Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaaaaaaa :polew: od razu gwint nie tylko wahacze MS

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pelex a to sam zakładasz? hmm ja właśnie też sam chce wymienić, conieco wiem, wiem co i jak, ale czekam na odbiór gwintu żeby odrazu całość poskładać...

kiedy planujesz wymiane? bo byśmy mogli coś pokombinować i odrazu na dwa auta wymienić :>

Opublikowano

panowie nie otrzymałem odpowiedzi dotyczącej Zabrza boicie sie czy co jak chcecie to was przeciągne i NIER BÓJCIE SIE i z Zabrza lecimy na Rybnik stara 88 w kolumnie oczywiście[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 22:51_________________________________________________Bo szacun dla MIRONA 78 za to że założył to ale chłopaków z zabrza wołacie na gliwickie forum a p[rzecież GLIWICE to nie wszystko w Zabrzu jeżdzi też masa A4 i trzeba się chłopakom pokazać że jesteśmy

Opublikowano

Pelex co sie tak lansujesz roznegliżowany w samej koszulce po Bytomiu co :naughty:

Wielki brat ma wszedzie oczy i nie umknie żadna klubowa a4 :gwizdanie:

Opublikowano

panowie nie otrzymałem odpowiedzi dotyczącej Zabrza boicie sie czy co jak chcecie to was przeciągne i NIER BÓJCIE SIE i z Zabrza lecimy na Rybnik stara 88 w kolumnie oczywiście[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 22:51_________________________________________________Bo szacun dla MIRONA 78 za to że założył to ale chłopaków z zabrza wołacie na gliwickie forum a p[rzecież GLIWICE to nie wszystko w Zabrzu jeżdzi też masa A4 i trzeba się chłopakom pokazać że jesteśmy

Drogi posiadaczu :audi::a4fan:

nie wszyscy jesteśmy z Gliwic, a rzekłbym nawet że większość jest z poza Gliwic

no i tak już jakiś czas spotujemy w Gliwicach :dance::thumbup:

tak było tak jest i tak pewnie będzie

a jeśli chcesz PARADOWAĆ to czekaj na odpowiedni moment (no chyba że znajdziesz jakichś "chętnych" do parady

czas na parady przyjdzie, niestety SPOTY nie polegają na "paradowaniu" co piątek o 18

SPOT to spotkanie miłośników marki i modelu a nie parada miłości

Więc trochę cierpliwości, jak będziesz wiernym spotowiczem to i na paradę się załapiesz

Opublikowano

a jeśli chcesz PARADOWAĆ to czekaj na odpowiedni moment (no chyba że znajdziesz jakichś "chętnych" do parady

czas na parady przyjdzie, niestety SPOTY nie polegają na "paradowaniu" co piątek o 18

Więc trochę cierpliwości, jak będziesz wiernym spotowiczem to i na paradę się załapiesz

Dobrze gadasz :good: :good:

Opublikowano

bo wiadomo że ja zawsze gadam

i gadam jak jest (a jeśli ktoś z ELYTY ma bardzo odmienne zdanie na ten temat to pisać)

no bo bez urazy ale jak kolega wpada pierwszy raz na spota i od razu parady chce no to sorry

jak znajdzie chętnych no to szacun

a znając życie i ELYTĘ to wychodzi na to że wyrwał się jak przysłowiowy "Filip z konopii"

podziwiam zapał i zaangażowanie,

bo ja to bym z taką akcją nie wyskoczył

może kolega nie ma pojęcia że my już dość długo się SPOTUJEMY

ale ja jestem bezwzględny i jak policja (czyli - niewiedza nie usprawiedliwia)

taka Gnida jestem

i po Tych moich wywodach ciekaw jestem czy kolega maxxxx263 mnie znienawidzi :) :gwizdanie:

może tak - to będzie o nim dobrze świadczyć (tzn że chce wiedzieć na co to znaczy SPOTOWAĆ, a nie pajacować)

a tak na marginesie to pozdro dla wszystkich ŚWIEŻAKÓW

(zobaczymy kto odpadnie a kogo będzie można zaliczyć do ELYTY :kox: :kox:)

Opublikowano

Aleś pojechał Piterra :tongue4: wydaje mi sie że kolega chciał po prostu zajechać na spocik pod forum wiekszą grupą :mysli: chociaż to co napisał wygląda zgołoła inaczej :gwizdanie: (nabijam posty :wallbash: )

A tak wogóle to jak taka pogoda będzie w piatek to wyjeżdżamy z podziemi co ? :>

Opublikowano
  • Autor

1. Miron78 ( termin obojętny )

2. Piterra ( 08.04 )

3. Krolu ( termin obojętny )

4. Pucek ( po 15.04 )

5. Gregory ( da znać kiedy )

6. Guregoru ( da znać kiedy )

7. Czester ( byle po 13.00 )

......

tak to wygląda na dzień dzisiejszy - może w piatek uda nam się troche temat dograć - bo starczy tej suchej klepaniny - tak długo już się razem spotykamy, że w końcu jakiś wspólny wypad należałoby zaliczyć - już wiem że będzie zajefajnie ( w pogode tylko trzeba wycelować ) :wink4:

Pelex pozbieramy się w piątek i oczywiście na powietrze można wyskoczyć :wink4:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 09:14_________________________________________________zerkał ktoś z Was na ten jakże stary wątek ? zarknijcie na strone 7 ( mój post fotka nr 1 ) :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/uzytkownicy_pokazcie_sie-t4088.90.html

Opublikowano

i gadam jak jest (a jeśli ktoś z ELYTY ma bardzo odmienne zdanie na ten temat to pisać)

no bo bez urazy ale jak kolega wpada pierwszy raz na spota i od razu parady chce no to sorry

a znając życie i ELYTĘ to wychodzi na to że wyrwał się jak przysłowiowy "Filip z konopii"

taka Gnida jestem

i po Tych moich wywodach ciekaw jestem czy kolega maxxxx263 mnie znienawidzi :) :gwizdanie:

może tak - to będzie o nim dobrze świadczyć (tzn że chce wiedzieć na co to znaczy SPOTOWAĆ, a nie pajacować)

Chciałem coś napisać :mysli: ale zatkało mnie :decayed:

Niech stanie na tym że kolega wymyślił jakiś pomysł (i tu według mnie brawa za odwagę bo jest nowy a już nie boi się wyskakiwać z pomysłami :brawo:) który niestety nie trafił w nasze gusta

Nasze spoty nie polegają na jeździe przez miasta i pokazywanie innym ludziom jaka to masa A4 jeździ po świecie tylko

SPOTY nie polegają na "paradowaniu" co piątek o 18

:good: :good:

Jak ktoś jest prawdziwym miłośnikiem :a4fan: to pewnie jest na forum a jak jest na forum to trafi do nas tak samo jak ty i nieważne czy jest z Gliwic, Zabrza, Rybnika itd.

A co się tyczy paradowania

A tak wogóle to jak taka pogoda będzie w piatek to wyjeżdżamy z podziemi co ? :>

Jestem jak najbardziej za :drool: :thumbup:

I widzisz kolego Maxxxx263 jak się pokażesz teraz w piątek to będziesz miał okazję się przejechać w kolumnie :gicior:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 09:20_________________________________________________

tak to wygląda na dzień dzisiejszy - może w piatek uda nam się troche temat dograć - bo starczy tej suchej klepaniny - tak długo już się razem spotykamy, że w końcu jakiś wspólny wypad należałoby zaliczyć

Szczególnie że już kilka razy słyszałem o jeździe do Bielska i jakoś zawsze pomysł padał z braku autek :)

Opublikowano
  • Autor

to zrobimy tak - w piątek każdy mi da po 100zł a w bielsku Wam je oddam - a jak się ktoś wykruszy i nie pojedzie to jego strata ( żeby nie było tak że 2 dni przed połowa zrezygnuje :) ) a za nieodebrane w bielsku stówki będziemy co zlot kupować browary :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: Zawsze to jakiś pomysł :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 09:38_________________________________________________Ale ja już bym zbierał na twoim miejscu po 50 zł za wpisanie na listę :evil: Taka zaliczka :decayed:
Opublikowano
  • Autor

ja już wpłaciłem :decayed:

Opublikowano

Nie ma tak prosto :tongue4: ty to musisz mi wpłacić :evil: :gwizdanie:

Opublikowano

Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 09:14[/size]_________________________________________________zerkał ktoś z Was na ten jakże stary wątek ? zarknijcie na strone 7 ( mój post fotka nr 1 ) :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/uzytkownicy_pokazcie_sie-t4088.90.html

Ale sie ponapinales z malpa prezes :polew:

taka Gnida jestem

Chciałem coś napisać :mysli: ale zatkało mnie :decayed:

Niech stanie na tym że kolega wymyślił jakiś pomysł (i tu według mnie brawa za odwagę bo jest nowy a już nie boi się wyskakiwać z pomysłami :brawo:) który niestety nie trafił w nasze gusta

Nasze spoty nie polegają na jeździe przez miasta i pokazywanie innym ludziom jaka to masa A4 jeździ po świecie tylko

SPOTY nie polegają na "paradowaniu" co piątek o 18

:good: :good:

Jak ktoś jest prawdziwym miłośnikiem :a4fan: to pewnie jest na forum a jak jest na forum to trafi do nas tak samo jak ty i nieważne czy jest z Gliwic, Zabrza, Rybnika itd.

A co się tyczy paradowania

Kolego maxxx263 pomysl moze i dobry, i napewno kiedys zrobimy jakis przejazd, jak juz wszyscy letnie zaloza i bedzie cieplej i dluzej jasniej, ale tak jak koledzy powiedzieli spoty nie polegaja pokazywaniu sie polowie slaska jakimi autami jezdzimy :hi:

Jak tylko nie bedzie padac, a nie bedzie :> to jedziemy na swieze powietrze :good:

to zrobimy tak - w piątek każdy mi da po 100zł a w bielsku Wam je oddam - a jak się ktoś wykruszy i nie pojedzie to jego strata ( żeby nie było tak że 2 dni przed połowa zrezygnuje :) ) a za nieodebrane w bielsku stówki będziemy co zlot kupować browary :polew:

A co bedzie Miron jak pozbierasz kase i sam nie pojdziesz ? :wink4: oddajesz podwojona kwote na rzecz spotow :> ?

Opublikowano
  • Autor
:no:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 11:23_________________________________________________ :decayed:
Opublikowano

a mnie w piątek nie będzie... szkoła, wypadało by się pojawić... :wallbash:

Opublikowano

Nie wypadałoby tylko masz taki obowiązek :naughty: a jak Cię nie będzie to :bicz: :bicz: :bicz: dostaniesz jak na obcince we woysku :tongue4:

Opublikowano

nie przyjadę bo nic mi się w aucie nie zepsuło :polew: :polew: :polew: :polew:

żartuję oczywiście, zobacze co się da zrobić...

Opublikowano

buhehhee teraz ty Piterra masz zły dzień że tak koledze pojechałeś??? :polew:

to jest to samo co ktoś chciał kombinować w Rybniku...jak chcesz to znajdz sobie kogoś z zabrza i się spotuj, a jak już wam się znudzi to i tak wpadniecie do Gliwic...

jakoś jeżdze z Rybnika, mam ponad 20km i nie narzekam, jeździ się dla ludzi, dla miłośników marki Audi a nie bo tam akurat są spociki...

co do Bielska, postaram się jechać, ale jedynym warunkiem jest to że pojedziemy po świętach :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.