Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiedziałem że się do czegoś znowu doczepisz w obronie :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra SMSoe lecę spać bo o 4:00 pobudka

do zobaczyska w piątek

i nie zapomnij tej kisty piwa

Opublikowano

no trzymaj się Petrira :hi:

:decayed:

Opublikowano

Za ostro dla mnie się zrobiło :decayed: też uciekam narazka wszystkim :hi:

Opublikowano

ale oeSMS brzmi jak tytuł jakiegoś włoskiego kawałka disco :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 00:39_________________________________________________Gururu czaiłeś się i teraz spadasz???[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 00:40_________________________________________________narta Chłopaki spadam spać

nara SoMeS i Guregoru :hi:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 00:41_________________________________________________http://halbot.haluze.sk/?id=4964

Opublikowano

no to ja też spadam bo mam nieprzespane noce przez to forum :tongue4:

Trzymajcie się Chłopaki :hi:

Opublikowano

fajna wycieczka http://halbot.haluze.sk/?id=4963[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 00:44_________________________________________________a tu wypasiony rowerek http://halbot.haluze.sk/?id=4959[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 00:45_________________________________________________dobra już spadam

Opublikowano

ktoś jeszcze może się wypowie? :cool1:

Guru mi nie pomógł :polew:

ja mam takie i bardzo ladnie to wyglada prawie jak carbon :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Somes wymieniaj to drewno - będzie o niebo lepiej

Piterra - już po burzy :wink4:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 08:15_________________________________________________A tak przy okazji zawsze jak na szybko chcę napisać Twój nick to też 5 min. się zastanawiam czy przez 2t czy 2r :decayed:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 08:16_________________________________________________no może teraz już nie ale kiedyś :wink4:

Opublikowano

Dobra... od dziś ni ch... nie będę spamować.. przynajmniej na browarach zaoszczędzę... 400 stronę wbijecie za 11 lat :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dobra... od dziś ni ch... nie będę spamować.. przynajmniej na browarach zaoszczędzę... 400 stronę wbijecie za 11 lat :decayed: :decayed:

;( :polew: :polew:

:hi: Wszystkim

Opublikowano

Witam Panów :hi:

Porobiliście szybkie programy na jutro :naughty: jakieś CHIP BOXy albo inne badziewia :polew:

Miron co ty masz do 100 letniego kredensu w Audi co :disgust: pamiętaj że mam upokarzające foty Twojej furki jak jest na stalówkach a do tego zaje....cie upi....olona :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam Panów :hi:

Porobiliście szybkie programy na jutro :naughty: jakieś CHIP BOXy albo inne badziewia :polew:

Miron co ty masz do 100 letniego kredensu w Audi co :disgust: pamiętaj że mam upokarzające foty Twojej furki jak jest na stalówkach a do tego zaje....cie upi....olona :polew: :polew: :polew:

:polew:

i nie dodałęś że drewno w środku było :polew:

Opublikowano

właśnie :tongue4: więc uważaj bo Ci wstydu narobie, a i jeszcze sa zdjęcia jak się tulisz do flagi UE na ostatnim spocie :polew:

Opublikowano

a i jeszcze sa zdjęcia jak się tulisz do flagi UE na ostatnim spocie :polew:

Oj taka kompromitacja :bag: :doh1: :sorry::strachliwy:

:polew: :polew: :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 09:31_________________________________________________

właśnie :tongue4: więc uważaj bo Ci wstydu narobie, a i jeszcze sa zdjęcia jak się tulisz do flagi UE na ostatnim spocie :polew:

Pelex może tego nie było widać - ale w miejscu gdzie trzymałem robiłem dziury paznokciem - żeby im przemakało :polew:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 09:32_________________________________________________Krolu ponoć się wkur....... tym gadanie o mocy i kupuje to :

http://moto.allegro.pl/item630937375_vw_golf_vr6_turbo_486_km.html

Opublikowano

.

Opublikowano

wypasik taki golf :good: tylko czekać , aż ktoś kupi i przerobi po polsku :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.