Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie paliwa 98 to raczej chyba daje ono lepsze samopoczucie właściciela auta niż więcej mocy w 1.8 20V. Poczytajcie o oktanowości i co ona zmienia. Ja po tuningu muszę tankować 98, ale to dla bezpieczeństwa.

pierdu śmierdu o oktanach

a tu gregory położył nas jednym zdaniem

i na ch.j cała ta dyskusja o V-pałerach

chociaż ja będę się upierał że jak się jeździ na 95 a potem zatankuje się 98 to jednak jest różnica :tongue4: :tongue4: :tongue4::kox: :kox:

ja mojej tez zalałem za zajączka 98 i jak przeciągnąłem ja na dwójce do 6,5 tys to koleś w omedze mógł tylko patrzeć na tylna naklejkę A4 klub :D[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 11:48_________________________________________________

Panie M@rk ty lepiej powiedz co się z tobą dzieje bo my już nie pamiętamy jak ty wyglądasz :mysli:

Widzisz takie życie :( wiem że już obiecywałem że przyjadę jak wymienię tarczę i klocki to wpadnę bo z pomalowaniem mojego auta to jeszcze muszę poczekać bo mój koleś jest niedysponowany :(:(

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie ,

Jak tam nastroje w ten mokry poniedzialek ?? u mnie obleci - chodz musialem dzisiaj na roboty na 2h skoczyc odebrac Q7 - niestety koles ja zarysowal dosc mocniej i chyba moze zapomniec o kaucji 5tys PLN , heh , to ma prezenta na swieta :naughty: , ja chociaz mialem mala nagrode ze tam musialem byc - i sie troche nia powozilem :)

A dzisiaj jak na ironie temu dniu , niebawem na pustynie jade jakies foty porobic - > tylko czego , chyba pisaku hehe :gwizdanie: :>

Pozdro !

Opublikowano

witam spamerów

dla mnie już po świętach :wallbash::blink:

na 22 do pracy

Opublikowano

na 22 do pracy

O ku..a jaka porażka

Opublikowano

na 22 do pracy

O ku..a jaka porażka

to nie porażka, to pracoholizm połączony z potrzebą posiadania gotówki

Opublikowano

Wszyscy na tej stronie macie BANA :polew: :polew: :polew:

Ale bym chciał być modem :naughty: sypały by się bany za każde cześć i dzień dobry :evil:

Żartowałem :tongue4:

Opublikowano

jeszcze ja z Knurowa chce jeszcze ja ! :kox: też nigdy nie byłem i nie wiem jak się zachować :polew:

Mirek to właśnie o nim Ci mówiłem wczoraj ze jego widziałem na mieście i że parkuje koło mojego bloku [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 14:35_________________________________________________A ja musiałem z moja kobietą za zakupy do Zabrza jechać :cool1: widać że spot się udał mam nadzieje że zdjęcia porobione :rolleyes: :rolleyes:

Hmm... nie kojarzę... a gdzie mieszkasz dokładnie to Ci powiem czy tam parkuje? :tongue4:

parkujesz koło plusa i tam gdzie stoi zielona 206 :P

no tak ale już zmieniłem parking na ten koło carrefoura :gwizdanie:

ja właśnie wróciłem z okolic Sieradza... to się moja niuńka dzisiaj sprawdziła :) aż za bardzo nawet...

jak można kur... mieć 3 kontrole na odcinku 300km? hehe niefart? :wallbash: jedni jechali za mną przez jakieś kilkanaście kilometrów i chcieli dowalić 20pkt i 1000zł :blink: udało się zbić na połowę z tego :disgust: oczywiście dowodzik zabrany :thumbdown:

Opublikowano

Witam juz prawie po świętach.

Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha

Opublikowano

Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

obydwa wzory są fajne ale jakoś bardziej podoba mi się druga opcja

Opublikowano

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

Ja bym był za pierwszą

Opublikowano

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

Ja bym też składniał się ku 1 opcji..

A tak z nowości to dostałem mandat... i jestem wściekły bo dziś do pracy jehałem passatem od starego AJH chyba, 1 pompowtrysk 115 KM, jak to się zbiera... a jutro znów do mojego żółwia... ZAWSZE jak jeźdze tym passatem to mnie takie wkur.... ogrania :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

A czym jechałeś jak dostałeś mandat??

Opublikowano

Mandat nie za prędkość, tylko za jazdę lewym pasem, mnie zatrzymali coś pogadałem i dostałem tylko za brak pasów u pasażera... ale bardziej mnie wkurw... ten brak koni w moim... i jeszcze jedna panna więc ogólnie dzien na :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Może dobrze że nie masz więcej koni bo byś próbował im uciekać :polew: a tak odbyło się to całkiem bezpiecznie :decayed:

Opublikowano

byłem w kinie na "szybkich i wściekłych"(czy jak to się teraz zwie...) niby na poprawe humoru posmiać sie troche z tych bajek , a okazało się to takim gniotem, że strach, już wolałem jak jeździli tymi autkami ze świecącym podwoziem i podczas wyścigu naciskali gaz do dechy dopiero jak ich ktoś wyprzedzał :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Tak no proszę trochę filmu i od razu się mandaty posypały :decayed:

Opublikowano

Mandat dostałem wcześniej... :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.