Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie tak pusto :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam

sami "RAJDOWCY" :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

ciężko stwierdzić o jaki rodzaj wyścigów wam chodzi

Vmax wymieszane z 1/4 mili

panowie to jest jakaś masakra

piterra masz moze nr. tel to tego sklepu gdzie kupowales pompe bo ja nie moge sie wyrwac z pracy zeby tak podjechac

Opublikowano

piterra masz moze nr. tel to tego sklepu gdzie kupowales pompe bo ja nie moge sie wyrwac z pracy zeby tak podjechac

:mysli: Nie jestem pewien ale ktoś tu chyba zaległości nie nadrabia na forum co :?: :evil:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:09_________________________________________________Faktycznie jakoś tak wieje pustynią :kox:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

oj widzę że sie nakręciliście tym pośmiganiem równoległym :)

Majki miejsce może być OK :good:

To co - w ten piątek już chcecie :mysli:

kurcze gdyby miało być ściganko to może udało by mi się dojechać gdzieś na 19-20 bo wcześniej to i tak niema sie tam co wybierać.

Gdyby miało być w ten piatek dużo autek to może warto byłoby to wykorzystać i tam podjechać no chyba że byłoby morko to wiadomo odpada[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:30_________________________________________________To kto będzie w piatek ? kto jest za strefą w ten piatek ?[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:31_________________________________________________czy zostawiamy to na inny termin ?

[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:32_________________________________________________Krolu zamówiłeś już koszulki z EU - jedziesz z nimi na Ogólnopolski :naughty:

Opublikowano

Jak będzie sporo autek (czytajcie najmniej z 8 :przebiegly:) to można jechać na strefę :good:

Opublikowano

kurcze gdyby miało być ściganko to może udało by mi się dojechać gdzieś na 19-20 bo wcześniej to i tak niema sie tam co wybierać.

Gdyby miało być w ten piatek dużo autek to może warto byłoby to wykorzystać i tam podjechać no chyba że byłoby morko to wiadomo odpada[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:30_________________________________________________To kto będzie w piatek ? kto jest za strefą w ten piatek ?[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:31_________________________________________________czy zostawiamy to na inny termin ?

[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 09:32_________________________________________________Krolu zamówiłeś już koszulki z EU - jedziesz z nimi na Ogólnopolski :naughty:

Ja będę ale gdzieś do 20:30-21 później jest KULT w Katowicach... a ścigać się nie będę z wiadomych przyczyn chyba, że z Piterrą :kox: :kox:

Ogólnopolski jest pod koniec lipca... ale mają fajny pomysł z wycieczką do muzeum audi... tylko władze naszego forum podobno nie pozwoliły zamieścić tutaj tego ogłoszenia...

Opublikowano

Bry :hi:

pomysł jak dla mnie pomysł :good: tylko niestety mnie chyba nie będzie , tzn najwcześniej mógłbym być 21 na strefie , ale to chyba będzie już po wsyztskim :confused4:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Krolu na zlot EU jedziesz a na nasz nie ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Krolu chyba Cię to nie dziwi - że nie pozwolili[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 10:27_________________________________________________Krolu wiem że mało co wiesz na ten temat ( bo i skąd ) ale ogólnie tutaj się tego Forum nie toleruje a ostatnio nawet nie mówi ( bo i niema o czym :thumbdown: )

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Krolu na zlot EU jedziesz a na nasz nie ? :mysli:

Nie jadę data naszego jest dla mnie zbyt odległa żeby coś planować a oni mają miesiać później... pozatym jak bym jechał to napewno na nasz...

A co do wojny to akurat mnie to DZIWI

Opublikowano
  • Autor

Ty oczywiście masz prawo być klubowiczem na EU - Twoja decyzja :wink4:

Opublikowano

ale nie wnikam...

Opublikowano
  • Autor

i piszę to serio ( bez podtekstów ) nie widzę nic złego żebyś sobie był i tu i tam ( przeca to niczego nie zmienia ) jesteś z SH do SK masz blisko więc tymbardziej nic złego w tym nie widzę - u nas jesteś Elyta i tyle :)

Opublikowano

Ty oczywiście masz prawo być klubowiczem na EU - Twoja decyzja :wink4:

Daj spokój ... przecież mogę pisać i jeżdzić na spoty i tam i tu... choć jak dla mnie i tak obo kluby za mało spamują za niedługo zaczne na warszawie i poznaniu się wypowiadać... :naughty: :naughty: :naughty: żeby mieć jakieś zajęcie

bo z racji zajmowanego " kierowniczego" stanowiska w mojej firmie mam dużooooooo wolnego czasu :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 10:35_________________________________________________

i piszę to serio ( bez podtekstów ) nie widzę nic złego żebyś sobie był i tu i tam ( przeca to niczego nie zmienia ) jesteś z SH do SK masz blisko więc tymbardziej nic złego w tym nie widzę - u nas jesteś Elyta i tyle :)

Dzięki :) i napewno nie przestanę do Nas na spoty jeździć... no chyba, że mnie z uczelni wywalą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to tyle wyjaśnienia z mojej strony - żebyś nie myślałe że musisz się jakoś ograniczać bo jesteś na PL i na inne fora nie możesz zaglądać :wink4: koniec w tym temacie, wróćmy do spraw naszych :)

Może jednak ten piątek odpuścimy i zaczekamy na liczniejsze grono zainteresowanych strefeą :mysli:

Opublikowano

to tyle wyjaśnienia z mojej strony - żebyś nie myślałe że musisz się jakoś ograniczać bo jesteś na PL i na inne fora nie możesz zaglądać :wink4: koniec w tym temacie, wróćmy do spraw naszych :)

Może jednak ten piątek odpuścimy i zaczekamy na liczniejsze grono zainteresowanych strefeą :mysli:

Pewnie lepiej odłozyć :gwizdanie: najlepiej do czasu aż zrobię program :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Krolu gdybyś chciał tylko do SK jeździć to obiecaj, że na Grille będziesz Twoją kobitke przywoził a potem ja odbierał :decayed:

Opublikowano

Krolu gdybyś chciał tylko do SK jeździć to obiecaj, że na Grille będziesz Twoją kobitke przywoził a potem ja odbierał :decayed:

ok, niech Ci będzie :naughty: :naughty:

Opublikowano

jak będziecie chcieli to sobie kiedyś siądziemy w kółku przy ognisku to wam opowiem całą historie , jak to było z powstaniem EU , a teraz moge tylko powiedzieć , że byłem najbliżej całej sytuacji i mocno żałuje że sie tak stało :disgust:

a co do Strefy to bardzo chętnie sie pisze :evil:

Opublikowano
  • Autor

no to czekam do piątku rana na Wasze opinie ( czy ten piatek czy inny z ta strefą ) :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.