Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle ile było osób, tyle jest wersji ile autek było :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcze ja z Knurowa chce jeszcze ja ! :kox: też nigdy nie byłem i nie wiem jak się zachować :polew:

Mirek to właśnie o nim Ci mówiłem wczoraj ze jego widziałem na mieście i że parkuje koło mojego bloku [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 14:35_________________________________________________A ja musiałem z moja kobietą za zakupy do Zabrza jechać :cool1: widać że spot się udał mam nadzieje że zdjęcia porobione :rolleyes: :rolleyes:

Hmm... nie kojarzę... a gdzie mieszkasz dokładnie to Ci powiem czy tam parkuje? :tongue4:

Opublikowano

Wersja jest jedna:

tak powinno być zawsze :)

Opublikowano

Wersja jest jedna:

jak to skydiver przeczyta to nie będzie zadowolony :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

chłopaki jeździ na spociki ktoś kto potrafił by zamontować i zaadoptować vagiem tempomacik? :>

Opublikowano

Piterra ja wiem że nie masz na 98 bo wszystko na jajka wydałeś i dlatego tak kozaczysz że dupiate :polew:

buhehehhe a tak pozatym to tak mnie korci żeby te soczewy założyć że hmm... :naughty:

nie no bo 98 leje się do turbo, no a ja mam przecież tułbo :naughty::tongue4:

a Ty gureguru nie cfaniakuj bo sam spamowałeś po 5 stron na dzień, biedny Pelex musiał to czytać, a my ledwo 3 strony zrobili i już Cie paluchy bolą...no chyba że paluchy od czego innego Cię bolą................................................................ :polew: :polew: :polew:

oj, ta pogoda tak na mnie działa, NIE MA TO JAK SAUNA W AUCIE :wallbash:

świętujcie! :)

Opublikowano

Wersja jest jedna:

Hm..... :mysli: ........... :mysli:........ :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 15:43_________________________________________________

chłopaki jeździ na spociki ktoś kto potrafił by zamontować i zaadoptować vagiem tempomacik? :>

Ja ostatnio montowałem u siebie sam :th:

A zaadoptował Czester :oklaski:

Opublikowano

Wersja jest jedna:

Hm..... :mysli: ........... :mysli:........ :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 15:43_________________________________________________

Ja ostatnio montowałem u siebie sam :th:

A zaadoptował Czester :oklaski:

hmm zamontować to nie problem ale tam akurat niczego nie chcę spieprzyć... :polew: wolę żeby ktoś zrobił to profesjonalnie i odrazu pod vagiem włączył :good:

długo się to robi? :cool1:

wszystko to oczywiście za dobrą flaszkę :gwizdanie:

Opublikowano

a Ty gureguru nie cfaniakuj bo sam spamowałeś po 5 stron na dzień, biedny Pelex musiał to czytać, a my ledwo 3 strony zrobili i już Cie paluchy bolą...no chyba że paluchy od czego innego Cię bolą................................................................ :polew: :polew: :polew:

:tongue4::decayed:

Opublikowano

Piterra ja wiem że nie masz na 98 bo wszystko na jajka wydałeś i dlatego tak kozaczysz że dupiate :polew:

nie no bo 98 leje się do turbo, no a ja mam przecież tułbo :naughty::tongue4:

oj, ta pogoda tak na mnie działa, NIE MA TO JAK SAUNA W AUCIE :wallbash:

świętujcie! :)

synek ja nie mówię że paliwo jest dupiate tylko że ma mniej oktanów

a ja sam często wlewam mojemu "potworowi" te lepsze PB i jest to odczuwalne

a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: :polew: :polew:

jak sie wleje lepsze PB to się lepiej jeździ i już

Opublikowano

a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: :polew: :polew:

Może na jego klawiaturze nie ma ostrzeżenia typu "nie używać pod wpływem alkoholu" albo "używanie pod wpływem alkoholu grozi głupimi tekstami" "producent nie bierze odpowiedzialności za używanie po alkoholu" :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

...a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: :polew: :polew:

:angry:

Może na jego klawiaturze nie ma ostrzeżenia typu "nie używać pod wpływem alkoholu" albo "używanie pod wpływem alkoholu grozi głupimi tekstami" "producent nie bierze odpowiedzialności za używanie po alkoholu" :polew: :polew: :decayed:

:disgust:

Opublikowano

...a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: :polew: :polew:

:angry:

:disgust:

Sparki wyluzuj wiesz że to na żarty :good:

Opublikowano

Ale pojechaliście SPARKOWI :polew:

Zawias wymieniony w całości :good: brak stuków to jest to :naughty:

Czester zajęło mi to cztery godzinki z przerwą na jedzenie i picie :beer1:

Zastanawiam sie :mysli: coś ty robił przez dwa dni przy Twoim zawiechu co :tongue4:

Opublikowano

Niektórzy po prostu za dużo filozofii uprawiają w życiu codziennym :D

Opublikowano

Jest różnica w prowadzeniu nie :)

Zastanawiam sie :mysli: coś ty robił przez dwa dni przy Twoim zawiechu co :tongue4:

Mówiłem że jakieś 5 godzin wymieniał zawias a resztę czasu przykręcał klubowe ramki pod rejestrację i wyszło mu 2 dni :decayed:

Opublikowano

oj jest różnica i to za***ista :naughty: dokładnie tak chodziło mi zawiecho jak auto kupiłem :good:

Opublikowano

Ale pojechaliście SPARKOWI :polew:

A sam to robiles ? U mnie wszystko bylo masakrycznie zapieczone. Z gorna sruba od wahaczy walczylismy chyba z 2h... Gratuluje, ze udalo Ci sie wymienic bez problemu. Nastepnym razem wiem komu autko oddac do naprawy :>

Opublikowano

Czester no tak bez problemu się nie obeszło jedna ze śrub ta co trzyma górne wachacze znaczy gałeczki też nie chciała się ruszyć ale urzyliśmy ( robiłem ze szwagrem) środków perswazji tzn. większy młotek no i pneumatyczny klucz do kuł troszkę WD-40 tu podziękowania dla SAMDARA dowiózł nam potrzebny środek bo ja z pośpiechu zapomniałem no i troszkę mi pomógł kiedy szwagier walczył z zawieszeniem w swojej Hondzie, ogólnie jestem zadowolony bo spodziewałem się pracy na co najmniej 8 godzinek.

PITERRA dla Ciebie oczywiście duży browarek za pożyczenie narzędzi bardzo się przydały zwłaszcza płaska grzechotka :notworthy:

Opublikowano

Pelex to poćwicz jeszcze to będziemy na spotach wymieniać :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.