Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok Krolu - załatwiłeś sobie - nie będę do Ciebie strzelał w sobote :polew:

Mark - 12l to chyba na autostradzie przy 90 km/h

Pewnie, że nie bo będziesz w mojej druzynie - posiadacze audi z dużą mocą vs reszta śwaita :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ostatnia Mironku :good::decayed:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:33_________________________________________________

Teraz sie najbardziej ciągnie :thumbdown: Ale jeszcze tylko 14 miesięcy :)

Bracik też mi za uchem cały czas truję że chciałby już prawko a ma na karku 15 dopiero

Opublikowano
  • Autor

aaaaaaa o Vario Ci chodzi - wiem wiem ;(

Opublikowano

Porażka ja nie wiem co ta policja qwa robi :disgust:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:35_________________________________________________Taką miał fajną furkę :(

Opublikowano
  • Autor

szkoda gadać - ależ bym się wkurwił w takiej sytuacji - wolę nawet nie myśleć

Opublikowano

Ja bym za moją b5 zaje...bał skur.....nów jak bym ich dopadł to współczuję jak ktoś ma lepsze autko [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:38_________________________________________________Dobra panowie spadam bo już dawno powinienem być na sklepie :kox:

a poza tym wku....łem się :angry: jakoś mnie drażni jak giną klubowe furki :disgust:

do wieczorka wszystkim :hi:

Opublikowano

Ja bym za moją b5 zaje...bał skur.....nów jak bym ich dopadł to współczuję jak ktoś ma lepsze autko [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:38_________________________________________________Dobra panowie spadam bo już dawno powinienem być na sklepie :kox:

a poza tym wku....łem się :angry: jakoś mnie drażni jak giną klubowe furki :disgust:

do wieczorka wszystkim :hi:

podajcie linka tez chce przeczytac

Opublikowano
  • Autor

co chcesz przeczytać ? na spotach poznańskich 3 strona od końca pisze że koledze Vario ukradli w nocy furkę ( miał B7 srebrne sedan na glebie )

Opublikowano

co chcesz przeczytać ? na spotach poznańskich 3 strona od końca pisze że koledze Vario ukradli w nocy furkę ( miał B7 srebrne sedan na glebie )

acha

umnie wczoraj pod blokiem jakis koles z parasolka chodzil miedzy autami dobre 30 minut i gadal przez tel oraz zagladal za szybe jak krzyknalem co tam ku**a robisz to koles jakby nic sie nie dzialo poszedł w swoja strone. :( zobaczymy czy cos sie wydarzy :(:(

Opublikowano
  • Autor

Gracjan daj znać jak będziesz mógł wpaść na spota - zabiorę mojego spalinowego Hummera, Ty też weź swoja zabawke - zagramy w ganianego :decayed:

Opublikowano

Nie ma sprawy Miron :) Moge zabrac spalinowego :P

Jaki masz model ?

Tylko musisz mi obiecać że nie będziesz chciał po mnie przejechać :tongue4:

Opublikowano

Witam spamerzy :hi:

Widze, ze wzieliscie sobie do serca te 500 stron na urodziny :>

Mark ta s4 fajna ale fegi do bani :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy Miron :) Moge zabrac spalinowego :P

Jaki masz model ?

Tylko musisz mi obiecać że nie będziesz chciał po mnie przejechać :tongue4:

:polew:

ale ja właśnie tylko poto chciałem go zabrać :polew:

jak mi się uda to zaraz Ci pokażę jakiego mam ( taki zwykły - nie jakiś wypas )

Opublikowano

Dodam, ze bez jednego amortyzatora :decayed:

Opublikowano

Czekam w takim razie ;)

Skoro tak chcesz się bawić to już szykuje spalinowego, muszę go poskładać :)

Można potem zrobić jakis mały race z jakimś autkiem :) Tylko daleko od siebie żeby nie najechał ktoś na mnie :)

Opublikowano
  • Autor

Gracjan dokładnie tego mam ( i tam też kupiony ) :wink4:

http://www.toys.warez.pl/?page=towar&towid=10[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 11:33_________________________________________________

Dodam, ze bez jednego amortyzatora :decayed:

bez 2 chyba - ale części już kupione i zamontowane - Hummer gotowy na dalsze extrem :naughty:

Opublikowano

Wydaje się wporządku...Tylko trochę silnik słaby jak na skalę 1:8 :) A tak to ok :)

Czekam na wyścig :)

Opublikowano
  • Autor

Wydaje się wporządku...Tylko trochę silnik słaby jak na skalę 1:8 :) A tak to ok :)

Czekam na wyścig :)

wiesz może i słaby - ale jak to kupiłem to dla mnie i tak była mega zabawka - nie jestem jakimś zapaleńcem w te klocki jak Ty - kupiłem tak z kaprysu ( jako że za dziecka mogłem tylko pomarzyć o czymś takim ) więć kupiłem sobie teraz - fajna zabawka na teren i tyle :)[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 11:41_________________________________________________Dobrze że mam syna - jak będzie starszy będzie mógł wykorzystać ojca zakup :)[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 11:42_________________________________________________Gracjan a jak tam to B6 w s-line ? byliście wtedy w Katowicach ją zobaczyć ? kupiliście coś ?

Opublikowano

Jak masz na zbyciu jakieś 2500 zł :) To polecam to :)

http://www.rcworld.pl/product-pol-82294567-Nemesis-7-7-RTR-model-gotowy-do-jazdy-z-silnikiem-7-7-o-mocy-5KM-i-aparatura-Sanwa-MX3.html

A co do tego B6, umówiliśmy się w Katosach koło Toyoty, czekaliśmy jakieś 15 minut, potem zadzwoniłem i tym razem kobieta powiedziała mi że są w trakcie transakcji i potem zadzwoni. Czekaliśmy jeszcze chyba 10 minut, nikt nie dzwonił i pojechaliśmy do domu.

Opublikowano

Witam Spamerzy :hi:

kurde , jak tam dalej pójdzie , to na sobote razem z diman'em bedziemy musieli coś postawić 500 + 600 :tongue4:

z tego co czytałem , w sobotę spotkanie o 12 pod arena a później wyjazd o 13 na poligon ... ja o 12 muszę być w kato na uczelni po wpis i odrazu ruszam do gliwic , więc mam nadzieję że poczekacie chwilkę , do 13 powienem się wyrobić :)

niewiem jak długo zabawię , bo przylatuje ziomek z Liverpoolu i będę musiał go odebrać z krakowa... no ale kilka godzinek napewno zabawię :)

przykro z powodu tej skradzionej furki ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.