Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to dzisiaj nici ale za tydzień pełna mobilizacja :decayed:

Pamiętajcie o wigilii klubowej :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario, gratki jeszcze raz  :wink:  Oby było niezawodne jak Audi   :decayed:

Opublikowano

Czołem Panowie ;) 

Po długiej nieobecności tutaj śmiem zameldować się w piątek na wigilijce, bo nie powiem... trochę się za Wami stęskniłem ;) przyjmiecie nowego-starego? :D

Opublikowano

Jedzie ktoś w okolice Łodzi w najbliższych dniach ?

Opublikowano
W dniu 16.12.2018 o 08:54, Majkel napisał:

Czołem Panowie ;)

Po długiej nieobecności tutaj śmiem zameldować się w piątek na wigilijce, bo nie powiem... trochę się za Wami stęskniłem ;) przyjmiecie nowego-starego? :D

Jasne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Co z piątkiem ? gdzie się spotykamy - jaka propozycja ?

A co do fur - ja mam możliwość latania nowymi furami od czasu do czasu na szczęście nie musząc za nie płacić. Zawsze to mówiłem i dalej sie tego trzymam że czy bym miał kupić auto za 50 tyś 100 tyś czy nawet 300 tyś nigdy nie były by to nowe auta - w każdym przedziale cenowym znalazł bym odpowiednio ciekawsze używane a nie nowe.

Wszystko ma plusy minusy - jedno wiem - u mnie auto ma spełnić jeden podstawowy warunek - jak do niego wsiadam bo muszę gdzieć pojechać to ma mieć rogala na twarzy i nie ważne jaka to jest marka i półka cenowa.

Człowiek ma nie pierwsze auto - troche się już ich miało - swoje lata na karku też się ma - a jak w sobote wróciłem z tygodniowego pobytu na nartach (nie swoim autem) to wpadłem do domu, przywitałem się z rodzinką, wniosłem do domu walizke, deske i reszte i bez rozbierania się wyszedłem i wsiadłem w furke i musiałem przynajmniej 5km runde po knurowie zrobić tak po prostu bez celu dla samego przejechania się - i takie auto każdy powinien mieć - takie co cieszy i daje fan.

A 3 auta nowe którymi miałem okazje ostatnio pośmigać mimo że były z przedziału cenowego 250-300 tyś na pewno nie były autami którymi musiałbym się bez celu przejechać po knurowie po tygodniowej przerwie w ich prowadzeniu

Opublikowano

Jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze... proponuje jakiś lokal żeby nie marznąć... może jakaś pizzeria na rynku albo lokal typu ministerstwo? ;)

Opublikowano

:hi:

Odnośnie piątku, ja się nie wypowiadam bo i tak mnie na 80% nie będzie:wink:

Opublikowano
  • Autor

Będę wystawiał Doroty C2 na sprzedaż - 2006r ok 150 tyś przejechane - jak by ktoś był chętny pisać - cena ok 9 tyś

Opublikowano
58 minut temu, miron78 napisał:

Będę wystawiał Doroty C2 na sprzedaż - 2006r ok 150 tyś przejechane - jak by ktoś był chętny pisać - cena ok 9 tyś

Quwa a  ja punto kupiłem ?

Opublikowano

Cześć 

Opublikowano
W dniu 19.12.2018 o 12:01, miron78 napisał:

Pogadamy jutro :naughty:

Opublikowano
W dniu 18.12.2018 o 12:18, miron78 napisał:

Co z piątkiem ? gdzie się spotykamy - jaka propozycja ?

A co do fur - ja mam możliwość latania nowymi furami od czasu do czasu na szczęście nie musząc za nie płacić. Zawsze to mówiłem i dalej sie tego trzymam że czy bym miał kupić auto za 50 tyś 100 tyś czy nawet 300 tyś nigdy nie były by to nowe auta - w każdym przedziale cenowym znalazł bym odpowiednio ciekawsze używane a nie nowe.

Wszystko ma plusy minusy - jedno wiem - u mnie auto ma spełnić jeden podstawowy warunek - jak do niego wsiadam bo muszę gdzieć pojechać to ma mieć rogala na twarzy i nie ważne jaka to jest marka i półka cenowa.

Człowiek ma nie pierwsze auto - troche się już ich miało - swoje lata na karku też się ma - a jak w sobote wróciłem z tygodniowego pobytu na nartach (nie swoim autem) to wpadłem do domu, przywitałem się z rodzinką, wniosłem do domu walizke, deske i reszte i bez rozbierania się wyszedłem i wsiadłem w furke i musiałem przynajmniej 5km runde po knurowie zrobić tak po prostu bez celu dla samego przejechania się - i takie auto każdy powinien mieć - takie co cieszy i daje fan.

A 3 auta nowe którymi miałem okazje ostatnio pośmigać mimo że były z przedziału cenowego 250-300 tyś na pewno nie były autami którymi musiałbym się bez celu przejechać po knurowie po tygodniowej przerwie w ich prowadzeniu

Rozmawiałem z Mirkiem, możemy posiedzieć przy placu Krakowskim w pizzerii Piwniczka.  Lokal znajduje się przy  ulicy Łużycka 2e. Zbiórka powiedzmy o 18:00  ale można później jak komuś nie pasuje. Oczywiście można coś zjeść i się czegoś napić. Jutro roześlę sms-y po wszystkich i zobaczymy ile osób chętnych :decayed:

Opublikowano

Ja się melduje, powinienem być 18:00-18:15 ;)

Opublikowano

Nazbierało się z 8 osób, mam nadzieję że już nikt się nie wykruszy :kwasny:

Opublikowano

soorrrrki ...nie udało mi się wyrwać .... :(

Pozdro Chłopaki :hi: 

Opublikowano

Artur, niewiele brakło, jakbyś napisał 15 minut wcześniej to jeszcze na kebabie siedzieliśmy :naughty:

Opublikowano

;)

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.