Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Drodzy Klubowicze

Z okazi nadchodzacych Świąt Wielkanocnych życze wam:

Zajączka pięknego,

dyngusa mokrego,

koszyczka pełnego,

śniadania smacznego,

pisanek kolorowych,

świąt wesołych i zdrowych,

palemki ozdobnej,

owieczki modnej.

Pozdrawiam

Dzięki wielkie i oczywiście nawzajem :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skoro mowa o "kto kogo widzial" to :

:siema: Pelex , tak to bylem ja na swiatlach na Rokita-Wieszowa ok 13:30 :hi:

Opublikowano

Pelex ten twój chlebodawca to se w chvja leci :confused4: nie dość że nie dosłał rozliczenia za poprzedni rok na czas to teraz domaga się ode mnie odsetek od rzekomo nie zapłaconego rachunku w kwocie ,0 Plnów Taka kwota widnieje na fakturce :kox: Już nie pisze co oni mogą mi zrobić jak tego nie zapłacę :polew: :polew: :polew:

Weź tam i op%#$dol informatyków niech połatają te luki w systemie bo rence opadowują :wallbash:

Opublikowano

A gdzie się prezes podział ? Się coś nie odzywa od wczorajszego spociku.

Opublikowano

obraził się nie było imprezy :kox: czyli browar,piwo wino i co ino :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Prezes do domu dojechal bo osobiscie go odstawilismy, ale nie chcial nam powiedziec gdzie ma garaz, a ktos byl tym bardzo zainteresowany :gwizdanie:

Opublikowano

obraził się nie było imprezy :kox: czyli browar,piwo wino i co ino :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

Właśnie i musiał sobie sam po powrocie takową imprezę zrobić i chyba tak imprezuje do dziś bo faktycznie się nawet nie odezwie :kox:

Ps. Witam wszystkich :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Póki co pogoda dopisuje :) Więc czy wiecie już gdzie będzie spot ? Forum czy Arena? :wink4:

Opublikowano

jak będzie taka pogoda to pewnie arena :)

Prośba do osób które będą dziś na spocie: ja się jak zwykle spóźnię :wallbash: i pewnie nie będę miał jak wejść na forum i sprawdzić gdzie ostatecznie się spotykamy (święta idą to zajob w robocie :kwasny:) także jak by ktoś mi puścił esa gdzie ostatecznie siedzimy byłbym wdzięczny :notworthy:

Opublikowano

Witam ja bede w gliwicach wcześniej w poszukiwaniu butów... wiec też bym prosił o znak smsem

Opublikowano

SMS :

Wyślij do: GURUGURU, KROLU,

Treść: ARENA, chyba że jakiś kataklizm będzie :polew:

Już wam wysłałem :naughty:

Elyta takie rzeczy wyczuwa a nie się prosi o esy :evil:

Opublikowano

Ale ja chyba jeszcze nie nalezę do ELYTY

Opublikowano

Witam :hi: Ja obstawiam Arene, chyba ze faktycznie zacznie snieg padac. Kto w ogole bedzie poza guru, pelexem, krolem, i mna ? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 11:28_________________________________________________O w dupe 170 strone otworzylem :shocked:

Opublikowano

no możliwe że i ja pojawię się z moim czołgiem... od lipca jeżdżę B5 :cool1:, na forum jestem od roku... najwyższy czas pokazać się na spocie :kox:

Opublikowano

Witam,dzisiaj pojawie sie nowym nabytkiem A4 B6 i mam prosbe jezeli ktos ma polska instrukcje oblsugi i moglby ja zabrac ze soba to bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Witamy dwojke nowych kolegow :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

no mnie dzisiaj niestety niebedzie napewno , w robocie do 23 siedze i zamiast pospac do poludnia , to m dzownili o 9 ze cos prze..ne jest i musialem zadupiac z rana , ehh ...

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

:hi:

dziś spotykamy na na ARENIE GLIWICE[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:22_________________________________________________ja będę, będziemy mieć gościa z SK i może nowego kolegi z ładnym B5 z SGL :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:23_________________________________________________lepiej późno niż wcale - DZIĘKI WSZYSTKIM ZA za***isty ŚRODOWY WYPAD - fajnie że udało nam się wspólnie zorganizować :good:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:24_________________________________________________

nic się nie martw że nie mogłeś być - ważne że chciałeś :good:

a do ELYTY neleżysz bezdyskusyjnie ( świadczy o tym Twoja częsta obecność na forum i zlotach ) :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:27_________________________________________________

no możliwe że i ja pojawię się z moim czołgiem... od lipca jeżdżę B5 :cool1:, na forum jestem od roku... najwyższy czas pokazać się na spocie :kox:

zapraszamy :good: ( na Arene oczywście ) :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:31_________________________________________________

Witam,dzisiaj pojawie sie nowym nabytkiem A4 B6 i mam prosbe jezeli ktos ma polska instrukcje oblsugi i moglby ja zabrac ze soba to bylbym bardzo wdzieczny.

super :good: wpadni pochwalić się nowym nabytkiem i kolejnym B6 na Śląskich :good:

Opublikowano

To będzie dziś dużo luuuuudu:D wszyscy uciekają od świątecznych porządków:D[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 13:57_________________________________________________

:hi:

dziś spotykamy na na ARENIE GLIWICE[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:22_________________________________________________ja będę, będziemy mieć gościa z SK i może nowego kolegi z ładnym B5 z SGL :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:23_________________________________________________lepiej późno niż wcale - DZIĘKI WSZYSTKIM ZA za***isty ŚRODOWY WYPAD - fajnie że udało nam się wspólnie zorganizować :good:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 12:24_________________________________________________

nic się nie martw że nie mogłeś być - ważne że chciałeś :good:

a do ELYTY neleżysz bezdyskusyjnie ( świadczy o tym Twoja częsta obecność na forum i zlotach ) :wink4:[

Dzięki :)

Opublikowano

serio max szkoda ze nie moge byc :confused4:

ale chociaz mialem mala rekompensate ... wzialem na przejazdzke Q7 4.2 w dieslu , jak jest przelozenie na sport , to calym autem trzesie przy dodaniu gazu :) ogolnie wypas , kazdemu z klubowiczow w przyszlosci takiego zycze !!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.