Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da rady ,felgi prawdopodobnie bede odbierał osobiscie na giełdzie w Gliwicach w niedziele, sprężyn szukam bo jak przychodzi do zakupu to sie okazuje ze nie ma na stanie, a z oponami to małe piwo.. Po majówce musi być już na tip top

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O proszę ale się tutaj wydarzyło :decayed:

Opublikowano

Symbol mojego radio to: CDX-GT 23 nigdzie w opisie nie pisze żeby miało to GAL, GALA albo SVC ... ;(

Opublikowano

ooo tylko 2 strony więcej... :polew: mało mi daliście do poczytania

a u mnie też parę nowości...założone nowe oczy - soczewy :decayed:

następnie to odebrałem wkońcu dzisiaj mój gwincik! yeeeaaahh :naughty:

jutro z rana odrazu auto na podnośnik, zmiana wahaczy i zakładam gwincik, potem ALU i będzie mega!!!

a tak pozatym niewiem czy skusić się na HID, bo jak mi ma CB świrować:/

no i tak wogule to za tydzień widzimy się na spocie :>

Miro dobrze prawi, jak Królu potem sprawisz se lepsze autko to będziesz dłuuugo się cieszył, tak samo ja będę miał, mi wystarczy w następnym klima, turbo i 18'' i już będę miał mega różnicę bo tego teraz mi brakuje :decayed:

Opublikowano

Daj linka jaką masz manetke :]

Zamówiłem dzisiaj u znajomego co ma sklep z częściami. Polecono mi zakup takiej poprzez firme Polcar a że on od nich części też ciągnie to jutro o 9tej rano ona będzie. Z tego co widziałem na obrazku to wyglądała praktycznie jak ori.

Opublikowano

Zamówiłem dzisiaj u znajomego co ma sklep z częściami. Polecono mi zakup takiej poprzez firme Polcar a że on od nich części też ciągnie to jutro o 9tej rano ona będzie. Z tego co widziałem na obrazku to wyglądała praktycznie jak ori.

W podróbkach są podobno problemy z odbijaniem migaczy .....

Opublikowano

W podróbkach są podobno problemy z odbijaniem migaczy .....

nie słucham takich plotek :tongue4: ...jeżeli forumowicze polecają to musi być dobre :gwizdanie: poza tym i tak rzadko ich używam :decayed:

Opublikowano

Majki wybor :good:

Pucek HID-y mozesz kupic tylko kup te drozsze, to nie beda zaklocac CB

Krolu na wszystko przyjdzie czas :przebiegly:

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

znów jazdy w pracy... trzeba czytać forum zanim szef przyjdzie bo później może być z tym ciężko...

Pozdrawiam

Opublikowano

znów jazdy w pracy... trzeba czytać forum zanim szef przyjdzie bo później może być z tym ciężko...

Pozdrawiam

Czemu ciężko :?: Mnie już nie raz szef dorwał i w końcu chyba go ciekawość zjadła i pyta "co pan ma za stronę tam wiecznie odpaloną" :mysli: a ja mu na to że forum A4 :naughty: a on "to pan pracuje czy siedzi całymi dniami na forum" :chytry:to ja mu na to mówię że to pomaga mi się odstresować i lepiej mi się pracuje :przebiegly: wziął się jakoś dziwnie na mnie spojrzał zaśmiał i poszedł i od tego czasu nie mam problemów bo nawet jak widzi że siedzę na forum to mi nic nie mówi :decayed:

Opublikowano

Tylko mój szef jest idio.... Jak by to zobaczył to by sie wkur... tymbardziej że jest wiele rzeczy nie zrobionych... :gwizdanie:

Opublikowano

A no widzisz mi nic nie mówi ale ja swoją robotę mam zrobioną na bieżąco to nie ma do czego się doczepić :wink4:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 09:44_________________________________________________Dobra spadam walnąć kursik po sklepach :hi:

Opublikowano

ooo tylko 2 strony więcej... :polew: mało mi daliście do poczytania

a u mnie też parę nowości...założone nowe oczy - soczewy :decayed:

następnie to odebrałem wkońcu dzisiaj mój gwincik! yeeeaaahh :naughty:

jutro z rana odrazu auto na podnośnik, zmiana wahaczy i zakładam gwincik, potem ALU i będzie mega!!!

a tak pozatym niewiem czy skusić się na HID, bo jak mi ma CB świrować:/

no i tak wogule to za tydzień widzimy się na spocie :>

Miro dobrze prawi, jak Królu potem sprawisz se lepsze autko to będziesz dłuuugo się cieszył, tak samo ja będę miał, mi wystarczy w następnym klima, turbo i 18'' i już będę miał mega różnicę bo tego teraz mi brakuje :decayed:

pucek juz kiedys poruszalismy SPRAWE CB I HID nawet jesli kupisz te tansze obwijasz druty zwykla folia aluminiowa i niema zadnych zaklocen na forum A4 tez juz bylo otym pisane :) poczytaj uwaznie a nie bedizesz wydawal wiecej pieniedzy na HID niepotrzebnie . [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 10:24_________________________________________________

Pozdrawiam

Czemu ciężko :?: Mnie już nie raz szef dorwał i w końcu chyba go ciekawość zjadła i pyta "co pan ma za stronę tam wiecznie odpaloną" :mysli: a ja mu na to że forum A4 :naughty: a on "to pan pracuje czy siedzi całymi dniami na forum" :chytry:to ja mu na to mówię że to pomaga mi się odstresować i lepiej mi się pracuje :przebiegly: wziął się jakoś dziwnie na mnie spojrzał zaśmiał i poszedł i od tego czasu nie mam problemów bo nawet jak widzi że siedzę na forum to mi nic nie mówi :decayed:

mi naszczescie szef do pokoju nie wchodzi :P boi sie :D

Opublikowano

a mój sobie wymyslił, że mam zrobić jakąs prezentacje dla architektów na cd i co chwile coś zmienia... a do tego nakłada mi pełno spraw na "już"

Opublikowano

juz zaglosowane :)

wogole to Siemka z rana :decayed:

Opublikowano

Czesc kris :hi:

Opublikowano

wogole moze uda mi sie teraz w piatek wbic na spota na 18 , o ile zamienie sie w robocie godzinami z takim kolesiem , bo teraz mam zmiane 15-23 , wiec troche lipa , ale mam dobry argument , wiec powinno sie udac :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.