Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Madas a tak na marginesie to Ty mnie tak nie wciągaj z pogawędki na forum ( we wszystkich działach ) bo mnie nawet z bezrobotnego zwolnią :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wal ściemy ... każdy wie już że mamy płacone za pisanie i przebywanie na forum ...... i to nie małą kasę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

Opublikowano

co Ty ... tam beze mnie żyć nie mogą .... wleć czasem to sam się przekonasz ....mam umowy i takie tam ..... (8 tys netto mies)........ no i co tam chłopaki :gwizdanie:

Tak żyć nie mogą bo teraz masz całą kasę z zaliczek na zlot a nie tam ...... :gwizdanie: :decayed:

Madas a tak na marginesie to Ty mnie tak nie wciągaj z pogawędki na forum ( we wszystkich działach ) bo mnie nawet z bezrobotnego zwolnią :polew:

To jak ty na bezrobociu taką furką jeździsz to ja pier.....le ide się zwolnić z roboty i zarejestrować u was :kox:

Opublikowano

no nie tak hop siup Guregoru :no: sporo etapów trzeba przejść zanim na takie bezrobocie się dostaniesz :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To jak ty na bezrobociu taką furką jeździsz to ja pier.....le ide się zwolnić z roboty i zarejestrować u was

Fure to od nich dostałem - była taka akcja "pomoc dla powodzian" i miałem farta :)

Opublikowano

no nie tak hop siup Guregoru :no: sporo etapów trzeba przejść zanim na takie bezrobocie się dostaniesz :gwizdanie:

Tylko żadnych :dziura: dziwnych tekstów mi tu :naughty::decayed:

To jak ty na bezrobociu taką furką jeździsz to ja pier.....le ide się zwolnić z roboty i zarejestrować u was

Fure to od nich dostałem - była taka akcja "pomoc dla powodzian" i miałem farta :)

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

bardzo za***ista fura, ale popatrzecie nato hehehehe

fura wystawiona w DE :

http://www.eken-automobile.de/ ( czarne A6 avant 3.0tdiQ )

a tu już wystawiona w PL:

http://moto.allegro.pl/item658090091_audi_a6_3_0tdi_avant_s_line_dakota_voll.html

w DE miała przejechane 220 tyś km przyjechała do polski i ma 199 tyś km :polew:

Polska to bardzo dziwny kraj - już dzwoniłem do sprzedawcy ( z rejonów Pucka ) i jak weszliśmy na temat przebiegu i mu powiedziałem że wiem gdzie furke koleś kupił i jaki miała przebieg to się lekko wkurwił :decayed:

Opublikowano

bardzo za***ista fura, ale popatrzecie nato hehehehe

fura wystawiona w DE :

http://www.eken-automobile.de/ ( czarne A6 avant 3.0tdiQ )

a tu już wystawiona w PL:

http://moto.allegro.pl/item658090091_audi_a6_3_0tdi_avant_s_line_dakota_voll.html

w DE miała przejechane 220 tyś km przyjechała do polski i ma 199 tyś km :polew:

Polska to bardzo dziwny kraj - już dzwoniłem do sprzedawcy ( z rejonów Pucka ) i jak weszliśmy na temat przebiegu i mu powiedziałem że wiem gdzie furke koleś kupił i jaki miała przebieg to się lekko wkurwił :decayed:

hehe a moze da to sie gdzies zglosic zeby kolesiowi tak latwo to nie przeszlo przeciez to jest praktycznie nowe auto i takie waly :(

Opublikowano
  • Autor

hehe w rozmowie tel. jednak potwierdził że ma 220 tyś km ciekawe jakiej wersji by sie trzymał jakbym nic nie mówił - może tak tylko do ogłoszenia wpisał żaby ładniej wyglądało - wątpie że cofał licznik bo nikt tego nie robi o 20 tyś :)

Prawdo podobnie zrobił tak dlatego żeby ogłoszenie pokazywało się też tym osobom które w kryteriach wyszukiwania wpisują auta z przebiegiem do 200 tyś km :)

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 11:47_________________________________________________witam fundatora piątkowego zlotu :decayed:
Opublikowano

może faktycznie chodziło o kryteria wyszukiwania .

Opublikowano
  • Autor

:polew:

Opublikowano

:polew:

[/quote

witam :hi: to sie kurde usmialem masakra :polew::nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Miron dobre to było :good: a sztuczka z A6 jeszcze lepsza :polew: co za fiut jak trafi na upierdliwego gościa to go oskarzy że auto jest nie zgodne z opisem i spodkają się w sądzie :polew:

Opublikowano

Pelex jak tam zdrówko??

a wogóle to :hi:

Opublikowano

Miron dobre to było :good: a sztuczka z A6 jeszcze lepsza :polew: co za fiut jak trafi na upierdliwego gościa to go oskarzy że auto jest nie zgodne z opisem i spodkają się w sądzie :polew:

moze sie okazac tak jak mowil MIron ze koles tylko na allegro tak obniżył przebieg zeby w momencie wyszukiwania samochodow do 200 tys. km sie zaliczal

Opublikowano

M@rk czy będziesz w piątek????

Opublikowano

M@rk czy będziesz w piątek????

jak uslyszalem ze bedzie piwko to bede :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.