Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak mnie zagrzała że poprostu jutro zabieram swoje graty bo dłużej tego nie zniose... ide do mamy i tym sposobem szybciej zmiene furacza :> :polew:

I może będziesz mógł kupić Audi a nie seata :decayed: a może nawet autko od Mirona :przebiegly::tongue4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

buhehehh kupić tam kupić, idziesz do banku dobierasz tyle ile zabraknie i masz wypas B6 exlusive audi color z mega wypasem którym targałem już ponad 2 paki ale ALEEEE drażni mnie to że znów będe słyszał że worze się autem starego :evil:

poprostu na moje skromne prawie 22 lata nie wypada mi kupić takiego kombiacza :> dlatego alternatywą miał być leonidas z 200 KM pod maską no i w tym bym się widział...

co o tym myślicie???

a w tym momencie szukam oponek, lampek, pewnego Hid-a i poluje na kubełki :>

Opublikowano

dlatego alternatywą miał być leonidas z 200 KM pod maską no i w tym bym się widział...

co o tym myślicie???

Ty tu lepiej takich podchwytliwych pytań nie zadawaj :tongue4::decayed:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:22_________________________________________________

poprostu na moje skromne prawie 22 lata nie wypada mi kupić takiego kombiacza :>

:mysli: To by wyjaśniało skąd Miron ma znowu lampy nie-ori z tyłu...... oddałeś mu je :evil::decayed: a felgi kiedy mu oddasz :?: :przebiegly:

Opublikowano

buhehehe felg mi nie pożyczał

no a lamp jednak nie wyrezałem :polew: i przy okazji spaliłem jedną diode

ja to jeszcze takie bardziej sportowe autka potrzebuje, chociaż nie powiem, bo jak usiadłem i ruszyłem B6 to omało mi zwieracze z podniety nie puściły

a jak Prezes rzucił hasłem" jedz na 6 biegu 80km/h, naciśnij potem na gaz" a tam przyśpiecha jak tym moim na dwójce w czerwonym polu... SZOK :decayed::naughty:

i tym sposobem w pare sekund byłem poza 200 na liczniku i kopara non stop przy nogach :kox:

PREZES ALE CI REKLAME AUTA ROBIE... tym sposobem aluski dajesz mi w gratisie do auta :polew:

Opublikowano

tym sposobem aluski dajesz mi w gratisie do auta :polew:

Hehe ty nawet jak kupisz ferrari to bedziesz myślał o tej B6 :naughty::decayed:

Opublikowano

Pucek moze pogadaj z kolega Gregory bo slyszalem, ze ma zmieniac autko i ktos sie czai na jego graty :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek moze pogadaj z kolega Gregory bo slyszalem, ze ma zmieniac autko i ktos sie czai na jego graty :gwizdanie:

To już nie ma co gadać dawno sprzedane :tongue4::decayed:

Opublikowano

czester a co mi z jego gratów, bardziej mi się opłaca kupić angola i przełożyć silnik i klimke a reszte sprzedać, dużo czytałem o wsadzeniu T do mojego ale koszty są masakryczne

gureguru a coś taki obeznany...chwyć się roboty a nie, walisz tylko po klawiaturce a potem kryzys, jak robić się nie chce :polew:

Opublikowano
:evil::cool1:
Opublikowano

a tak wracając, to gureguru marzy mi się pare autek np. lancer VII/III albo R8 i gdybym miał takie autka a kiedyś będę miał, nieważne że za 20 lat jak to będzie stare ale będe miał to nawet ferrari tego nie przebije... bo nie lubie takich autek jak ferrari czy porsche :gwizdanie:

wymyślaty jestem :polew:

Opublikowano

Kryzys to wiesz tak jak pisali przez takich jełopów którzy uważają że jest i nic nie chcą kupować :wink4:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 17:01_________________________________________________Ja też sobie kupie kiedyś jako drugie vipera jedyneczkę za jakieś 50 może 60 lat :polew: :polew:

Opublikowano

No to moze zanim wyciagnie graty to kup cale auto :> przeciez vice nie moze miec szybszego auta od prezesa :polew:

Opublikowano

No i po Bukowince :naughty: było przecudnie. Jakby ktoś niewiedział kto ja jestem to - Tomek osoba towarzysząca Guregoru czyli młody a najbardziej naje***y z nich wszystkich :polew: :polew: :polew: :polew::tongue4:

Właśnie chciałem napisać, że młody przepijał nas wszystkich :kox:

Mnie się też bardzo podobało. Klimat super, okolica też, ludzie :good: Organizacja :good: Żarcie :good:

Opublikowano

hello Kris_kilt i Pucek :hi:

jak nie chcecie swoich bab

to je przywieźcie w piątek :gwizdanie:

to chętnie je zabiorę :pali:

oddam po kilku dniach (jak zatęsknicie za nimi) :decayed::kox: :kox:

Pucek :vaglogi: to szybciej twoja :a4fan: będzie gotowa :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________

Piterra ja Cię zbanuje jak mi halusów nie załatwisz :naughty: z fiata a tak po za tym nie drapać się koty :polew: GLEBA Z KASECIAKIEM :nabijasie:

a ty mnie PLEXI upss

tzn PELEX nie strasz

spokojnie i cierpliwości

Opublikowano

Właśnie chciałem napisać, że młody przepijał nas wszystkich :kox:

No u nas to chyba rodzinne :polew: :polew:

Opublikowano

hello Kris_kilt i Pucek :hi:

jak nie chcecie swoich bab

to je przywieźcie w piątek :gwizdanie:

to chętnie je zabiorę :pali:

oddam po kilku dniach (jak zatęsknicie za nimi) :decayed::kox: :kox:

Haremik sie marzy :polew: trzeba dać twojej twój nick i link do tego tematu to sie smycz skróci :polew: :polew:

Opublikowano

Haremik sie marzy :polew: trzeba dać twojej twój nick i link do tego tematu to sie smycz skróci :polew: :polew:

Nie smycz się skróci tylko dyby pójdą w ruch :naughty::polew:

Opublikowano

no widze że wszyscy dojechali szczęsliwie z zakopca :good: ja dopiero wyjeżdżałem wieczorem trafiłem na pare korków ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie:

Opublikowano

ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie:

Wiadomo lepiej dmuchać na zimne :naughty: :>

Pozdr. Wojtekce

Opublikowano

no widze że wszyscy dojechali szczęsliwie z zakopca :good: ja dopiero wyjeżdżałem wieczorem trafiłem na pare korków ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie:

Szkoda ze sie nie zgadalismy bo my tez siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.