Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopy gdzie kupie tarcze i klocki tanio??

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobry :hi:

SoMeS ja mam tylko sprężynki do a4 i do tego niewiem jakiej są firmy ale obniżają dosyć mocno.

P.S. ja też mam przebiegi rzędu 25-30 tyś rocznie czyli to chyba standart dla tych co nie robią długich i częstych tras :wink4:

:szukaj:http://www.a4-klub.pl/smf/rabaty_promocje-b25.0/ tu sobie poszukaj EGON

Opublikowano

egon u nas u kubaczyńskiego :good:

chcesz to podjade tam z Tobą... ma zarówno zamienniki jak i ori Ci ściągnie :naughty:

ja walczę z tą dokładką po raz kolejny :gwizdanie: tym razem mam też szpachle to myślę że będzie dobrze :przebiegly:

Pelex springi już kupiłem :good:

Opublikowano

Ja sie rozgladam z brembo wszytkimi tarczami:) na allegro znalazlem przod za 250zl hmmm jeszcze tyl mysle ze dobra cena

Opublikowano

siemano

niech wam będzie z tą kwasówką, choć mój spawacz twierdzi inaczej, ale jak tak mówisz Gregory to pewnie tak jest

M@rk wymiana pompy to 2,5h , a tobie Gregory ile zajęło?

Opublikowano

Witam lenie :tongue4:

Opublikowano

dzieki juz zamowilem na allegro tarcze do mojej niuni:) Z brembo komplet tył i przód za 460zł chyba dobra cena no nie?? i klocki z Ferodo za 92zł tył komplet:)

Opublikowano

pucek z tą szpachlą to malina teraz będzie :naughty::kox:

Opublikowano

Witam po malej przerwie :hi: Cos tu malo sie dzieje, bez mojej obecnosci :tongue4: Wieden super miasto, a najwiecej Audi, Porsche i Mercedesow. Widzialem nawet RS4 B5 :evil: ogolnie sie woza.

Mirek wydawało mi się czy redukcje musiałeś robić jak próbowałem Cię wyprzedzać przed zjazdem na rybnicką? :gwizdanie: :tongue4:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 19:01_________________________________________________orientuje się ktoś jaki będzie koszt poduszek pod silnik? tzn u mnie prawa wyj....ana :thumbdown:

i jakie mogą być konsekwencje jazdy z tym stukiem silnika przy mocniejszym hamowaniu czy na garbie?

bo wolałbym to wymienić później :gwizdanie:

Somes skad wiesz, ze akurat prawa jest do wymiany ? Mi przy zapalniu i gaszeniu silnika telepie masakrycznie buda, i tez przymierzam sie do wymiany poduszek, ale nie wiem czy 2 czy 1, jak to sie sprawdza ?

przegięcie było i to nie raz... :gwizdanie:

aż miałem przed oczami chwilami moje poprzednie wypadki :polew:

ale przy powrocie jako kolejny też rekord ustanowiłem... :decayed: 220km/h na blacie zobaczyłem - przy tych kapciach :blink::kox:

Hmn nie wiem jakim cudem, jak jechales za mna caly czas, i ani nie przyspieszales, ani nie zwalniales, a ja jechalem 210 km/h :mysli:

ja idę plus kilku znajomcyh + ludzie z zaprzyjaźnionego klubu :gwizdanie: więc piszę jak by ktoś chciał iść i dołączyć

Krolu widze, ze cos spodobalo Ci sie "zaprzyjaznione" forum :gwizdanie:

Gregor widze, ze stales sie glownym mechanikiem naszych spotow :good: wiedze to Ty masz. A teraz pytanie do Ciebie, albo Pucka : jak wymienia sie lozysko z przodu, bo nic madrego nie znalazlem na forum ?

Opublikowano

czester, ja widziałem pare dni temu w kato B5 RS4 także nie musiałeś jechać aż do wiednia :polew:

co do łożysk to podobno jest z tym mega dużo roboty , bo trzeba poodkręcać wahacze , hamulce itp także może lepiej tego samemu nie robić :wink4:

"zaprzyjaźnione" forum , Czester a kto miał naklejke przez chyba pół roku na klapie "zaprzyjaźnionego" klubu przypomnij mi :gwizdanie:

Opublikowano

czester, ja widziałem pare dni temu w kato B5 RS4 także nie musiałeś jechać aż do wiednia :polew:

co do łożysk to podobno jest z tym mega dużo roboty , bo trzeba poodkręcać wahacze , hamulce itp także może lepiej tego samemu nie robić :wink4:

"zaprzyjaźnione" forum , Czester a kto miał naklejke przez chyba pół roku na klapie "zaprzyjaźnionego" klubu przypomnij mi :gwizdanie:

Mialem i to calkiem do niedawna, bo ladna byla :decayed:. A tak naprawde na poczatku nie wiedzialem, w ogole o co chodzilo z tymi forami. Wg pewnej osoby to nasz klub nie jest zaprzyjaniony, ale nie bede cytowac. Nie poruszajmy tego tematu juz :hi:

Opublikowano

a ja do katowic też jeździć nie muszę bo od paru dni po rybniku jeździ czarna RS4... :shocked: normalnie jak to widziałem, te poszerzenia :slina:

jednym słowem mega kox!!!

Opublikowano

Co do RS4 to nawet w Gliwicach widzialem, ale juz dawno. Jestem ciekaw ile sobie mechanik zaspiewa za wymiane lozyska :mysli:

Opublikowano

z wymianą łożyska nie jest tak łatwo, tej sztuki nie opanowałem :naughty:

może złota rączka coś podpowie...

Opublikowano

a ja do katowic też jeździć nie muszę bo od paru dni po rybniku jeździ czarna RS4... :shocked: normalnie jak to widziałem, te poszerzenia :slina:

jednym słowem mega kox!!!

Pucek zapros na spota, chetnie bym zobaczyl RS4 na spokojnie :>[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 18:14_________________________________________________

z wymianą łożyska nie jest tak łatwo, tej sztuki nie opanowałem :naughty:

może złota rączka coś podpowie...

Czytalem, ze miales klopot na poczatku z lozyskiem, wiec myslalem, ze sam to robiles.

Opublikowano

taaaa żebym go dogonił...

widziałem go tylko raz, jak będzie to cudo gdzieś zaparkowane to z chęcią zapodam mu kalendarzyk pod wycieraczkę :tongue4:

jak się okazało to wtedy nie było łożysko, tylko opona wyząbkowana! mechanik mi je wymienił bez potrzeby:/

Opublikowano

A na blatach Rybnickich ?

Opublikowano

taaaak

miał na SR....

sam się zdziwiłem, chyba że ktoś sobie tylko przerobił na RS, ale wątpie

Opublikowano

Mysle, ze dosc charakterystyczne jest rs4, i watpie zeby komus chcialo sie przerabiac a4 na rs4. Mial poszerzane nadkola i byl avantem :decayed:?

Opublikowano

ja tam do eu nic nie mam... a że ICH spoty nie kolidują z NASZYMI i mam wolne czwartki będę tam częściej wpadać :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.