Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haremik sie marzy :polew: trzeba dać twojej twój nick i link do tego tematu to sie smycz skróci :polew: :polew:

dobra dobra CFANIACZKU :decayed:

zazdrosny :cool1:

ja ci zaraz nick podam ...........

dostaniesz bana(na) pod Forum :evil:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale się rozpisaliście :naughty: ja nadal nie mam neta wiec czytam to dopiero w pracy i myślę ze będę w piatek. A co do Kaseciak i Gleba to zgadłeś Majki chodziło o was :tongue4:

SAMDAR wrzuć tu temat ze springami to Ci chłopaki doradzą

Opublikowano

no widze że wszyscy dojechali szczęsliwie z zakopca :good: ja dopiero wyjeżdżałem wieczorem trafiłem na pare korków ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie:

Szkoda ze sie nie zgadalismy bo my tez siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites.

No jak byśmy wiedzieli to byśmy razem posiedzieli :)

Opublikowano

no widze że wszyscy dojechali szczęsliwie z zakopca :good: ja dopiero wyjeżdżałem wieczorem trafiłem na pare korków ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie:

Szkoda ze sie nie zgadalismy bo my tez siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites.

siedziałem na Krupówkach i czekałem aż lepiej sie poczuje :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites.

siedziałem na Krupówkach i czekałem aż lepiej sie poczuje

lepiej było przeczekać niż jechać wcześniej w niepewności :wink4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 12:51_________________________________________________Pucek Ty mi fury nie reklamuj bo jeszcze mi zaczną za nią dawać 60 tyś a poco mi tyle :decayed:

a tak przy okazji to już mnie bierze z tą pogodą - chętnie bym już pośmigał na polerkach ( zaś fura jak nowa będzie ) a tu jak narazie niema sensu zmieniać :disgust:

Opublikowano

Panowie , a skoro juz o tym mowa -miron -

a tak przy okazji to już mnie bierze z tą pogodą - chętnie bym już pośmigał na polerkach ( zaś fura jak nowa będzie ) a tu jak narazie niema sensu zmieniać

kiedy zamierzacie zmieniac felgi na alumy ?? - ja chyba jakos w nastepnym tygodniu juz , mysle ze niepowinno mnie juz zasypac , a Adik odrazu 2 lata mlodszy na dobrych laciach :)

Opublikowano
  • Autor

mnie kusi nawet i już zmienić ale bezpieczeństwo najważniejsze - wymienie jak będę miał pewność że zima już nie wróci.Druga sprawa że w chwili obecnej tyle dziur sie narobiło że żal 18 zakładać.I trzecia sprawa czym później zmienie tym dłużej będę się cieszył odswierzonym wyglądem :)

Opublikowano

Ja już tak dawno temu założyłem alu że nie pamiętam kiedy to było :polew:

Opublikowano

a ja jeszcze nie kupiłem i nie wiem jak wogóle będzie wyglądać :kox: :kox:

Opublikowano

Hehe Miron to Ci sie teraz żart udał :gwizdanie: ale jesli to nie żart to stawiam na to białe :good:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 14:31_________________________________________________chciałbym miec kiedyś w życiu takie dylematy ( w takiej półce cenowej ) :naughty:
Opublikowano
  • Autor

ale na używane A5 odpalisz - pamiętaj że dałem Ci naklejke :naughty:

Opublikowano

ale na używane A5 odpalisz - pamiętaj że dałem Ci naklejke :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 14:44_________________________________________________eeeeee za nowe Q7 z 6.0 TDi chcą 600 000 zł.... no chyba ich coś ten tego...

Opublikowano

Miron bierz to biale, w tym drugim mi sie kolor nie podoba, tylko felunek zmien na czarny najlepiej i zapraszamy na spota :good:

Krolu kup normalna Q7 poczekaj chwile i kup na gieldzie sam silniczek 6TDI "powypadkowy" :tongue4: a jak tam twoj imo ?

Zaraz wrzuce foty z Bukowiny bo mnie Waligora zabije na spocie, a do tego czasu nie da mi zyc :tongue4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 17:43_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/czester1800/Czester1800Bukowina#

Opublikowano

Miron bierz to biale, w tym drugim mi sie kolor nie podoba, tylko felunek zmien na czarny najlepiej i zapraszamy na spota :good:

Krolu kup normalna Q7 poczekaj chwile i kup na gieldzie sam silniczek 6TDI "powypadkowy" :tongue4: a jak tam twoj imo ?

Zaraz wrzuce foty z Bukowiny bo mnie Waligora zabije na spocie, a do tego czasu nie da mi zyc :tongue4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 17:43_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/czester1800/Czester1800Bukowina#

Będziemy go na następnym spocie z Piterra robic :P

EKSTRA FOTY:)

Opublikowano

Będziemy go na następnym spocie z Piterra robic :P

EKSTRA FOTY:)

ciekawe ile cześci zapasowych zostanie :decayed:

Opublikowano

heheh , kilka godzin temu zastanawialem sie na forum - kiedy zakladac letnie. Se myslalem , ze moze jakos w nast tyg czy cos , ale patrzac teraz za okno chyba w to watpie :disgust:

Opublikowano

Ja tak przegladam te zdjecia z Bukowiny i oczom nie wierze Guru co Ty z włosami zrobiłeś??

A drugie widzialem na zdjeciach B8 na SG zaprosiliście kolege na spota pod forum??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.