Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomyśl ze mógłbyś nosić wodę 10km do swojej rodziny, a co do kryzysu to niby import stoi bo dolar wysoko a do tej poro sprzedaliśmy więcej kontenerów płytek niż w zeszłym roku ...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz Królu, gdybym mieszkał gdzieś że miałbym nosić po 10km wode żeby mieć, to nie miał bym telewizora i neta, więc bym niewiedział co to kryzys i bym nie narzekał bo nic bym nie wiedział :tongue4:

narzekać trzeba, u szwabów więcej mają na zasiłku, niż u nas przeciętna wypłata, i jak tu potem nie być nerwowy???

przykład, tam mieszka moja dalsza rodzinka, gość siedzi na zasiłku, bo nie opłaca mu się robić, kupił se nowe bmw 3 z fabryki, a jest na zasiłku, i ma wszystko w nosie, a tu człowiek ciężko robi i mamy połowe mniej niż tam te dupki na zasiłku

więc jak wprowadzą ojro, dostane 1000 euro wypłaty i będe zbierał puszki...

a tak każdy chce te ojro

nic, zbieram się na przewóz, bo mi spitoli i do roboty nie zajade, a trzeba wydobywać węgiel bo warszawiacy nie będą mieli ciepłej wody i światła :polew:

Opublikowano

Widze ze w drodze do domu juz stona przybyla i sie prawie konczy , barwo Panowie !! :)

no no , lozysko mi poszlo , tak z ciekawosci jak juz przy temacie - bo pewnie ktos juz wymienial , ile was to kosztowalo ?? - bo ja za samo lozysko zaplacilem jakies 270 zeta , neiwiem dopkaldnie bo tak mi moj mechanik powiedzial (a mam zaufanie do niego , tani i bardzo rzetelny jest i czesci tez sam zalatwia po dobrych cenach)

Hmn to zalezy jaki lozysko ci wsadzil jesli Febi to jest jakies 340zl minus pewnie jakies ulgi ma, potem leci skf okolo 180zl i np master sport 70 zl :> Ja chyba tez mam przednie lozysko do wymiany, ale to z powodu kolizji z kraweznikiem, bo cos dziwnie sie zachowuje auto na dziurach.

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:47_________________________________________________

P.S gdzie mozna obadac ta propozycje logo pucka ??

Moze nie zobaczyc, ale przeczytac i wyobrazic sobie jego koncepcje :>

http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_logo_spotow_gliwickich-t74244.0.html

Opublikowano

No i ucichło i najgorsze to że nikt się nie pożegnał :polew: :polew: (oprócz Pucka)

Opublikowano
  • Autor

No i ucichło i najgorsze to że nikt się nie pożegnał :polew: :polew: (oprócz Pucka)

ja się będę żegnał jak z roboty będę wychodził :tongue4:

Opublikowano
:decayed: :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Dalem odpowiedz na temat loga :>

ide przeczytać odp. na temat loga :decayed:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:42_________________________________________________

Miron ten co przykładałeś do mojego dachu odda Ci za 30zeta. Pasi?? to wezme go w srodę żeby zobaczyć czy na 100% bedzie pasował do Twojej anteny a jak tak to bedziesz miał okazję go wypróbować na Wiślance :gwizdanie:

Hehe a tak wogole jak koledzy minął dzień??

czy pasi ? 30 zł ? Ty lepiej zapytaj 2 razy bo coś mi to strasznie mało :naughty:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:43_________________________________________________możemy go sprawdzić odrazu w środę - kasa Tobie do ręki a magnes na dach :wink4:

Opublikowano

ide przeczytać odp. na temat loga :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: Pelex się potnie jak będzie nadrabiał na forum :polew: :polew:

Już mi go szkoda powoli :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pelex mi napisał PW " Spierd......lam stąd - idę na EU " :polew:

:decayed:

Opublikowano

Pelex mi napisał PW " Spierd......lam stąd - idę na EU " :polew:

:polew: :polew: Nie wytrzymał :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe - taki zarcik - Pelex nic nie pisał - jeszcze nie był na forum - ale takiego PW chyba można się spodziewać :decayed:

Opublikowano

Ja myślę że nawet bardziej niż spodziewać jak go jeszcze ze dwa dni nie będzie na forum :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ciekawe jaki ma twardy dysk

Opublikowano

Witam!

Panowie jak się już raz na dzień nie wejdzie to trza później nadrabiać kurde...., a trzy dni nieobecności to już masakra!! 6 nowych stron :tongue4::wink4:

A droge mam nadzieje pokonamy reprezentacyjnie, gustownie i jak na A4 przystało - a nie z wygłupami, zabawą w wyprzedzanie i.t.d. ( pewnie komu jak komu ale Gliwickim zlotowiczom tego przypominać nie trzeba :wink4: )

No no, ciekawe kto pierwszy zacznie :naughty::tongue4:

Opublikowano

Pewnie jak zobaczy ile ma stron do nadrobienia to mu się komp zawiesi :decayed:

A droge mam nadzieje pokonamy reprezentacyjnie, gustownie i jak na A4 przystało - a nie z wygłupami, zabawą w wyprzedzanie i.t.d. ( pewnie komu jak komu ale Gliwickim zlotowiczom tego przypominać nie trzeba :wink4: )

No z tobą raczej nikt nie będzie się próbował :kox:

Opublikowano
  • Autor

chyba że będzie mokro :decayed: ale lepiej żeby było suchuteńko :wink4:

Opublikowano

chyba że będzie mokro :decayed:

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Witam!

Panowie jak się już raz na dzień nie wejdzie to trza później nadrabiać kurde...., a trzy dni nieobecności to już masakra!! 6 nowych stron :tongue4::wink4:

uważasz że chłopaki z SG nie potrafią przejechać z klasą 80 km :mysli:

jak ktoś chce jechać na dzika to nikogo do jazdy w kolumnie nie zmuszamy :decayed::wink4:\

Gregory - dla Ciebie szleństwo na drodze to pewnie żadna pokusa - bo poco szleć na publicznych drogach jak się wie co się ma pod maską :wink4: - tacy przeważnie wiedzą do czego moc się wykorzystuje :)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 21:19_________________________________________________i tym miłym akcentem ( otwarciem 161 strony ) żegna się już na dzisiaj - jutro zerkne dopiero po 12.00 a o 8.00 przychodzi koleś z Hestii - ciekawe jak mi niunie wyliczy :mysli:

Opublikowano

chyba że będzie mokro :decayed: ale lepiej żeby było suchuteńko :wink4:

Mironku ty czegoś chyba nie wiesz :naughty: Ja będe w środę na szerszych kapciach już :naughty::kox:

Oby sprzęgło dawało radę :gwizdanie:

Poza tym to jeszcze nie wyjechaliśmy na drogę, a już się zaczęło na forum :polew:

Spoko Miron jak nikt mnie nie będzie prowokował to umiem jechać normalnie :decayed::polew:

Opublikowano

Dobra idę zapalić przed klatkę bo w domu nie palę będę za 10 minut :decayed::polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 21:34_________________________________________________Jestem :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.