Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Miron dobrze że wspomniałeś o gazecie bo bym zapomniał a tak skoczyłem szybko kupić :) faktycznie jest link do naszego forum :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czester

wiem bo byłem na kanale i patrzałem :gwizdanie:

już nie mów że cały czas koło Ciebie jak pod koniec Cię zgubiłem i ciągnąłem łeb w łeb z egonem i prezesem :decayed:

dokładke już tylko do szlifowania i mogę malować... :gwizdanie: będzie koxxx :kox:

Opublikowano

czester

wiem bo byłem na kanale i patrzałem :gwizdanie:

już nie mów że cały czas koło Ciebie jak pod koniec Cię zgubiłem i ciągnąłem łeb w łeb z egonem i prezesem :decayed:

dokładke już tylko do szlifowania i mogę malować... :gwizdanie: będzie koxxx :kox:

No nie wiem przez dlugi czas jechalismy razem i nie mogles mnie dojsc. To po czym rozpoznaje sie, ze poduszka jest padnieta ?

Opublikowano

nie żartuj sobie :cool1:

jestem gotów się nawet na kreskę ustawić :gwizdanie:

nie wiem ja mechanikiem nie jestem ale widziałem na niej pęknięcie i chodził cały ten zaczep przez to

Opublikowano

To ja chce przy tym byc:D:D:D :decayed:

Opublikowano

afn vs afn w automacie :decayed:

Opublikowano

A propo RS-a ostatnio wlasnie widzialem tez RS4 Czarna na rybnickiej ale z daleka;]

Opublikowano

nie wiem ja mechanikiem nie jestem ale widziałem na niej pęknięcie i chodził cały ten zaczep przez to

Hehe przynajmniej zobaczymy czy masz tego chipa.

Aha krolu masz u mnie obiecana przejazdzke :)

Opublikowano

Hehe przynajmniej zobaczymy czy masz tego chipa.

Aha krolu masz u mnie obiecana przejazdzke :)

NO :D [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 19:31_________________________________________________apropo jak by ktoś chciał będę znów do Katowic w czwartek jechał :gwizdanie:

Opublikowano

siemano :hi: widze ze jest jakas swada co do tego scigania na autostradzie czeba bedzie to kiedys powtorzyc to cholera i ja wam pokarze moim dieselem :gwizdanie: :naughty: a i panowie widzialem dzisiaj rs4 ale w budzie b7 niebieskie w tomaszowie mazowieckim bylo zaje....ste

Opublikowano

Diman jestem za zeby to kiedys powtorzyc ale musze sobie najpierw CB radio kupic :D Moje padlo tez dobrze dawalo na autobahnie pewnie to dzieki temu Ultimete ktore zatankowalem na BP :kox:

Opublikowano

czester wydaje mi się że jak przyśpieszaliśmy to równo szliśmy więc jak dla mnie to ch*j nie chip :mysli:

Diman Ty tam cicho bo tyły obstawiałeś :gwizdanie:

dokładka zderzaka po ostatnim szpachlowaniu :naughty:

wygląda to teraz mniej więcej tak

b847b98ff2443d8emed.jpg

wyschnie i za 30 minut ide do piwnicy ze szlifierką :kox:

Opublikowano

Czester i SoMes to jesteście umówieni na kreske a ja wam będę towarzyszył z tyłu :tongue4:

Opublikowano

Gregory - gratuluje wskoczenia z listy rezerwowych na listę jadących ( na letni oczywiście ) :good: :gwizdanie:

Super, nawet nie widziałem, bo nie zaglądałem tam kilka dni. Teraz tylko czekać na maila z powiadomieniem, że mam wpłacać, tak jak napisano w temacie spotów ogólnopolskich.

Apropo..., szykowałem wypowiedz w moim stylu czyli lista cytatorska, ale coś się pochrzaniła operacja kopiowania i się wszystko skasowało :angry: A było chyba najmniej 10+ cytatów, teraz już mi się nie chce od nowa czytać i wszystko pisać :wallbash: Pogadamy na spocie jak do czegoś o czym była mowa wrócimy.

Mogę dodać jedynie:

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t26836.0.html;highlight=remont

Czester co prawda nie ma tam wymiany łożysk z przodu, ale z tyłu jest chyba podobnie.

Opublikowano

pany teraz tylow obstawial nie bede :foch::baseball:

Opublikowano

to był na bank RS, czarny RS, te poszerzenia to nie trudno zauważyć, na felach S4, oczywiście avant bo innych nie było :decayed:

spieracie się, a mój ADR by wam pokazał klase, poczekajcie tylko zimowe się założy to będzie jazda...

Diman, ja bym nie ryzykował, jeszcze zapali się ta czerwona dziwka mówiąca w Twoim przypadku "przegiołeś panie, teraz czeka Cie remont za 6 koła" :polew:

Opublikowano

to był na bank RS, czarny RS, te poszerzenia to nie trudno zauważyć, na felach S4, oczywiście avant bo innych nie było :decayed:

spieracie się, a mój ADR by wam pokazał klase, poczekajcie tylko zimowe się założy to będzie jazda...

Diman, ja bym nie ryzykował, jeszcze zapali się ta czerwona dziwka mówiąca w Twoim przypadku "przegiołeś panie, teraz czeka Cie remont za 6 koła" :polew:

:embarrassed::no:
Opublikowano

pucek :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No nie dołujcie go już tak bardzo i tak się naczytał już swoje na forum o tych silnikach :kox:

Opublikowano

Panie i Panowie....

Projekt "clean ass" ukończony :kox:

nareszcie kur.... :decayed:

wszystko opisane u mnie w wątku :cool1:

powiedzcie że wreszcie to dobrze wygląda :slina::tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.