Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w pl jestem narazie :PP w sobotę wracam do norwegi :PPP i myślałem ze może ktoś by mógł mi sprawdzić bo zapomniałem vaga kupić :PP

Nie ma problemu wpadaj,povagujemy, pogadamy sobie o Norwegii, bedzie fajnie :> :evil:

Wiesz jak się znajomi zdziwią że pojechałeś do polski avantem a po VAG-owaniu wrócisz sedanem :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co na spot mam wpaść jutro o 18 to mi sprawdzicie vagiem chłopaki :PPP

Opublikowano

bbetoon ja bede mial vaga na zlocie ale nie jestem w tym dobry ale mysle ze chlopaki sie lepiej znaja na tym wiec ci posprawdzaja co potrzeba takze wpadaj obadamy co ci siedzi w tym wózku

Opublikowano

Wpadaj nawet ci kolor lakieru VAG-iem zmienimy na taki jaki będzie ci się podobał :decayed:

Opublikowano

Hehe , widze ze tylko ktos wspomni o VAG'u i odrazu ozywienie na forum :decayed: , hehe , ten VAG to lepsze niz zlota rybka + 3 zyczenia w pakiecie :polew:

Przez moment moja jutrzejsza wizyta stanela pod znakiem zapytania , bo niestety pracuje 12-20 sie okazalo :confused4:, ale na szybko jakis bajer wymyslilem - ze mi dzisiaj plomba z zeba wypadla i mam dentyste na 18 heheh , wiec bede na bank , tylko ze przed 19 dopiero , mam nadzieje ze sie tak szybko niezbierzecie do domow :tongue4:

Opublikowano

Hehe , widze ze tylko ktos wspomni o VAG'u i odrazu ozywienie na forum :decayed: , hehe , ten VAG to lepsze niz zlota rybka + 3 zyczenia w pakiecie :polew:

Przez moment moja jutrzejsza wizyta stanela pod znakiem zapytania , bo niestety pracuje 12-20 sie okazalo :confused4:, ale na szybko jakis bajer wymyslilem - ze mi dzisiaj plomba z zeba wypadla i mam dentyste na 18 heheh , wiec bede na bank , tylko ze przed 19 dopiero , mam nadzieje ze sie tak szybko niezbierzecie do domow :tongue4:

zaczekamy

a tego zęba to Ci Vagiem naprawimy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zaczekamy

No tylko zastanawiam się gdzie my się do niego podepniemy tym VAG-iem :mysli:

:dziura: a ta wtyczka mała nie jest :naughty::polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

zaczekamy

No tylko zastanawiam się gdzie my się do niego podepniemy tym VAG-iem :mysli:

:dziura: a ta wtyczka mała nie jest :naughty::polew: :polew: :decayed:

już jakąś :dziura: znajdziemy

damy radę dla chcacego nic trudnego a pozatym wezmę kilka specjalistycznych narzędzi

i uporamy się z problemem

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

POSZUKUJĘ b5 1.9TDI 110 ,98-00r. - jak ktoś ma coś mądrego i pewnego na oku to dawajta cynka :wink4: przedział cenowy 18-26 tyś zł

Opublikowano

Ewentualnie moge mojego za 26 opchnac tylko, ze 97 :tongue4:

Opublikowano

Co to prezes wracasz do źródeł :?: :decayed:

Opublikowano

no ja jutro wkoncu bede mógł sie zjawić heheh ;d pozdro ;d

Opublikowano
  • Autor

chcesz zmienić ? :naughty: za 18 :naughty:

dziś byłem oglądać tego :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8069299

Opublikowano

Wrażenia to auto na mnie nie zrobiło, no i ten śmieszny przebieg na ostatnim zdjeciu :gwizdanie:

A jak Twoje wrażenie po ogledzinach??

Opublikowano
  • Autor

Wrażenia to auto na mnie nie zrobiło, no i ten śmieszny przebieg na ostatnim zdjeciu :gwizdanie:

A jak Twoje wrażenie po ogledzinach??

najlepsze jest to że przebieg może właśnie być ori ale stan taki sobie ( odpuszczamy ją )[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 23:22_________________________________________________pierwszy własciciel od 99r i serwisowana

Opublikowano

POSZUKUJĘ b5 1.9TDI 110 ,98-00r. - jak ktoś ma coś mądrego i pewnego na oku to dawajta cynka :wink4: przedział cenowy 18-26 tyś zł

myślę że moja bez sprzętu to akurat ten górny przedział cenowy :decayed:

wyciągne co się da i za 25tyś nawet Ci ją pogonie :polew:

Witam :hi:

Opublikowano

no to ja wpadnę na 100 % żeby sprawdzić mój wózek bo mnie niekiedy on dobija :wallbash: :wallbash: :PPPP ale jak to sie mówi samochód to skarbonka bez dna :)))) i dzięki chłopaki za zainteresowanie się :PPP

Opublikowano

w ogóle to... egon.... dzięki za mini spota na rybnickiej :decayed::polew:

Opublikowano

Chciec bym chcial, ale musze troche kaski uzbierac, takze jak nie Twoja kupie to bedziemy szukac jakiejs B6 1.9tdi s-line quattro :polew:

Widze Panowie, ze spociki powoli przenosza sie do Knurowa :gwizdanie:

Opublikowano

Chciec bym chcial, ale musze troche kaski uzbierac, takze jak nie Twoja kupie to bedziemy szukac jakiejs B6 1.9tdi s-line quattro :polew:

Widze Panowie, ze spociki powoli przenosza sie do Knurowa :gwizdanie:

ktoś musiał zrobić ten pierwszy krok :gwizdanie:

to w zasadzie było pogranicze... ale stopniowo przesuwamy granicę :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.