Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a no ludzie mają fantazję...

Miro...a czego używasz do pielęgnacji autka??? megauris?

dokładnie proszę, no i nazwy i przybliżone ceny, i na ile starcza, heh i jaki efekt

tak wiem że dużo wymagam ale cóż... :tongue4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron używa tego co obiecał że mi ściągnie i zastanawiam się na jakim to jest etapie :chytry::przebiegly:

Opublikowano

Gureguru na twoje auto to szkoda takich specyfików, i tak z każdej strony go już ludzie dopieścili... :naughty:

maluj całe na czarną perłe :>

bez obrazy

a Ty Prezes tak co się pochwalisz co to za specyfiki

Opublikowano

No prawie się obraziłem :przebiegly: a ty widziałeś kiedyś moje autko zarysowane :?: :polew: :polew:

Opublikowano

buhehheheh nie no nigdy nie widziałem :naughty:

Opublikowano

A widzisz :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

a no już dawno nie widziałem... :wink4:

Opublikowano

Witka chłopaki byłem w zeszły piątek pierwszy raz i ciesze że ekipa jest taka spoko dałem też linka kumplowi któłry też ma A4 I BĘDZIE NAS WIĘCEJ POZDRO

Opublikowano

a no już dawno nie widziałem... :wink4:

No widzisz że sam mówisz że nie widziałeś :decayed:

Witka chłopaki byłem w zeszły piątek pierwszy raz i ciesze że ekipa jest taka spoko dałem też linka kumplowi któłry też ma A4 I BĘDZIE NAS WIĘCEJ POZDRO

No :good: a nie tam na innych pisać :evil:

Opublikowano
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1029093dbff63f84.html[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 19:49_________________________________________________wysyłam linka bo nie zabardzo wiem jak wstawić miniaturke[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 20:00_________________________________________________kurde boli mnie to że te spotkania są w piątek bo chętnie bym przyjeżdżał co tydzień tylko że w piątek mam najwięcej roboty i póżno zjeżdżam na baze niemożna by było tego przełożyć na sobote
Opublikowano

nie bo w soboty mają beee emmm wuuu

:polew:

a tak poważnie to na początku była ankieta, kiedy mają odbywać się spociki, no i wyszło że piątek...

wal do Prezesa i zobaczymy co on na to... :)

Opublikowano

Kurcze a ja nawet nie spróbowałem tego browarka :angry: ciekawe czemu :mysli: a rozumie pewnie dlatego że byłem pierwszy raz na spocie :polew:

A tak przy okazji jakbyś sie pytał GURUGURU kto będzie na spocie to ja Ci odpowiadam ze będę ale spóźniony i to sporo 19 z groszem :gwizdanie:

Widzisz nie wziąłeś sobie browarka przynależnego do Ciebie, wiec zabrałem go spowrotem tyle tylko że on postanowił się rozszczelnić na jednym z dynamiczniejszych zakrętów :gwizdanie: i w ten oto sposób 3 dni walcze z zapachem browara w pazdziochu :tongue4:

Opublikowano

e no jak już macie ustalone to z powodu jednej osoby niebędzie tego nikt przekładał spoko jakoś to zgram

[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________ a może kiedyś byście dali się namówić na taki przejazd kolumna przez zabrze oczywiście z Gliwic co wy na to?[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 21:58_________________________________________________ :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

obstawiam że w połowie kwietnia, jak już będzie cieplutko (miejmy nadzieję) wyjedziemy z podziemi i tym sposobem przejedziemy przez Gliwice, prosto na nową/starą miejscówkę czyli pod ARENE

więc wpadaj na spociki...a pojedziesz z nami :naughty:

takiego zaproszenia się nie odmawia :wink4:

ps. chodzą mi pewne plany po głowie, żeby zrobić sobie w przyszłości gdzieś grilla, tylko trzeba znaleźć spokojną i fajną miejscówkę...tak jakby ogólnopolski :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Co do Grilla to najlepiej go połączyć z reprezentacyjnym przejazdem i walnąć całodniową imprezke w Rybniku nad zalewem rybnickim - znam za***isty ośrodek, oczywiście inne propozycje też można rozpatrzyć.

Co do specjału jaki używam do furki, to nazwy w tej chwili nie podam ale jest to środek niestety niedpstępny w sklepach ani na allegro.Używa się go w salonach samochodowych ( pewnych marek ) do woskowania autka przed ostatecznym wydaniem klientowi.Środek jest rewelacyjny, jest bezbarwny i jest tylko woskiem ( nie likwiduje rys, nie jest ścieralny ) tak więc jest za***isty ale sprawdza się tylko na niezniszczonych lakierach.Osobiście nakładam go na autko 2 razy w roku ( przed zimą i na wiosnę ), wystarcza na 4 razy czyli 2 lata. Przywozi mi to taki koleś z Warszawki i niemało się na to czeka.Zabiorę to na zlocik - oblukacie na żywo- sprawdzimy na jakimś Waszym autku- może moje będzie całe zrobione to zobaczycie na świerzo - gdyby ktoś był chętny to mogę zamówić ale prawdopodobnie kasa z góry ( bo zawsze daję wcześniej temu kolesiowi ) koszt jeżeli się nic nie zmieniło 55 zł

Opublikowano

Co do specjału jaki używam do furki, to nazwy w tej chwili nie podam ale jest to środek niestety niedpstępny w sklepach ani na allegro.Używa się go w salonach samochodowych ( pewnych marek ) do woskowania autka przed ostatecznym wydaniem klientowi.Środek jest rewelacyjny, jest bezbarwny i jest tylko woskiem ( nie likwiduje rys, nie jest ścieralny ) tak więc jest za***isty ale sprawdza się tylko na niezniszczonych lakierach.Osobiście nakładam go na autko 2 razy w roku ( przed zimą i na wiosnę ), wystarcza na 4 razy czyli 2 lata. Przywozi mi to taki koleś z Warszawki i niemało się na to czeka.Zabiorę to na zlocik - oblukacie na żywo- sprawdzimy na jakimś Waszym autku- może moje będzie całe zrobione to zobaczycie na świerzo - gdyby ktoś był chętny to mogę zamówić ale prawdopodobnie kasa z góry ( bo zawsze daję wcześniej temu kolesiowi ) koszt jeżeli się nic nie zmieniło 55 zł

Dobra dobra trzeba było krótko napisać że nie nadaje się do B5 :tongue4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dobra dobra trzeba było krótko napisać że nie nadaje się do B5

hehe nie oto chodzi - poprostu na starszych lakierach ( nie chodzi o rysy tylko o zniszczenia związane z naszym klimatem - kwaśne deszcze, słońce, sól i.t.d. ) ten preparat w żaden sposób tego lakieru nie odnowi.Są inne preparaty ( koloryzujące i inne ) które w przpadku starszych lakierów przyniosą większy efekt - piszę to żeby się nie okazało że ktoś zamówi i będzie rozczarowany, dlatego pisze do czego on konkretnie jest. Jest boski i za***isty ale nie odnawia lakieru tylko zabezpiecza właśnie przed zniszczeniem - można mieć roczną pande i środek zda egzamin a można mieć 6 letnie porsche i środek w niczym nie pomoże. Ten środek nadaje autku cieniutką warstwę silikonu dzięki czemu właśnie nasze deszcze, słońce, sól nic złego lakierowi nie zrobią, łątwiej spływa woda, brud łatwiej schodzi przy myciu ( letnie komary i muchy ) i.t.d.

Umyjcie furki na piatek - i na jednej z umytych ( np na Twojej ) zrobimy jakiś element a różnice sami ocenicie :wink4: - co będziemy się tu rozpisywać

Opublikowano

I musiałbym umyć autko :polew: :polew: zastanowię się :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 09:39_________________________________________________Wiem umyję jeden element i na tym spróbujemy :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

I musiałbym umyć autko :polew: :polew: zastanowię się :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 09:39_________________________________________________Wiem umyję jeden element i na tym spróbujemy :polew: :polew: :polew: :polew:

lusterko :polew:
Opublikowano
  • Autor

:polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 10:03_________________________________________________patrzcie na ten chrom pakiet :polew:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8046837

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.