Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha :polew: pierwsze co, ledwo na oczy widzi i odrazu na forum, to sie nazywa postawa dobrego klubowicza. Witam i mielgo dnie zycze :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam srana :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witamy :)

Opublikowano

No witam wszystkich :hi:

Opublikowano

My Ciebie również witamy :polew:

Opublikowano

Ale się cieszę że zostałem powitany :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Cieszymy się z Tobą :polew:

Opublikowano

To co tam słychać w takim pięknym dniu jak tam pogoda u Ciebie :?: :przebiegly:

Opublikowano

Witam po raz drugi :hi: pogoda narazie dopisuje wiec jak tak jutro bedzie to wyjazd bedzie udany. Hehe Pelex to już chyba da sobie spokój z czytaniem tych powitań, zebysmy tylko my nie dostali bana za spamowanie :gwizdanie:

Miłego dnia chopaki :naughty:

Opublikowano

piękny dziń a ja już się w robocie kisze... kumpla nie ma pojechał coś nosić z szefem... Jakieś denne piosenki w radio... w sumie jest :thumbdown:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________

Witam po raz drugi :hi: pogoda narazie dopisuje wiec jak tak jutro bedzie to wyjazd bedzie udany. Hehe Pelex to już chyba da sobie spokój z czytaniem tych powitań, zebysmy tylko my nie dostali bana za spamowanie :gwizdanie:

dojdziemy do 170 strony i przestaniemy :P, ja od jutra mam wolne nie będę juz całe dnie przed kompem siedział...

Miłego dnia Tobie rówież[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 09:12_________________________________________________Ma ktoś numer komórki do Pelexa? niech do niego napisz z prośbą o pilne zaglądniecie na forum, bo na jedynej z odpowiedzi jest ważna wiadomośc dla niego ::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zebysmy tylko my nie dostali bana za spamowanie :gwizdanie:

Jakie spamowanie jak to ważne informacje są :naughty:

piękny dziń a ja już się w robocie kisze...

Nie przejmuj się ja też i nawet się dziś nie spóźniłem :gwizdanie: :cool1:

kumpla nie ma pojechał coś nosić z szefem...

Najlepszy przykład włażenia szefowi w d*pę :przebiegly: ty lepiej się nie zniżaj do jego poziomu i tak nie rób :decayed:

Jakieś denne piosenki w radio...

Fakt :kox:

w sumie jest :thumbdown:

Ale dla mnie jest :good:

dojdziemy do 170 strony i przestaniemy :P

Nigdy !! :evil:

ja od jutra mam wolne nie będę juz całe dnie przed kompem siedział...

Jasne też se tak zawsze powtarzam :gwizdanie: :wink4:

Ma ktoś numer komórki do Pelexa? niech do niego napisz z prośbą o pilne zaglądniecie na forum, bo na jedynej z odpowiedzi jest ważna wiadomośc dla niego ::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Po co szkoda mu psuć zabawę sam wejdzie to zobaczy :evil:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 09:18_________________________________________________

Wzajemnie :>

Opublikowano

Siemka Panowie

Widze ze niektorzy pierwsza rzacza po przebudzeniu - zamiast WC - to forum :>

Przywitalbym sie wczesniej , ale mam dzisiaj w firmie kontrole z Warszawy i troche zap...ol jest , ale lepiej pozno niz wcale :)

Opublikowano

Witamy :hi: :hi:

Opublikowano

Dżindybry :> :siema:

Odnośnie promowania klubu proponuje poskładać się na małe flagi z logiem klubu i dopiskiem Gliwice, które można by na szybę przymocować, powiewały by na wietrze :radocha: fajny gadżet by był.

Guru kółka się wczoraj sprzedały. Dużo ludzi się o nie pytało i chciało je nabyć. Kupił je klubowicz z Łodzi :)

Jak je odbierze to są sprzedane.

Opublikowano

Dobry dobry :hi:

Guru kółka się wczoraj sprzedały. Dużo ludzi się o nie pytało i chciało je nabyć. Kupił je klubowicz z Łodzi :)

Spoko :good:

Prezes wrzuć dziś ostateczną listę kto jedzie do bielska jak możesz :)

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 09:30_________________________________________________ten podpis to tak dla zabawy na poprawę humoru zaraz go usunę :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Fajny Pelexowi pewnie by się spodobał :polew: :polew: :decayed:

Dobra Panowie spadam zrobić mój dzienny kursik

Do zobaczenia :hi: :hi:

Opublikowano

Witam nowo powitanych :hi:

Prezes wrzuć dziś ostateczną listę kto jedzie do bielska jak możesz :)

Ja jade :>

Opublikowano

cześć wszystkim :hi: , mam pytanie,bo z okazji świąt robi sie więcej czasu i raczej będe miał czas na przyjechanie na spot i czytam czytam, ale nie moge sie doczytać gdzie będzie spot, czy już sie przenosicie pod arene ? i czy jest w ogóle spot czy wszyscy będą sprzątać samoch... w domu :kox:

Opublikowano

cześć wszystkim :hi: , mam pytanie,bo z okazji świąt robi sie więcej czasu i raczej będe miał czas na przyjechanie na spot i czytam czytam, ale nie moge sie doczytać gdzie będzie spot, czy już sie przenosicie pod arene ? i czy jest w ogóle spot czy wszyscy będą sprzątać samoch... w domu :kox:

Witam :hi:

Z okazji świąt jedziemy do Bielska w srode wiec mozesz zabrac sie z nami, jesli chodzi o nasze Gliwickie spoty to na 90% beda juz na Arenie jesli pogoda dopisze, chyba ze bedzie straszna ulewa to zapewne pod forum pojedziemy. Sledz watek a napewno pojawi sie informacja o miejscu spotkania. Ja w piatek napewno bede, autko mam czyste :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.