wymieniać poglądy ;)

Opublikowano
A ty pomyślisz jak się zmienia w manualu jak ci się ten twój automat zesra i w takim samym tempie przedronuje twoją kieszeń.[emoji6].Sam masz manuala a bronisz tego automatu jak lew[emoji4].Bez urazy bo zaraz się znowu nieprzyjemnie zrobi.Na razie nikt mnie do tego wynalazku nie przekona choćby nie wiem jaka wygoda i ekspresowo zmieniał:wink:

Stary my Cię nie próbujemy namówić na zmianę bryki i przy okazji skrzyni ... gadamy o tym luźno .
Polecić Ci pajda bądź Hamer może przejażdżkę takim wozidełkiem ... komfort o niebo lepszy od manuala ... koszty serwisu podobnie :D ....a to czy auto za mnie myśli na jakim biegu jedzie ...???? Niech myśli ale jak chcesz dołożyć do pieca i odjechać to ma to zrobić w ułamku sekundy i tyle.
Miałem tipa ... mam manuala ale jak Bozia da rozum i zdrowie to następne też będzie w automacie ;) co prawda będzie się musiało przyzwoicie odpychać bo to jest warunek ;) dobrej współpracy.
Opublikowano

Widzę spina i rana :)

Opublikowano

Automat jest bardzo ok. Dopóki nie trzeba wy***ac 5kola zeby dalej jeździć.
Bogatym nie zabraniam i nie narzucam moich przekonań ;)

Opublikowano

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.