Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na spotach to się nie będziemy paprali brudem.............................. VAG-iem się zrobi :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PITERRA dla Ciebie oczywiście duży browarek za pożyczenie narzędzi bardzo się przydały zwłaszcza płaska grzechotka :notworthy:

ma się parę specjalistycznych giftów :naughty::decayed: :decayed:

Opublikowano

Miron pamietasz jak sie smialismy, ze 3 auta po rzad na tych samych felunkach :polew: ?

Taaak, Noo, pamiętam co wtedy powiedziałeś na radyjku :>

Odnośnie paliwa 98 to raczej chyba daje ono lepsze samopoczucie właściciela auta niż więcej mocy w 1.8 20V. Poczytajcie o oktanowości i co ona zmienia. Ja po tuningu muszę tankować 98, ale to dla bezpieczeństwa.

Guru, a jak tam bracik się czuje po jeździe testowej u mnie na fotelu pasażera? :decayed::wink4:

Wesołych świąt Życze wam wszystkim, niech moc będzie z wami :>

Opublikowano

ok to ja postaram się założyć to i potem tylko pod vaga ciach :decayed:

ale w żadne bloki danych sobie wejść nie dam :polew:

Opublikowano

Guru, a jak tam bracik się czuje po jeździe testowej u mnie na fotelu pasażera? :decayed::wink4:

Chyba dobrze ale całe szczęście nie był u mnie na noc od środy także wanna u rodziców na pewno nadaje się do szorowania a nie moja :decayed:

Opublikowano

No to Zdrowych i wesołych Świąt wszystkim życzę a sobie pozałatwiania wszystkich spraw i w końcu pojawiania się na spotach i dołączenia do elyty :hi::wink4:

Opublikowano

Odnośnie paliwa 98 to raczej chyba daje ono lepsze samopoczucie właściciela auta niż więcej mocy w 1.8 20V. Poczytajcie o oktanowości i co ona zmienia. Ja po tuningu muszę tankować 98, ale to dla bezpieczeństwa.

pierdu śmierdu o oktanach

a tu gregory położył nas jednym zdaniem

i na ch.j cała ta dyskusja o V-pałerach

chociaż ja będę się upierał że jak się jeździ na 95 a potem zatankuje się 98 to jednak jest różnica :tongue4: :tongue4: :tongue4::kox: :kox:

Opublikowano

Ja tez wszystkim życzę Zdrowych i wesołych świąt, no i żeby po świetach tez była taka frekwencja :)

Czester pokazałbyś kilka fotek z wczoraj :tongue4:

Opublikowano

No i ja wam zycze wszystkiego naj.....

3c8cc882e267e817.jpg

Opublikowano

Prosim

a91a5821133e3a68med.jpg

Opublikowano

Czester ładnie ale mało :gwizdanie:

Opublikowano

Też to chciałem napisać :decayed:

Opublikowano

Prosim

a91a5821133e3a68med.jpg

Z tym Peugotem na pierwszym planie to troche przesadziłeś :disgust:

Opublikowano

SAMDAR karteczka normalnie :good:

Opublikowano
  • Autor

czekaj czekaj czekaj :mysli: masz takiego srebrzystego avanta z logiem klubu na lewych tylnych drzwiach? bo jeżeli tak to ostatnio Cię widziałem jak wyjeżdżałeś w prawo w kierunku carrefoura od strony BP. Zaraz po wyjechaniu na główną ulice byłeś za mną :naughty: obserwowałem w lusterku co to za klubowicz, puszczałem awaryjne ale chyba nie widziałeś :cool1:

a po KNW można mnie jeżdżącego spotkać na prawdę bardzo często :good:

dokładnie tak - to mnie wtedy widziałeś - a za mną jechało jeszcze 5 x A4 - jechaliśmy wtedy całą paczką odwiedzić klubowych kolegów z Bielska Białej

A co do napisu klubowego na tylnych drzwiach to nie sugeruj się nim za bardzo bo na codzień śmigam bez niego - zakładam go tylko na specjalne grupowe wyjazdy ( jest na magnesie ) więc nie wypatruj na codzień furki z logo na drzwiach tylko bez loga :wink4:

A co do Twojej furki to nie zauważyłem awaryjnych - ale furke tak - odrazu reszcie na CB radiu mówiłem że dodatkowe A4 do kolumny dołączyło :)

Opublikowano

czester1800 wrzuć resztę fotek proszę, a jak nie masz gdzie to podam Ci mojego firmowego ftp-ka tam się założy folder i każdy będzie mógł szybko pobrać, nudzi mi się w święta i to bym popracował na logiem do ankiety :)

Opublikowano

czekaj czekaj czekaj :mysli: masz takiego srebrzystego avanta z logiem klubu na lewych tylnych drzwiach? bo jeżeli tak to ostatnio Cię widziałem jak wyjeżdżałeś w prawo w kierunku carrefoura od strony BP. Zaraz po wyjechaniu na główną ulice byłeś za mną :naughty: obserwowałem w lusterku co to za klubowicz, puszczałem awaryjne ale chyba nie widziałeś :cool1:

a po KNW można mnie jeżdżącego spotkać na prawdę bardzo często :good:

dokładnie tak - to mnie wtedy widziałeś - a za mną jechało jeszcze 5 x A4 - jechaliśmy wtedy całą paczką odwiedzić klubowych kolegów z Bielska Białej

A co do napisu klubowego na tylnych drzwiach to nie sugeruj się nim za bardzo bo na codzień śmigam bez niego - zakładam go tylko na specjalne grupowe wyjazdy ( jest na magnesie ) więc nie wypatruj na codzień furki z logo na drzwiach tylko bez loga :wink4:

A co do Twojej furki to nie zauważyłem awaryjnych - ale furke tak - odrazu reszcie na CB radiu mówiłem że dodatkowe A4 do kolumny dołączyło :)

To już teraz wszystko jasne :naughty:

hmm jakoś nie widziałem więcej a4 za Tobą :mysli: może ich zgubiłeś :polew:

co do tej kolumny to byłem w takim razie przez chwilę na jej czele :gwizdanie:

Pozdrawiam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.