Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nooo ja też witam z rana... mojego rana bo jak Pelex jestem po nocy pełnej pracy :naughty:

:hi:

heh dzisiaj nie myłem, wczoraj owszem, ale dziś to Gureguru Wam spartolił pogodę :polew:

nie no będzie dobrze...bez paniki :cool1:

to bawcie sie spamowicze :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam :> ja tu nowy :polew:

kiedy jakiś spocik? :) bo myślę że teraz już się mogę pokazać... wcześniej to wstyd za tego paździocha było :tongue4:

Opublikowano

bez komentarza pozostawię dzisiejszy dzień, naprawdę chciałem jechać, a teraz źle wypadłem i wyjazd i dałem d*py, mam nadzieje że nie będę uważany za kogoś niesłownego...

Opublikowano

kiedy jakiś spocik? :) bo myślę że teraz już się mogę pokazać... wcześniej to wstyd za tego paździocha było :tongue4:

Co do spotów to czytaj w pierwszym poście :) piątek o 18 tylko jeszcze zobaczymy gdzie bo jak pogoda dopisze to pod areną a jak nie to pod forum

bez komentarza pozostawię dzisiejszy dzień, naprawdę chciałem jechać, a teraz źle wypadłem i wyjazd i dałem d*py, mam nadzieje że nie będę uważany za kogoś niesłownego...

Krolu nie przesadzaj każdemu się może zdarzyć nikt ci nie będzie miał za złe :good:

Opublikowano

Ja sie juz melduje cały w domu, Guru mówiłeś na CB ze dzis Cie juz nie bedzie na necie bo masz kilka spraw do załatwienia a pierwszy siedzisz na forum :naughty:

Dzieki wszystkim za miłą wycieczke i do jutra :hi:

Opublikowano

Ja sie juz melduje cały w domu, Guru mówiłeś na CB ze dzis Cie juz nie bedzie na necie bo masz kilka spraw do załatwienia a pierwszy siedzisz na forum :naughty:

A tam inne sprawy mogą poczekać forum ważniejsze :decayed:

Opublikowano

Witam :hi: ja juz tez w domu z piwkiem siedze :> Dzieki wszystkim za udany wyjazd. Krolu nie martw sie jakos nam to wynagrodzisz :tongue4:

P.S. Normalnie moje auto odzylo po dziesiejszym powrocie, zapier... jak glupie, musialo sie w koncu przepalic :>

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 23:05_________________________________________________

Kolego czy Ty dzisiaj czasem nie jechales przez Knurow ? Bo takie calkiem podobne autko sie pod nad podlaczylo na momet :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra panowie przybyłem...................... zobaczyłem....................... przeżyłem :decayed: a teraz trzeba iść spać bo jutro praca wzywa :disgust: dzięki za wypadzik i do jutra wszystkim :hi:

Opublikowano

Narazie Guru :hi:

Opublikowano

Dobry :hi: a tu co wszyscy jeszcze śpią??

Opublikowano

Nie wszyscy :hi: witam :hi:

Opublikowano

Witam Panowie z rana :)

Widze ze wypadzik sie bardzo udal , duzo :a4fan: bylo juz na miejscu , bo od nas jak sie dobrze naliczylem jakies 6-7 sztuk :)

Dzis musialem o 4.30 wstac i sie do pracy zebrac , o 23.30 dzwonil mi kient ze potrzebuje fury ....

Ale za to sie sam zglosilem na pon na chwilke tylko auto odebrac .... Q7 4.2L

heh , mialem tego posta wyslac przed 6 i mi sie zasnelo i teraz mnie szef tel obudzil :> dobrze ze nie osobiscie :gwizdanie:

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Opublikowano

Dobry wam :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:

czester ustrzelony tuż przed forum godzina 14:00 jechał z jakąś panią, może z mamą, a może Ola czegoś nie wie :naughty:

Opublikowano

Hahaha, znowu Ty sparki :tongue4: Masz szczescie, bo wczoraj Miron myslal, ze to moja babcia :polew: Tak w ogole to nie wiem ostatnio taxowke sobie zrobila ze mnie :confused4: A moze zrobimy watek, kto kogo gdzie widzial :tongue4:

Opublikowano

Heh no właśnie minę miałeś średnio zadowoloną :polew: a co do tematu to już takowy jest w dziale na każdy temat ale nie zawadzi machnąć taki u Nas w śląskim myślę że to dobry pomysł :th:

Opublikowano

Pomysl dobry, tylko patrzac na frekwencje na glownym forum, to tam moze ktos raz na miesiac cos napisze :tongue4:

Opublikowano

Witam Was Drodzy Klubowicze

Z okazi nadchodzacych Świąt Wielkanocnych życze wam:

Zajączka pięknego,

dyngusa mokrego,

koszyczka pełnego,

śniadania smacznego,

pisanek kolorowych,

świąt wesołych i zdrowych,

palemki ozdobnej,

owieczki modnej.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.