Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś tu wrzucał filmiki z jakąś prostą co tam był chyba w niedziele... może tam ?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zieeeewaaa.... :decayed:

dobry :hi:

Opublikowano

pszczyńska jest teraz mało uczęszczana :evil: a jak ktoś by chciał sie sprawdzić jak narazie ze AFN +turbo AWX i FMIC na seryjnym programie to chętnię stane na kreske :) bo jak wymienie przepływke na nową i pojade na korekte to już będe mierzył w 1.8T z wyjątkiem Gregora oczywiście :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

pszczyńska jest teraz mało uczęszczana :evil: a jak ktoś by chciał sie sprawdzić jak narazie ze AFN +turbo AWX i FMIC na seryjnym programie to chętnię stane na kreske :) bo jak wymienie przepływke na nową i pojade na korekte to już będe mierzył w 1.8T z wyjątkiem Gregora oczywiście :tongue4:

to ja się piszę :wink4:

Opublikowano

Keżor , to ile tam koniów masz w tym momencie ?? ja z prezesem wysiadam , było to widać zresztą ostatnio , chodz na swoje usprawiedliwienie - spoźniony start + prawie łyse opony juz mam , ale i tak szacun dla Mirona :notworthy:

Opublikowano

ja to mogę stawać tylko z afn'ami w seri i wszystkim poniżej :tongue4:

krolu może by chciał? :decayed:

no i z puckiem się muszę sprawdzić :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja to mogę stawać tylko z afn'ami w seri i wszystkim poniżej :tongue4:

krolu może by chciał? :decayed:

no i z puckiem się muszę sprawdzić :gwizdanie:

właśnie oto chodzi że miedzy sobą pośmigać, bo niekeidy wyniki lub różnice pomiędzy autkami mogą być zaskakujące :).Często jest tak że jak ten drugi ma 20-30 kucy więcej to już człowiek myśli że niema żadnych szans a tu nagle po przejeździe okazuje się że ten ktoś nas wyprzedził tylko o pół długości auta :)

Pamietajcie też że autka mają już swoje latka i jeden ma jeszcze tyle kucy ile powinien a dugiemu 15 uciekło i już wynik który powinien być na starcie wiadomy nagle okazuje się zupełnie inny - dlatego takie sprawdzenie furek między sobą ( bez jakiejś chorej rywalizacji - tylko koleżeńsko ) niekiedy dużo daje i pokazuje :good:

Opublikowano

jest fajna prosta która leci od ronda ( na wlocie do SG od strny Bojkowa ) do ronda i świateł na Pszczyńskiej ( tak jakby przeciąć Pszczyńską i lecieć na giełde samochodową ).To właśnie pomiędzy jednym a drugim rondem jest taka niezła prosta jak stół i nawet bardzo długa, tylko nie wiem jak tam z ruchem w godzinach wieczornych - może znacie jakieś miejsca jeszcze

zawsze mozna go zablokowac na czas scigania sie autek :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

raz czy dwa można ale ogólnie lepiej takich jaj nie robić :wink4:

Opublikowano

a ta znana "strefa" ?? może by sie tam zebrać , tylko nie wtedy jak będzie zajęta oczywiście

Opublikowano

wszyscy się chcą ze mną scigąć żebyście się nie zdziwili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

hmm ja też zastanowie się jeszcze gdzie takie proste są :mysli:

dla zainteresowanych u mnie w temacie dokładka już na aucie :kox:

Opublikowano

Somes, to trzeba na żywca obaczyć, pooglądamy w piątek :cool1:

krolu , możemy sie ścignąć, będziesz wiedział jak będzie latać Twoja machina już niedługo , a w ogóle to znam gościa co zrobił z 1Z 160KM także wszystko przed Tobą :evil:

Opublikowano

Somes, to trzeba na żywca obaczyć, pooglądamy w piątek :cool1:

krolu , możemy sie ścignąć, będziesz wiedział jak będzie latać Twoja machina już niedługo , a w ogóle to znam gościa co zrobił z 1Z 160KM także wszystko przed Tobą :evil:

Tylko 160 KM ;( ;(

Opublikowano

krolu jeszcze niedawno miałeś prawie 100 mniej :polew:

keżor no obadamy obadamy... mam nadzieję że do piątku mi zawias dojdzie i założę... wtedy dopiero będzie efekt :gwizdanie:

Opublikowano

myślałem, żę mam 100 mniej :P

Pozatym jak miałem 75KM to 160 brzmiało kozacko bo 2 x tyle...

A jak mam 90KM to juz 160 brzmi słabo :kox: :kox:

[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 13:41_________________________________________________a TAK na poważnie, to czeka mnie jeszcze kilka rzeczy do zrobienia w mojej strzale... min. rozrząd zbliża się wielkimi krokami za niedługo będzie już będzie 85 tys... od ostatniej wymiany...

Opublikowano

kurde krolu a byłem dzisiaj u nich i zapomniałem spytać :wallbash:

160 kucy to już jest kozak z 1z no ale nie wiem czy dół silnika się przy tej mocy po jakimś czasie nie rozpadnie :mysli:

w planach na ten tydzień tempomat i springi... muszę się wyrobić do spota bo jak nie to nie przyjeżdżam :polew:

Opublikowano

Panowie nie kupujcie tej gazety... to jest porażka, jak zobaczyłem te zdjęcia to mi się nawet czytać odechciało... szkoda 2,70 zł ...

Opublikowano

dlatego nie kupiłem i wolałem wydać na szpachlę :polew:

Opublikowano

:hi: wszystkich

ja się nie ścigam bo albo będe cieszył kopare albo będe zasmucony i tyle ze spota będzie :polew:

zakładaj te springi, do piątku dasz rade :>

Królu a Ty jakoś cicho siedzisz...zawsze waliłeś tutaj sporo postów, albo mi się wydaje albo seriio zaczynasz jeździć na 3stawy, albo naprawde boisz się tej 400 strony :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.