Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę koło 19 uj....ym samochodem i co mi zrobicie :tongue4: z klubu mnie wyrzucicie :cygaro:

My nic ..... Ty wyciągniesz pifko z bagażnika i gra ......... :gwizdanie:

A my w sumie się napijemy :beer1:

Gościu pamiętaj że ja moge nie wyrobić :oops: podczas kręcenia piruetów :laghing2:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będę koło 19 uj....ym samochodem i co mi zrobicie :tongue4: z klubu mnie wyrzucicie :cygaro:

My nic ..... Ty wyciągniesz pifko z bagażnika i gra ......... :gwizdanie:

A my w sumie się napijemy :beer1:

Gościu pamiętaj że ja moge nie wyrobić :oops: podczas kręcenia piruetów :laghing2:

Jak masz opłacone OC to możesz LAJTOWO przychaczyc przedni zderzaczek :tongue4:

Opublikowano

Nie martw się Miron weźmiemy Vaga i naprawimy Ci furkę :decayed:

Opublikowano

Dobra byda celowoł w tył :polew:

Opublikowano

Dobra byda celowoł w tył :polew:

Oki też pasuje ale DELIKATNIE !! :naughty:

Opublikowano

Ale pojechaliście po nowym koledze z Zabrza, wcale nie trzeba było tak ostro :tongue4: Nawet jeśli kolega z Zabrza to mały przewodni kogucik to tacy też są potrzebni, jest ciekawiej wtedy :) Skutecznie go odstraszyliście i się już nie odezwał :tongue4:

Co do wypadu do BB, to ja mam wolne w środe 08.04 i jak najbardziej mogę się wybrać :)

Ten termin by mi w sumie najbardziej pasował bo później w inną środę to sam nie wiem czy będę sobie mógł pozwolić :confused4:

Poza tym to dziś nie dałem rade na spocika wpaść mimo że się zapowiadałem, z tego powodu mi smutno ;(

Co do letniego felunku to wczoraj odebrałem mój nowy felunek, a po niedzieli przyjadą oponki :naughty::kox:

Miron jakże mi przykro z powodu furki, ty pewnie niewiele poczułeś jak malerek w ciebie uderzył bo na takim dużym kombi to wiadomo, ale koleś w maleerze musiał mieć niezłego dzwona :> Zatrzymał się pewnie jak na słupie. Do tego ta kanapka z drugiej strony.

Fajnie, że pogoda dopisuje. Nareszcie będzie możnaa wyjechać z tych podziemi na swierze powietrze i trochę pokozaczyć :naughty:

W tą srodę 08.04 to pogoda ma być podobna jak dziś więc powinno być spoko.

Ps. dziś w TV "taxi" puszczają po raz n-ty, znów będę miał niezły ubaw :>

Pozdr.

Opublikowano

Ale pojechaliście po nowym koledze z Zabrza, wcale nie trzeba było tak ostro :tongue4: Nawet jeśli kolega z Zabrza to mały przewodni kogucik to tacy też są potrzebni, jest ciekawiej wtedy :) Skutecznie go odstraszyliście i się już nie odezwał :tongue4:

Co do wypadu do BB, to ja mam wolne w środe 08.04 i jak najbardziej mogę się wybrać :)

Ten termin by mi w sumie najbardziej pasował bo później w inną środę to sam nie wiem czy będę sobie mógł pozwolić :confused4:

Poza tym to dziś nie dałem rade na spocika wpaść mimo że się zapowiadałem, z tego powodu mi smutno ;(

Co do letniego felunku to wczoraj odebrałem mój nowy felunek, a po niedzieli przyjadą oponki :naughty::kox:

Miron jakże mi przykro z powodu furki, ty pewnie niewiele poczułeś jak malerek w ciebie uderzył bo na takim dużym kombi to wiadomo, ale koleś w maleerze musiał mieć niezłego dzwona :> Zatrzymał się pewnie jak na słupie. Do tego ta kanapka z drugiej strony.

Fajnie, że pogoda dopisuje. Nareszcie będzie możnaa wyjechać z tych podziemi na swierze powietrze i trochę pokozaczyć :naughty:

W tą srodę 08.04 to pogoda ma być podobna jak dziś więc powinno być spoko.

Ps. dziś w TV "taxi" puszczają po raz n-ty, znów będę miał niezły ubaw :>

Pozdr.

wpadnij bo chciałbym sie kopnąć twoim smokiem :naughty:

Opublikowano

Witam szanowną ELYTE i nie tylko bez obaw wcale się nie wystraszyłem ciężko jest mnie wystrachać co do mojego ostatniego postu to chyba go żle sformuowałem niechodziło mi o co tygodniowe paradowanie lub pajacowanie lecz tylko oto czy w ogóle jest taka opcja a co gorsze dla mnie to to że moje wizyty na spocikach są pod wielkim znakiem ? z racji wykonywanego zawodu ale jeśli bede miał okazje to na pewno sie pokaże pozdro dla wszystkich

Opublikowano

Panowie

pytanie z innej beczki - kurde , juz ktoregos posta tam napsialem , a licznik stoi w miescu zatrzymal sie na 19 , moze ktos wie ocb ??

no i oczywiscie , jak tam dzisiajszy spocik - juz na powietrzu czy nadal bunkier ?? :>

Opublikowano
  • Autor

Witam szanowną ELYTE i nie tylko bez obaw wcale się nie wystraszyłem ciężko jest mnie wystrachać co do mojego ostatniego postu to chyba go żle sformuowałem niechodziło mi o co tygodniowe paradowanie lub pajacowanie lecz tylko oto czy w ogóle jest taka opcja a co gorsze dla mnie to to że moje wizyty na spocikach są pod wielkim znakiem ? z racji wykonywanego zawodu ale jeśli bede miał okazje to na pewno sie pokaże pozdro dla wszystkich

super - wpadaj jak tylko będziesz miał wolna chwilke :good:

Opublikowano

Panowie

pytanie z innej beczki - kurde , juz ktoregos posta tam napsialem , a licznik stoi w miescu zatrzymal sie na 19 , moze ktos wie ocb ??

no i oczywiscie , jak tam dzisiajszy spocik - juz na powietrzu czy nadal bunkier ?? :>

jak byś był to byś wiedział a licznik zlicza tylko w dziale technicznym więc tam spamujile wlezie :tongue4: i nabijaj sobie posty
Opublikowano

HEJ KRISU nie orientujesz się przypadkiem czy pod BP koło multi się ktoś zbiera?

Opublikowano
  • Autor

posty są naliczane ale tylko w niektórych działach ( głównie w technicznych )[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:26_________________________________________________dzisiaj przejechaliśmy kolumną na 1 spota na powietrzu - pogoda marzenie :wink4:

Opublikowano
jak byśbył to byś wiedział a licznik zlicza tylko w dziale technicznym więc tam spamuj i nabijaj sobie posty

odrazu spamuj , poprostu zapytalem , ale widze ze u cibeie nabijane jest !! :tongue4:

jakbym mogl to bym byl , nadal w robocie siedze , wiec pytam , niechcesz to nie pisz :cygaro:

miron - no wkuncu , pogoda jak marzenie odrazu przeskok z zimy na lato z pominieciem wiosny :)

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

co do wypadu do B-B ustalone zostało :

Jedziemy 08.04.2009 ( najbliższa środa )

Zbieramy się na parkingu sklepu Billa przed stacją BP na wylocie z Gliwic na ul.Rybnickiej

Wyjazd z w/w miejsca o godz.16.30 ( zalecane przybycie z 10 min wcześniej )

jadą ( na dzień dzisiejszy ) :

1. Miron

2. Guregoru

3. Majki

4. Krolu

5. Gregory

6. Czester

7. ? czekamy na innych[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:33_________________________________________________

miron - no wkuncu , pogoda jak marzenie odrazu przeskok z zimy na lato z pominieciem wiosny

doładnie :)

Opublikowano
jak byśbył to byś wiedział a licznik zlicza tylko w dziale technicznym więc tam spamuj i nabijaj sobie posty

odrazu spamuj , poprostu zapytalem , ale widze ze u cibeie nabijane jest !! :tongue4:

jakbym mogl to bym byl , nadal w robocie siedze , wiec pytam , niechcesz to nie pisz :cygaro:

miron - no wkuncu , pogoda jak marzenie odrazu przeskok z zimy na lato z pominieciem wiosny :)

Pozdro

myślałem że kolega bardziej na luzie podejdze do tematu :wink4: ale chyba w robocie nie ma letko i rozdrażniony jest

Opublikowano

ehh , no samym faktem ze tu siedze to jestem , ale za 5min sie zrywam , co do odp - to niemiala zabrzmiec agresywnie , specjalnie emoty poszly w ruch tez :> :notworthy:

i w dodatku dzis szybko nie dojade do domu (pyrzowice - zabrze), po wczorajszej wpadce na luzie wole :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ehh , no samym faktem ze tu siedze to jestem , ale za 5min sie zrywam , co do odp - to niemiala zabrzmiec agresywnie , specjalnie emoty poszly w ruch tez :> :notworthy:

i w dodatku dzis szybko nie dojade do domu (pyrzowice - zabrze), po wczorajszej wpadce na luzie wole :gwizdanie:

pamietaj - lepiej 10 min późniejbyć w domu :wink4: poco pracować na mandaty - nie warto

Opublikowano
pamietaj - lepiej 10 min później być w domu poco pracować na mandaty - nie warto

swiete slowa , tylko ze wczoraj cos mnie tak podkusilo (wkoncu czasem trzeba przycisnac te konie) , normlanie to zawsze PRAWIE przepisowo :>

Opublikowano
  • Autor

niekiedy jak pech to pech - ale pamiętaj - nie takie problemy ludzie mają :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.