Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj od razu podjazd :decayed: nie szydź z możliwości legendarnego urzadzenia bo jeszcze po podłączeniu się okaże że ci dwa dodatkowe garki spod maski zginęły :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak tak dalej pojedzie to moze bedziemy świetować 140 strone, ale musicie sie rozpisywać chłopaki, ja niestety nie dam rady nie mam w aucie neta :(

Opublikowano

no dobra to się rozpisuje bleblebleblebleble :tongue4:

Opublikowano

a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu :wink4:

Za drugim razem jak wracaliśmy z nart wjechałem prosto z zakrętu- bez problemu z 3 osobami na pokładzie :wink4:

Tylko czemu wjezdzales jak nikt nie widzial :gwizdanie:

Wjechał bez problemu wiem bo byłem jedną z tych osób :> jednak 250 koni pod maską robi swoje :decayed: no i może troszkę umiejętności kierowcy :decayed:

czester , a bedziesz tez z tym VAG'iem ??

ehh , pisalem posta na szybko bo wychodzilem z roboty, zapomnialem dodac mota na koncu typu " :tongue4:" , zeby z tego przycedzic , ale widze ze odrazu pojazd .... dzieki...

Pozdro

Ej no zaraz tam pojazd :chytry: wyluzuj :wink4: i przyzwyczaj się bo my tak zawsze :przebiegly: ale nigdy na serio tylko zawsze na żarty :>

nie bierz takich rzeczy do siebie :good:

Opublikowano

No do 100 szło dość wolno ale teraz już ekspresowo.Jak pójdzie tak dalej to do rocznicy 1 spota spokojnie 200 stron dojdzie.

Opublikowano
czester , a bedziesz tez z tym VAG'iem ??

ehh , pisalem posta na szybko bo wychodzilem z roboty, zapomnialem dodac mota na koncu typu " :tongue4:" , zeby z tego przycedzic , ale widze ze odrazu pojazd .... dzieki...

Pozdro

Nie pojazd, my poprostu vagiem robimy cuda z aut :> a tak naprawde to nie przejmuj sie nami. Chcesz to wezme vaga nie ma problemu(nawet ostatnio podszkolilem sie w diagnozie TDI :tongue4:P) :hi:

Opublikowano

czester1800 , ja bardziej chyba potrzebuje kogos z dobrym uchem i znajacego sie na autach , zeby wybadal co i jak albo doradzil , albo mnie zj***l ze mam jakies zwidy - cokolwiek :)

co do przejmowania - hehehe - jeszcze do tego dluga droga panowie !! :decayed:

w piatek bede na 99% , zastanawialem sie czy ne jechac na uczelnie , ale olewam , niemam nastroju na takie rzeczy :>

Opublikowano
  • Autor

czester1800 , ja bardziej chyba potrzebuje kogos z dobrym uchem i znajacego sie na autach , zeby wybadal co i jak albo doradzil , albo mnie zj***l ze mam jakies zwidy - cokolwiek :)

w piatek bede na 99% , zastanawialem sie czy ne jechac na uczelnie , ale olewam , niemam nastroju na takie rzeczy :>

nie żebym namawiał do wagarowania, ale spociki napewno bardziej przydatne w życiu niż jakiś wykładzik :good:

Koledzy z SZ fajnie że dołączyliście do naszej ekipy :good: ( zarówno wpadając na forum Gliwice jak i włączając się w dyskusje w naszym wątku ) :wink4: - bedę się starał wpaść to się poznamy :)

Opublikowano

Też mam zajęcia w piątki, i kurcze juz na 3 nie byłem przez spoty ;P

Opublikowano

Też mam zajęcia w piątki, i kurcze juz na 3 nie byłem przez spoty ;P

spokojnie prezes wam usprawiedliwienia wypisze :polew:

Opublikowano
  • Autor

spokojnie prezes wam usprawiedliwienia wypisze

dacie wykładowcą po naklejce to jeszcze zaliczenia Wam wpiszą :decayed:

Opublikowano

hahhahah żeby potem Was nie wylali z tej polibudy :polew:

ale tak jak Prezes pisze, da się im naklejki to bedą zaliczać :wink4:

prawdopodobnie będę za tydzień :naughty: ale przyjadę autem ojca pewnie, bo moje jeszcze nie gotowe :decayed:

Opublikowano
dacie wykładowcą po naklejce to jeszcze zaliczenia Wam wpiszą

hehe , zbey to bylo takie proste .... to moze sesje za mnie tez ktos zaliczy - jakis chetny ?? :gwizdanie:

w kazdym badz razie -> wyklad z fizyki + niemiecki czy spocik w GL hmm.... :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor
dacie wykładowcą po naklejce to jeszcze zaliczenia Wam wpiszą

hehe , zbey to bylo takie proste .... to moze sesje za mnie tez ktos zaliczy - jakis chetny ?? :gwizdanie:

w kazdym badz razie -> wyklad z fizyki + niemiecki czy spocik w GL hmm.... :przebiegly:

prawa fizyki są proste

jest quattro jest przyczepność

niema Quattro jest piszczenie i tyle - co tam więcej mądrego Ci powiedzą

a niemiecki - niech się uczą Ci co niemieckich aut nie maja

wpadaj chłopie :decayed:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 12:50_________________________________________________Pucek autem ojca powiadasz - czsyli Q7 :naughty:

Opublikowano

Nauka to głupota skoro wszystko idzie Vagiem zrobić :polew: :polew: :polew:

Panowie k....a jest problem z moim przyjazdem :( musze kobitę zawieść do kosmetyczki na 17:30 ale myślę że zdążę do was na 18:00 dojechać na BP oczywiście potem na chwilkę na Forum i znowu do Zabrza po kobitę i z kobitę do domu i jak nie będzie późno to jeszcze raz na spota :nabijasie: ale się najeżdżę

Opublikowano

kris_kilt na moje ucho mozesz liczyc, jestem strasznie wyczulony jak cos mi stuka i puka w aucie :> pelexowi juz powiedzialem, ktore wahacze ma do wymiany :evil: co do polibudy to mozesz spokojnie olac, ja jestem na dziennych i jak widac zrobilem sobie wolne dzisiaj bo tylko wykladzik byl :tongue4:

Pelex nauczylem sie juz vagowac nasze tdiki statycznie i dynamicznie :dance: :dance:

[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 13:13_________________________________________________

Panowie

a tak przy temacie jak jestesmy , powinienem byc teraz w piatek juz tez , ma ktos moze u siebie na stanie zaślepke czarna od przedniego zderzaka od strony pasazera , bo gdzies mi ostatnio odpadla , nawet niewiem kiedy i jak i tak troche lipa ...

Pittera , ty cos ostanio wspominales ze sie rozejrzysz :)

Wracajac do twojego pytania to moge ci pozyczyc zaslepke bo mam ze starego zderzaka, do czasu pojawienia sie pucka, bo on ma rozwalony zderzak, a ja swoj chce kiedys sprzedac dlatego potrzebowalbym ja spowrotem, chyba ze wytrzymasz przez miesiac czy tam iles :tongue4:

Opublikowano
Wracajac do twojego pytania to moge ci pozyczyc zaslepke bo mam ze starego zderzaka, do czasu pojawienia sie pucka, bo on ma rozwalony zderzak, a ja swoj chce kiedys sprzedac dlatego potrzebowalbym ja spowrotem, chyba ze wytrzymasz przez miesiac czy tam iles
-> spoko , to tylko wizualizacja , wiec moge poczekac , z tym nie ma cisnienia , ale dzieki max za opcje !!
prawa fizyki są proste

jest quattro jest przyczepność

niema Quattro jest piszczenie i tyle - co tam więcej mądrego Ci powiedzą

a niemiecki - niech się uczą Ci co niemieckich aut nie maja

<hahaha> :polew: :polew: :polew: - hehehe , max dzieki za umilenie dnia w robocie , sie usmialem --> najprawdziwsza prawda miron !! :D

czester1800 - z checia skorzystam z twojego ucha melomanie :>

Opublikowano

Czester no to w końcu ktoś zrobi logi dynamiczne i sie okarze co w klekocie piszczy :good:

Opublikowano
  • Autor

no ludziska jeszcze troche i jak zrobi się cieplej to trzeba będzie na spocik Humera zabrać i przewietrzyć :naughty:

juz dawno mi to po głowie chodzi ale jakoś nigdy niema czasu żeby go po zimie przygotować do jazdy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.